• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

merhaba kızlar dün menü paylaşmadım sanırım zaten halsizdim bide dün sporda kalp çarpıntısı yaşadım yarıda bırakmak zorunda kaldım akşamda beni o kadar halsiz ettiki canım biley yemek istemedi bir kase yoğurt ve iki kaşık pilav yedim yattım

bugüne gelince daha iyiyim ama dün çok korktum

sabah menüsü

bir fincan çay
iki dilim ekmek
beş adet zeytin
bir dilim peynir

öğlen menüsü

fırında levrek
iki dilim ekmek
salata
bir kase çorba

fırında levrek için bir sos hazırladım harika oldu sizinlede paylaşacam birazdan

fırında balık sosu

10 - 12 dal maydanoz
bir limonun suyu
sarımsak
tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
pulbiber

maydanozları doğrayıp sarımsaklarıda rendeleyip tüm malzemeyi karıştırıyoruz levreklerimizi bu sosa yatırıyoruz 15 -20 dakika bekletip tepsiye dizip fırına veriyoruz tepsiye önce halka halka kuru soğanları dizip üstünede levrekleri dizersek çok daha lezzetli oluyor

İyi aksamlar hanimlar yemegimi yedim ve bugunu de kapattim kazasiz
Bugunku menum

Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem

Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
İki yumurtadan omlet
İki dilim ekmek
Cay

Ara
Yesil cay
Bir portakal

Aksam
Bir tabak sulu kofte ama sadece kofte ve patateslerini yedim suyundan koymadim
Bir dilim ekmek
Kucuk bir kase yogurt

Aksamda bisiklet surucem insallah

merhaba kızlar dün menü paylaşmadım sanırım zaten halsizdim bide dün sporda kalp çarpıntısı yaşadım yarıda bırakmak zorunda kaldım akşamda beni o kadar halsiz ettiki canım biley yemek istemedi bir kase yoğurt ve iki kaşık pilav yedim yattım

bugüne gelince daha iyiyim ama dün çok korktum

sabah menüsü

bir fincan çay
iki dilim ekmek
beş adet zeytin
bir dilim peynir

öğlen menüsü

fırında levrek
iki dilim ekmek
salata
bir kase çorba

fırında levrek için bir sos hazırladım harika oldu sizinlede paylaşacam birazdan

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

slm kızlar bu günkü menüm
kahvaltı
2 haşlama yumurta
50gr peynir
çay

arada bir portakal
1/4 armut

öğlen
yağsız ve sade ıspanak kavurma
200gr yoğurtla karıştırıp yedim

arada bir bardak tarçınlı süt

akşam yemeği
4-5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
bir bardak ayran

arada yeşil çay ve az kuru üzüm...
bu gün sabahtan beri pek iyi değilim gırip oldum eşim iileşti bana geçti başım ağrıyor burnum çeşme misali durmuyor...kızıma bulaşmadan geçer inş..

Iyi aksamlar kizlar uzun moladan sonra aranizdayim..
tomurcukkk tomurcukkk gecmis olsun canim allah sifa versin
sara_28 sara_28 dikkat et canim zorlama kendini carpinti olacak kadar

Bugunku menum;
Kahvalti;
1 kucuk tabak kuru biber kavurmasi
2 yemek k yogurt
1 kk peynir
1 ceri domates
2 dilim ekmek
Ara;
1 fincan neskafe
Ara;
Yesil cay
Leblebi
Oglen;
Bulgurlu salata
Ara;
2 kucuk elma
Aksam;
1 kepce pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara;
2 tane kepekli galeta

Selam kızlar

Wetu16 geçmiş olsun canim
Cok iyi bak kendine hemen iyiles canim yoksa evin içinde dolaşıp duruyor şu grip DDenen illet..

Sara_28 canım spora baslamadan once ısınma haretlerine ihmal etme ve temponu kademe kademe yükselt canım. birden yuklendin de ondan mi oldu acaba?
Cok Geçmiş olsun

Sabah
Nesfitli kahvaltı

Ara
1 yesil cay
1 ceviz+ 1 k.kayisi

Öğle
2 parca tavuklu 3 kaşık mercimekli Bulgurlu salata
Yogurt

Ara
3 kasik bulgur pilavı ne alaka bende anlamadım:))

Aksam
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran

Ara
Sütlü kahve

Bugün dışardaydim eve gelince tencerenin başında 3 kaşığı mideme indirirken buldum kendimi
Neyse daha kötüsü olmadan tuttum kendimi

