Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gün içinde yazdım canım menüyü akşam ara olarakta yeşil çay içtim yanında azda kuru üzüm yedim
senin menüde gayet güzel sen bu menuylede güzel sonuç alırsın
Kizlar menu mu yazayim da sok olun biraz pisbogazligima
sabah
1 lokma ekmek arasi azcik peynir yedim hastaneye gittik
saat 12.30
bol bol yumurta
salata
4 zeytin
1 kase pul biberli yoğurt
Peynir
Bundan sonra tatli diye deliye döndüm
cacik yedim bir kase olmadi
aksam yemegini erken yedim
3 tavuk pirzola
ayran
Cik cik cik yine olmadi
3 gofret
Yarim cezerye yedim olmadi
5 tane hurma yedim yine olmadi
nescafe ictim sade yine kesmedi.
komsudan gelen 1 dilim yas pastayi kizmla beraber yedim ama yine olmadi
kocami aradim bana yas pasta al diye
daha 81 olmadin bak, 79 ol alayim dedi emeklerine yazik dedi
hala devam etmekteyim ama cokmutluyum
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk light peynir
Domates
Maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
8k mantar sote
1 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Yeşilçay
Akşam
6k eriste
Yarım kase yoğurt
Ara
Beyaz çay
Ara
Tarcinli süt içerim
Miladcim bence mutfak topla çocukları kocani ayarla derken anca fırsat buluyirdur arkadaşlar benim gibi
günayydıınnnn kadınlar kulübünün en güzel hatunlarııı
dünyada yaratılan en GÜZEL en ÖZEL varlık sensinGunaydinlar guzeliz dimi
dünyada yaratılan en GÜZEL en ÖZEL varlık sensin
biziz farketmedin mi kızzz:)
ama aynaya bakarken sadece göbeğe odaklanıp güzel olduğumuzu unutuyoruz hatırlatıyım dedimALLAH iyiligini versin emi farketmez miyim rabbim hepimizi guzel yaratmis
Selam aksam bende bildirim yapamadim.esim bikac gundur istifra ediyordu durduk yere.doktora gittik aksam mideyle ilgili bisey yok ama bas agrisi da oldugu icin mr istedi.bu sabah mr ini cektirdik sonuclar sali gunu.umarim olumsuz bisey yoktur.
menumu yazayim dunku
sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek
ara
7 adet badem
oglen
kepekli tost
5 adet zeytin
ara
1 avuc findik
aksam
istavrit (sayisini hatirlamiyorum)
kivircik salata
1 cay bardagi kola (yillar olmustu icmeyeli icim yandi iki firt iciverdim,aslinda pek sevmem )
sağol canım4 kaşık karabuğdayı yıkıyorum tencereye atıyorum üstüne azcık su koyuyorum 5 dk bile kaynamadan altını kapatıyorum az ılınınca yarısını yiyorum diğer yarısı da sonraki öğüne kalıyor
geçmiş olsun canım. umarım sonuçlar iyi çıkar. migren olabilir ilk zamanlar beni hep kustururdu ya da sinüzit olabilir kardeşlerimde hep sinüzitleri tutunca kusar.. baş ağrısı biraz genetik sanırım 5 kardeşten 4ünde var biz deSelam aksam bende bildirim yapamadim.esim bikac gundur istifra ediyordu durduk yere.doktora gittik aksam mideyle ilgili bisey yok ama bas agrisi da oldugu icin mr istedi.bu sabah mr ini cektirdik sonuclar sali gunu.umarim olumsuz bisey yoktur.
menumu yazayim dunku
sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek
ara
7 adet badem
oglen
kepekli tost
5 adet zeytin
ara
1 avuc findik
aksam
kivircik salata
1 cay bardagi kola (yillar olmustu icmeyeli icim yandi iki firt iciverdim,aslinda pek sevmem )
Selam aksam bende bildirim yapamadim.esim bikac gundur istifra ediyordu durduk yere.doktora gittik aksam mideyle ilgili bisey yok ama bas agrisi da oldugu icin mr istedi.bu sabah mr ini cektirdik sonuclar sali gunu.umarim olumsuz bisey yoktur.
menumu yazayim dunku
sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet.etimek
ara
7 adet badem
oglen
kepekli tost
5 adet zeytin
ara
1 avuc findik
aksam
kivircik salata
Valla bilmiyorum ki Ekim'cim öyle dedilergeçmiş olsun tomurcuk inşallah önemli birşey değildir gülüm salı çok geç değil mi sonuç için
Sağol Aysun'um.Cok gecmis olsun canim insallah kotu bisey cikmaz
Bende migren diye tahmin ediyorum canım.Yıllardır kronik bir şekilde başı ağrır eşimingeçmiş olsun canım. umarım sonuçlar iyi çıkar. migren olabilir ilk zamanlar beni hep kustururdu ya da sinüzit olabilir kardeşlerimde hep sinüzitleri tutunca kusar.. baş ağrısı biraz genetik sanırım 5 kardeşten 4ünde var biz de
İnşallah bitanem sağolCok gecmis olsun tomurcuk. Umarım geçici bi durumdur.
çook güzellbu gün tartı çok güzel bir sonuç verdi bu gün yüzümü daha çok güldürdü tavuk yediğim gün daha fazla kilo gidiyor bende
yok canim sabah öğle akşam haşlama tavuk yedim bir adet kalcali but yedimçook güzell
tavuk salata yenen kürü mü yapıyorsun
bu gün tartı çok güzel bir sonuç verdi bu gün yüzümü daha çok güldürdü tavuk yediğim gün daha fazla kilo gidiyor bende
yok canim sabah öğle akşam haşlama tavuk yedim bir adet kalcali but yedim
ben sürekli aynı diyet ten sıkılıyorum bazen klasik diyet bazen soklama yapıyorum bazan çok yiyip artı da çıkıyorum bu hafta protegin ağırlıklı diyet yapayim dedim haşlama tavuk bir günlük bişeyidi
amacımız birbirimizi teşvik etmek motive etmeye çalışmak faydam oluyorsa ne güzel. . arada yeme ataklarim olsada pes etmemeyi öğrendim hep beraber basaricaz inş.Affeerriiinnnn sana kiz umudumu arttiriyorsun. Azmimi kirbacliyor senin boyle ilerlemen. boyle Devam et
Tavugun yaninda hic birşey yemiyor musun? ? Yogurt salata çorba?