• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

ıhlamur içiyorum kızlar istermisiniz

ıhlamur.jpg

kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah

2 dilim ekmek
bir dilim peynir
3 tane zeytin
bir fincan şekersiz çay
ve bolca dereotu

arada bir dilim ekmek arasında dereotu

öğle

iki dilim ekmek
5 - 6 tane çiğköfte(kendim yaptım)
bir kase mercimek çorbası

şimdide ıhlamur içiyorum

akşamıda yazabilirim

bir tabak etli kabak yemeği
bir kase yoğurt
bir kase çorba

veee bugün 1 saat aerobik yapacam

doğumgünü.jpg
Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... :KK36::KK36::KK36:odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak :KK66:
doğumgünü.jpg

buralardayım canım biraz sağlık sorunlarım var kollarım ağrıyor boyun fıtığından sanıp MR çektirdim ama onunla ilgili olmadığı anlaşıldı sanırım romatizmal spor yapınca biraz rahatlıyorum onun dışında diyetime devam ediyorum ama menülerim çok iç açıcı olmasada sporun etkisinden olacak bugün 1 kilo zayıflamış olduğumu gördüm çok mutlu oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek

sen nasılsın canım
geçmiş olsun kuzum.kilo vermene sevindim canım. ben iyiyim sadece ben de bu sabah bir şok yaşadım onun dışında devam ediyoruz ama sen liste paylaşmıyorsun sanki :KK48:

Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... :KK36::KK36::KK36:odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak :KK66:
iyi doğdun:KK36::KK19::KK19: yeni yaşın sana mutlulukta huzurda sağlıkta ++++++lar kiloya gelince ------ler getirsin:KK73::KK25::KK25:

geçmiş olsun kuzum.kilo vermene sevindim canım. ben iyiyim sadece ben de bu sabah bir şok yaşadım onun dışında devam ediyoruz ama sen liste paylaşmıyorsun sanki :KK48:

sağol canım

evet menülerim bazen çok içaçıcı olmadığından paylaşmıyorum diyeti kaçırmış oluyorum ama sporla destekliyorum bugünkü menümü paylaştım sence nasıl

bu sabah kilo aldığını görmüşsün ama canım o ödemde olabilir yarın ekside olursun inşallah

cok severim ama ben içine çubuk tarçın ve taze zencefilde atıyorum ohhhh missss:kk77::kk77::kk77:

ıhlamura tarçın yakışıyormu bi dahakine denerim çünkü tarçını çok severim

E="sara_28, post: 39978185, member: 238516"]doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın istediği tüm güzellikleri versin sana[/QUOTE]
Tesekkurler saracim :*

Sagol canim simdi aynilar eger kötüye giderse dr goturecem. Ates yuksak degil ama öksürük var.
bu arada yeni yasin hayirli ugurlu musmutlu olur inşallah.
Canim enson 71 kilo idin galiba simdi kaçsin

karabuğdayın tadı nasıl canım birde nasıl pişiriyosun pilav gibimi
belli bir tadı yok hafiften yoğurtlu çorba yaptığımız yarmanın tuzsuz tadsız hali gibi kokuyor yemesinde sorun yok yani
sabah yarım bardak yıkadım attım tencereye bir bardaktan az fazla suyla haşladım 5-10 dk sonra kapadım ocağı kendi kendine şişti ılıyınca yoğurtladım tuzsuz yedim saat 11 gibi yedim şimdi 4 ü geçiyor acıktım kalan karabuğdaya salatalık doğradım yoğurtladım yiyorum :)

buralardayım canım biraz sağlık sorunlarım var kollarım ağrıyor boyun fıtığından sanıp MR çektirdim ama onunla ilgili olmadığı anlaşıldı sanırım romatizmal spor yapınca biraz rahatlıyorum onun dışında diyetime devam ediyorum ama menülerim çok iç açıcı olmasada sporun etkisinden olacak bugün 1 kilo zayıflamış olduğumu gördüm çok mutlu oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek

sen nasılsın canım
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
yine dereceye girerim diyorsun yani :)))

belli bir tadı yok hafiften yoğurtlu çorba yaptığımız yarmanın tuzsuz tadsız hali gibi kokuyor yemesinde sorun yok yani
sabah yarım bardak yıkadım attım tencereye bir bardaktan az fazla suyla haşladım 5-10 dk sonra kapadım ocağı kendi kendine şişti ılıyınca yoğurtladım tuzsuz yedim saat 11 gibi yedim şimdi 4 ü geçiyor acıktım kalan karabuğdaya salatalık doğradım yoğurtladım yiyorum :)

hıııııım yiyebilirim o zaman en kısa zamanda alacam

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
yine dereceye girerim diyorsun yani :)))

sağol canım dereceye girermiyim bilmiyorum

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNNNNN iyi ki doğdun :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
yeni yaşın yeni doğumun olsun sağlık ve huzurla parla bundan sonra inşallah:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hıııııım yiyebilirim o zaman en kısa zamanda alacam

sağol canım dereceye girermiyim bilmiyorum
bazısı kimyasal kokuyor yiyemedim iğrenç falan demiş forumda ama belirgin bir tadı yok ki bence
migrostan duru marka olandan aldım ben
kesin girersin senden çok umutluyum sara :)

Sagol canim simdi aynilar eger kötüye giderse dr goturecem. Ates yuksak degil ama öksürük var.
doktora götürürsen antibiyotiği dayamasına izin verme gülüm inşallah gerek kalmaz iyileşir

bazısı kimyasal kokuyor yiyemedim iğrenç falan demiş forumda ama belirgin bir tadı yok ki bence
migrostan duru marka olandan aldım ben
kesin girersin senden çok umutluyum sara :)

inşallah canım görecez bakalım yarın tarı ne diyecek

çevremdekiler hep çok inceldin diyorlar ben sıkılaştım diyorum pantolonlarım bol geliyor mesela üstüme olmayan bir elbisem vardı o oldu geçen gün çok mutlu oldum

inşallah canım görecez bakalım yarın tarı ne diyecek

çevremdekiler hep çok inceldin diyorlar ben sıkılaştım diyorum pantolonlarım bol geliyor mesela üstüme olmayan bir elbisem vardı o oldu geçen gün çok mutlu oldum
ayy ne güzel çok sevinim hemde çoook sevindim :))
inşallah o elbise bir kaç aya üstünde çuval gibi dururda giyemezsin yenisini alırsın :))

Cok gecmis olsun bebislerine tesekkurler ediyorum iyi dileklerin icin kiloya gelince malesef 73 tabiki kilodan cok odem var gidecek insallah ;)

Back