• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

ben gün içinde yazdım canım menüyü akşam ara olarakta yeşil çay içtim yanında azda kuru üzüm yedim
senin menüde gayet güzel sen bu menuylede güzel sonuç alırsın

Teşekkür ederim canim.:KK19:
Evet paylasmistin ben genel olarak sasirdim. Yani o ssaatlerde yogun olan sayfayi birden bire bombos gorunce motivasyonumuz düşüyor diye düşündüm. Sonuçta hepimiz yalniz bu işi basaramadigimiz icin burdayiz ya:) o yüzden hep destek tam destek hic bitmesin istiyorum:KK36:
Kizlar menu mu yazayim da sok olun biraz pisbogazligima
sabah
1 lokma ekmek arasi azcik peynir yedim hastaneye gittik
saat 12.30
bol bol yumurta
salata
4 zeytin
1 kase pul biberli yoğurt
Peynir

Bundan sonra tatli diye deliye döndüm
cacik yedim bir kase olmadi:KK43:

aksam yemegini erken yedim
3 tavuk pirzola
ayran
Cik cik cik yine olmadi:63:

3 gofret
Yarim cezerye yedim olmadi:KK20:

5 tane hurma yedim yine olmadi:KK47:

nescafe ictim sade yine kesmedi.
:stop:
komsudan gelen 1 dilim yas pastayi kizmla beraber yedim ama yine olmadi:KK57:

kocami aradim bana yas pasta al diye:p

daha 81 olmadin bak, 79 ol alayim dedi emeklerine yazik dedi:KK60:

hala devam etmekteyim ama cokmutluyum:KK55::KK36::KK71:

esin seni durdurmus ne guzel. Ben esime boyle bir teklifte bulunsam canina minnet alir gelir beraber yerdik Hatta yeme yarisina girerdik heralde:))

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk light peynir
Domates
Maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
8k mantar sote
1 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Yeşilçay
Akşam
6k eriste
Yarım kase yoğurt
Ara
Beyaz çay
Ara
Tarcinli süt içerim

guzel menu:KK66:

Miladcim bence mutfak topla çocukları kocani ayarla derken anca fırsat buluyirdur arkadaşlar benim gibi :KK19:

Canim elbette herkesin Zaman zaman isi, yogunlugu olacaktir Herkes birden yazmayinca o anki algimla yazdim.
ben motivasyonumuz hep zirvede Olsun istiyorum:KK55:

QUOTEaysun163, post: 40027776, member: 577696"]Canim inan ki yeni oturdum benim aksamlari cok yogun geciyo cocuklar esim yemek bulasik namaz ve bisikletimi surup dus alip ancak oturuyorum tabi cocuklari yatirdiktan sonra işte boyle

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem

Ogle
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Kiymali yumurta
İki dilim ekmek
Cay

Ara
Yesil cay
Bir portakal

Aksam
İki kasik pilav ustune kavurma et
Salata
Bir kase cacik[/QUOTE]

Menun Cok guzel canim.

[QUOTEekim2009, post: 40029159, member: 143218"]miladım ben bildirimi yaptım karabuğdaya yeşil soğan doğradım gözümde patetes püresinde kala kala bakına bakına buğdayı yedim yarım saat sonra bildiğin bayıldım uykum çok geldi uyudum mu desem sızdım kaldım mı desem yarım saat öncesine kadar horul horul yattım :))[/QUOTE]

ne guzel bende soyle bir uyusam gun icinde neiyi olacak ama uyuyamiyorum.

[QUOTQUOTEe009, post: 40029183, member: 143218"]kızlar siz süpersiniz farkında mısınız bilmem sizin yaşınızdayken ben oncacıkla ne doyardım ne de enerjim kalırdı herhalde
menüleriniz çok güzel bu gidişle yaza kadar herkes istediği kiloya inmiş olacak inşallah[/QUOTE]

İnşallah canim da senin yaşin 60 mış gibi konuşuyorsun da sende cok gencsin guzelim:KK5:

Selam aksam bende bildirim yapamadim.esim bikac gundur istifra ediyordu durduk yere.doktora gittik aksam mideyle ilgili bisey yok ama bas agrisi da oldugu icin mr istedi.bu sabah mr ini cektirdik sonuclar sali gunu.umarim olumsuz bisey yoktur.

