Valla bilmiyorum ki Ekim'cim öyle dediler
Sağol Aysun'um.
Bende migren diye tahmin ediyorum canım.Yıllardır kronik bir şekilde başı ağrır eşimin
İnşallah bitanem sağol
Teşekkür ederim canım.tomurcuğum eşine çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım.
Sana da geçmiş olsun.Tekrarlarsa ihmal etme canım,görün doktora
merhaba kızlar dün menü paylaşmadım sanırım zaten halsizdim bide dün sporda kalp çarpıntısı yaşadım yarıda bırakmak zorunda kaldım akşamda beni o kadar halsiz ettiki canım biley yemek istemedi bir kase yoğurt ve iki kaşık pilav yedim yattım
bugüne gelince daha iyiyim ama dün çok korktum
sabah menüsü
bir fincan çay
iki dilim ekmek
beş adet zeytin
bir dilim peynir
öğlen menüsü
fırında levrek
iki dilim ekmek
salata
bir kase çorba
fırında levrek için bir sos hazırladım harika oldu sizinlede paylaşacam birazdan
Iyi aksamlar kizlartomurcukkk canim cok geçmiş olsun esine rabbim sifa versin sara_28 canim dikkatli ol bence asiri yorgunluktan oluyor carpinti valla bir saat once egildim cayimi iciyordum bir kalbim pir pir pir etti göğsümden cikor sandim ama bugün kendimi acayip yordum iki gündür temizlik yapiyorum her isi iki gune sigdirdim sonuc bu oglumun ogretmeni ve arkadaslarinin anneleri gelecek yarin bas sagligina cenazelerimiz vardi ayni gun sabah bir aksamina bir cenaze haberi geldi rabbim siniyor bizi dedim .....
Kızlar masaallah listeler süper
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk light peynir
5zeytin
Domates
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli kuru üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Ton balıklı salata
1 dilim Tb ekmeği
Ara
Yeşil çay
Ara
1 talas böreği disaridaydim
Akşam
Fırında 2 küçük baget
2 kanat
1 bardak zero
Ara
Ihlamur
biz kaç sene önce bir sezon baktık bıraktık adamlar ölümsüz sanki vurulup vurulup diriliyorlar :)))bizde dizi izlenmez arada cnbc e nin dizilerine bakarız o kadarSu kurtlar Vadisi'nden bikan varmı benim gibi. Kocam her perşembe içimi sisiriyor yaaa. Imza kampanyası baslaticam bitsinnn artikk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?