Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak
geçmiş olsun kuzum.kilo vermene sevindim canım. ben iyiyim sadece ben de bu sabah bir şok yaşadım onun dışında devam ediyoruz ama sen liste paylaşmıyorsun sankiburalardayım canım biraz sağlık sorunlarım var kollarım ağrıyor boyun fıtığından sanıp MR çektirdim ama onunla ilgili olmadığı anlaşıldı sanırım romatizmal spor yapınca biraz rahatlıyorum onun dışında diyetime devam ediyorum ama menülerim çok iç açıcı olmasada sporun etkisinden olacak bugün 1 kilo zayıflamış olduğumu gördüm çok mutlu oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek
sen nasılsın canım
iyi doğdun yeni yaşın sana mutlulukta huzurda sağlıkta ++++++lar kiloya gelince ------ler getirsinMerhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak
cok severim ama ben içine çubuk tarçın ve taze zencefilde atıyorum ohhhh missss
geçmiş olsun kuzum.kilo vermene sevindim canım. ben iyiyim sadece ben de bu sabah bir şok yaşadım onun dışında devam ediyoruz ama sen liste paylaşmıyorsun sanki
cok severim ama ben içine çubuk tarçın ve taze zencefilde atıyorum ohhhh missss
Ayyy canim benim nasil mutlu ettin beni tesekkur ederim cok incesin kalbi guzel arkadasim benim Kelebekler uctu icimde
Nilifercim ne guzel dilek bunlar yuzumu guldurdun dileginle tesekkurler ediyorumiyi doğdun yeni yaşın sana mutlulukta huzurda sağlıkta ++++++lar kiloya gelince ------ler getirsin
Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak
belli bir tadı yok hafiften yoğurtlu çorba yaptığımız yarmanın tuzsuz tadsız hali gibi kokuyor yemesinde sorun yok yanikarabuğdayın tadı nasıl canım birde nasıl pişiriyosun pilav gibimi
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineburalardayım canım biraz sağlık sorunlarım var kollarım ağrıyor boyun fıtığından sanıp MR çektirdim ama onunla ilgili olmadığı anlaşıldı sanırım romatizmal spor yapınca biraz rahatlıyorum onun dışında diyetime devam ediyorum ama menülerim çok iç açıcı olmasada sporun etkisinden olacak bugün 1 kilo zayıflamış olduğumu gördüm çok mutlu oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek
sen nasılsın canım
belli bir tadı yok hafiften yoğurtlu çorba yaptığımız yarmanın tuzsuz tadsız hali gibi kokuyor yemesinde sorun yok yani
sabah yarım bardak yıkadım attım tencereye bir bardaktan az fazla suyla haşladım 5-10 dk sonra kapadım ocağı kendi kendine şişti ılıyınca yoğurtladım tuzsuz yedim saat 11 gibi yedim şimdi 4 ü geçiyor acıktım kalan karabuğdaya salatalık doğradım yoğurtladım yiyorum :)
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
yine dereceye girerim diyorsun yani :)))
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNNNNN iyi ki doğdunMerhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak
bazısı kimyasal kokuyor yiyemedim iğrenç falan demiş forumda ama belirgin bir tadı yok ki bencehıııııım yiyebilirim o zaman en kısa zamanda alacam
sağol canım dereceye girermiyim bilmiyorum
doktora götürürsen antibiyotiği dayamasına izin verme gülüm inşallah gerek kalmaz iyileşirSagol canim simdi aynilar eger kötüye giderse dr goturecem. Ates yuksak degil ama öksürük var.
bu arada yeni yasin hayirli ugurlu musmutlu olur inşallah.
Canim enson 71 kilo idin galiba simdi kaçsin
bazısı kimyasal kokuyor yiyemedim iğrenç falan demiş forumda ama belirgin bir tadı yok ki bence
migrostan duru marka olandan aldım ben
kesin girersin senden çok umutluyum sara :)
ayy ne güzel çok sevinim hemde çoook sevindim :))inşallah canım görecez bakalım yarın tarı ne diyecek
çevremdekiler hep çok inceldin diyorlar ben sıkılaştım diyorum pantolonlarım bol geliyor mesela üstüme olmayan bir elbisem vardı o oldu geçen gün çok mutlu oldum
Cok gecmis olsun bebislerine tesekkurler ediyorum iyi dileklerin icin kiloya gelince malesef 73 tabiki kilodan cok odem var gidecek insallahSagol canim simdi aynilar eger kötüye giderse dr goturecem. Ates yuksak degil ama öksürük var.
bu arada yeni yasin hayirli ugurlu musmutlu olur inşallah.
Canim enson 71 kilo idin galiba simdi kaçsin