menumu yazayim dunku

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek

ara
7 adet badem

oglen
kepekli tost
5 adet zeytin

ara
1 avuc findik

aksam
istavrit (sayisini hatirlamiyorum)
kivircik salata
1 cay bardagi kola (yillar olmustu icmeyeli icim yandi iki firt iciverdim,aslinda pek sevmem )

geçmiş olsun tomurcuk inşallah önemli birşey değildir gülüm salı çok geç değil mi sonuç için

Selam aksam bende bildirim yapamadim.esim bikac gundur istifra ediyordu durduk yere.doktora gittik aksam mideyle ilgili bisey yok ama bas agrisi da oldugu icin mr istedi.bu sabah mr ini cektirdik sonuclar sali gunu.umarim olumsuz bisey yoktur.

menumu yazayim dunku

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek

ara
7 adet badem

oglen
kepekli tost
5 adet zeytin

ara
1 avuc findik

aksam
kivircik salata
1 cay bardagi kola (yillar olmustu icmeyeli icim yandi iki firt iciverdim,aslinda pek sevmem )

Cok gecmis olsun canim insallah kotu bisey cikmaz

menumu yazayim dunku

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek

ara
7 adet badem

oglen
kepekli tost
5 adet zeytin

ara
1 avuc findik

aksam
kivircik salata
geçmiş olsun canım. umarım sonuçlar iyi çıkar. migren olabilir ilk zamanlar beni hep kustururdu ya da sinüzit olabilir kardeşlerimde hep sinüzitleri tutunca kusar.. baş ağrısı biraz genetik sanırım 5 kardeşten 4ünde var biz de

menumu yazayim dunku

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek

ara
7 adet badem

oglen
kepekli tost
5 adet zeytin

ara
1 avuc findik

aksam
kivircik salata

Cok gecmis olsun tomurcuk. Umarım geçici bi durumdur.

geçmiş olsun tomurcuk inşallah önemli birşey değildir gülüm salı çok geç değil mi sonuç için
Valla bilmiyorum ki Ekim'cim öyle dediler o_O

Cok gecmis olsun canim insallah kotu bisey cikmaz
Sağol Aysun'um. :KK68:

geçmiş olsun canım. umarım sonuçlar iyi çıkar. migren olabilir ilk zamanlar beni hep kustururdu ya da sinüzit olabilir kardeşlerimde hep sinüzitleri tutunca kusar.. baş ağrısı biraz genetik sanırım 5 kardeşten 4ünde var biz de
Bende migren diye tahmin ediyorum canım.Yıllardır kronik bir şekilde başı ağrır eşimin

Cok gecmis olsun tomurcuk. Umarım geçici bi durumdur.
İnşallah bitanem sağol

çook güzell
tavuk salata yenen kürü mü yapıyorsun
yok canim sabah öğle akşam haşlama tavuk yedim bir adet kalcali but yedim
ben sürekli aynı diyet ten sıkılıyorum bazen klasik diyet bazen soklama yapıyorum bazan çok yiyip artı da çıkıyorum bu hafta protegin ağırlıklı diyet yapayim dedim haşlama tavuk bir günlük bişeyidi

bu gün tartı çok güzel bir sonuç verdi bu gün yüzümü daha çok güldürdü:KK49::KK49::KK49: tavuk yediğim gün daha fazla kilo gidiyor bende

Affeerriiinnnn sana kiz:KK5: umudumu arttiriyorsun. Azmimi kirbacliyor senin boyle ilerlemen. boyle Devam et

yok canim sabah öğle akşam haşlama tavuk yedim bir adet kalcali but yedim
ben sürekli aynı diyet ten sıkılıyorum bazen klasik diyet bazen soklama yapıyorum bazan çok yiyip artı da çıkıyorum bu hafta protegin ağırlıklı diyet yapayim dedim haşlama tavuk bir günlük bişeyidi

Tavugun yaninda hic birşey yemiyor musun? ? Yogurt salata çorba?

Affeerriiinnnn sana kiz:KK5: umudumu arttiriyorsun. Azmimi kirbacliyor senin boyle ilerlemen. boyle Devam et

Tavugun yaninda hic birşey yemiyor musun? ? Yogurt salata çorba?
amacımız birbirimizi teşvik etmek motive etmeye çalışmak faydam oluyorsa ne güzel. . arada yeme ataklarim olsada pes etmemeyi öğrendim hep beraber basaricaz inş.
sadece tavuk yedim canım. ben tavuğu severim ama ayda bir falan yapardım sağlıklı yetismediklerinden organik olsa iyi olurdu zayıflama süresince sık kullanicam .. tavuk sevmeyen balik yapabilir bir gün balikta denicem tavuktan daha sağlıklı

Back