Iyi aksamlar kizlar tomurcukkk tomurcukkk canim cok geçmiş olsun esine rabbim sifa versin sara_28 sara_28 canim dikkatli ol bence asiri yorgunluktan oluyor carpinti valla bir saat once egildim cayimi iciyordum bir kalbim pir pir pir etti göğsümden cikor sandim ama bugün kendimi acayip yordum iki gündür temizlik yapiyorum her isi iki gune sigdirdim sonuc bu oglumun ogretmeni ve arkadaslarinin anneleri gelecek yarin bas sagligina cenazelerimiz vardi ayni gun sabah bir aksamina bir cenaze haberi geldi rabbim siniyor bizi dedim ..... :(

Iyi aksamlar kizlar tomurcukkk tomurcukkk canim cok geçmiş olsun esine rabbim sifa versin sara_28 sara_28 canim dikkatli ol bence asiri yorgunluktan oluyor carpinti valla bir saat once egildim cayimi iciyordum bir kalbim pir pir pir etti göğsümden cikor sandim ama bugün kendimi acayip yordum iki gündür temizlik yapiyorum her isi iki gune sigdirdim sonuc bu oglumun ogretmeni ve arkadaslarinin anneleri gelecek yarin bas sagligina cenazelerimiz vardi ayni gun sabah bir aksamina bir cenaze haberi geldi rabbim siniyor bizi dedim ..... :KK43:

Allah rahmet eylesin canım her kimse. basiniz ssağolsun
sıkma kendini hersey boş gördüğün gibi kendiliğinden yola giriyor bazı şeyler. Cok ugrastigina değmez. Herseyin başı sağlık...

Bu arada nihayet kirmizilar geldi. Rahatlarim diye düşünüyorum tatlı krizlerim tutmazsa avantaj olacak inşallah. .

Bugün tartiya ciktim vermek bi yana 200 gr da almistim sebebi buymus. Sukurler olsun geçecek inşallah:)

Kızlar masaallah listeler süper
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk light peynir
5zeytin
Domates
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli kuru üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Ton balıklı salata
1 dilim Tb ekmeği
Ara
Yeşil çay
Ara
1 talas böreği disaridaydim
Akşam
Fırında 2 küçük baget
2 kanat
1 bardak zero
Ara
Ihlamur

Kızlar masaallah listeler süper
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk light peynir
5zeytin
Domates
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli kuru üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Ton balıklı salata
1 dilim Tb ekmeği
Ara
Yeşil çay
Ara
1 talas böreği disaridaydim
Akşam
Fırında 2 küçük baget
2 kanat
1 bardak zero
Ara
Ihlamur

Evet bende güzel listeleri gördükçe cok mutlu oluyorum. . Bugum arada azcik bozan benimki ama olsun..

benim bu günüm yine bir tuhaf geçti
sabah bir şey yemedim
öğle
1 kase bezelye çorbası
yarım tabak kadar kısır
saat 3 gibi şeker krizi tuttu kessin diye 2 çatal incir reçeli yedim üstüne 1.5 bardak sütü içtim içmez olaydıımmm:))
şiştim gerildim
akşam içinde 8 mantı olan daha çok suyu olan bir kase mantıyı az yoğurtla yedim karabuğday kaldı malesef
üniversite sonuçları açıklandı ya sırayla komşu teselli ettik birine gittik kısır pasta börek abur cubur cips çerez ne varsa döktü akşam misafiri gelecekmiş bizi ikramlıyor tüm ısrarlarına rağmen yemedim
diğerine gittik onunda misafiri vardı önce çağırdı ben geç gittim bıçakarası pide helva turşular bisküviler oda döktü önümüze ben dellendim en son ne oluyor yaav yemiyorum işte ne önüme doldurup durursunuz dostmusunuz düşman mı diye kükredim çok güldüler :))
yemedim yemiycemmmmm işte zaten karnım şiş bu kadın milleti neden bu kadar ısrarcıdır ben istemeyene karnım yok diyene asla ısrar etmem hele neden yemediğini söyleyenin önünden kaldırırım nefsi kalıp düzenini bozmasın diye sonra yiyeceksen der yada onun nasibi zaten çocukları yesin diye paketler yollarım

Su kurtlar Vadisi'nden bikan varmı benim gibi. Kocam her perşembe içimi sisiriyor yaaa. Imza kampanyası baslaticam bitsinnn artikk.
biz kaç sene önce bir sezon baktık bıraktık adamlar ölümsüz sanki vurulup vurulup diriliyorlar :)))bizde dizi izlenmez arada cnbc e nin dizilerine bakarız o kadar

Back