• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Gunaydin hanimlar mutlu ve guzel bi hafta olmasi dilegiyle
Bende nilfer gibi arti 1 kiloyla uyandim sabah het yerim şiş birde dun aksam bozdum diyeti hep abur cubur yedim malesef yarina kadar duzeltmem lazim ne guzel gidiyodum iki haftadir

Gunaydin hanimlar mutlu ve guzel bi hafta olmasi dilegiyle
Bende nilfer gibi arti 1 kiloyla uyandim sabah het yerim şiş birde dun aksam bozdum diyeti hep abur cubur yedim malesef yarina kadar duzeltmem lazim ne guzel gidiyodum iki haftadir
ayyy aynen canım yaaa bu hafta ben de çok iyi gittim bir hamburger menü +1kg yapar mı yaaa onların toplam ağırlığı zaten ne kadardır.. bir de öncesinde kızım waffle yedi. benim canım çekmesine rağmen yemedim acaba ekimin dediği gibi bi yerim mi şişti ki :KK48: yarına kadar inmezsem bir waffle yiyeyim bari:KK47:

eksi çıkmana çok sevindim canım eltinin bebeğine de üzüldüm umarım önemli bir şey değildir:KK51:
Cumartesi gunu yatirdilar hastaneye balgam ccikaramiyordu yavrucak. Ama simdi iyi çok şükür. Sağol canım

kızlaaarr günaydın herkese iyi haftalar tartılar bol bol eksi göstersin inşallah:KK37::KK37::KK37::KK37:
beni soracak olursanız sabah tartıya bir çıktım şok şok şok :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:+1kg defalarca tartıldım ama sonuç değişmedi dünden bugüne +1kg aklım almıyor. :eek::eek::eek:
umarım yarına kadar her şey düzelir bir gün de gelen bir gün de gider bu gün suyu 3lt çıkarmaya çalışacağım 2 fincan yeşil çay 1 fincan beyaz çay içeceğim bakalım yarın ne olacak:KK17::KK17::KK17:

suyu 3.5 lt de yapabilirsin canim birde ogle ve aksam yemeginden sonra 1 t.k sirkeyi suyla ic faydasini gorursun insallah. Regl yaklasmis olabilir mi acaba bende bugun yarin olurum heralde

[QUOTEaysun163, post: 39972663, member: 577696"]Gunaydin hanimlar mutlu ve guzel bi hafta olmasi dilegiyle
Bende nilfer gibi arti 1 kiloyla uyandim sabah het yerim şiş birde dun aksam bozdum diyeti hep abur cubur yedim malesef yarina kadar duzeltmem lazim ne guzel gidiyodum iki haftadir[/QUOTE]

Abur cuburlar tuzlu ise odem yapmıştır
Nilfere söylediklerimi uygular yesil cay da icersen yarina daha eksi bile olursun canim moralini bozma. Ha bide bugun ipin ucunu siki tut. Cunku dun yediklerinden dolayi iştahını kontrol etmekte zorlanabilirsin şey eeee tecrube ile sabit çünkü:KK22:

ayyy aynen canım yaaa bu hafta ben de çok iyi gittim bir hamburger menü +1kg yapar mı yaaa onların toplam ağırlığı zaten ne kadardır.. bir de öncesinde kızım waffle yedi. benim canım çekmesine rağmen yemedim acaba ekimin dediği gibi bi yerim mi şişti ki :KK48: yarına kadar inmezsem bir waffle yiyeyim bari:KK47:

Sakin oturup bir waffle yeme nilfercim:)) azicik ucundan yiyerekde kendini tatmin edebilirsin.

Cumartesi gunu yatirdilar hastaneye balgam ccikaramiyordu yavrucak. Ama simdi iyi çok şükür. Sağol canım

suyu 3.5 lt de yapabilirsin canim birde ogle ve aksam yemeginden sonra 1 t.k sirkeyi suyla ic faydasini gorursun insallah. Regl yaklasmis olabilir mi acaba bende bugun yarin olurum heralde

[QUOTEaysun163, post: 39972663, member: 577696"]Gunaydin hanimlar mutlu ve guzel bi hafta olmasi dilegiyle

Abur cuburlar tuzlu ise odem yapmıştır
Nilfere söylediklerimi uygular yesil cay da icersen yarina daha eksi bile olursun canim moralini bozma. Ha bide bugun ipin ucunu siki tut. Cunku dun yediklerinden dolayi iştahını kontrol etmekte zorlanabilirsin şey eeee tecrube ile sabit çünkü:KK22:[/QUOTE]

Ay sana dun dikkat et derken ben yaptim aynisini niye yaptim cok pismanim cooooooook

Kizlar yediyseniz bile pisman olmayin ben salidan beri dikkat edemedim. Dun tekrar basladim. Ama yedigim heerseyden lezzet alarak yedim hic tartilmasim bile sadece bugun tartildim yine de eksideyim. Cok olmasa da bu beni mutlu etti....

geçmiş olsun milad çocuklarımız hasta olmasın da rabbim sağlık versin hepsine kolumuz kanadımız kırılıyor hemen

Benim de pazar günüm kaçamaklı geçti yine.Kahvaltıda su böreği yedim.Bu günlerde özlediğim tatları yemek geliyor içimden.
Bu hafta yürüyüşlere başlayacaktım güya ama baktım hava durumuna yine yağışlı geçecek tüm hafta.
Tartılmadım sabah.Bu gün biraz daha dikkat edip yarına eksili bişeyler görmek istiyoruminşallah :)

geçmiş olsun milad çocuklarımız hasta olmasın da rabbim sağlık versin hepsine kolumuz kanadımız kırılıyor hemen

Amin canım sagol. Su bahsettigin kara bugdayi salata yada yogurtla sok diyetler icin yendigini duymuştum. Ama dört kaşık mı daha mı az bilmiyorum:)

sara nerelerdesin kuzum özlettin kendini

buralardayım canım biraz sağlık sorunlarım var kollarım ağrıyor boyun fıtığından sanıp MR çektirdim ama onunla ilgili olmadığı anlaşıldı sanırım romatizmal spor yapınca biraz rahatlıyorum onun dışında diyetime devam ediyorum ama menülerim çok iç açıcı olmasada sporun etkisinden olacak bugün 1 kilo zayıflamış olduğumu gördüm çok mutlu oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek

sen nasılsın canım

Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... :KK36::KK36::KK36:odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak :KK66:

Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... :KK36::KK36::KK36:odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak :KK66:

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın istediği tüm güzellikleri versin sana

Back