- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy aynen canım yaaa bu hafta ben de çok iyi gittim bir hamburger menü +1kg yapar mı yaaa onların toplam ağırlığı zaten ne kadardır.. bir de öncesinde kızım waffle yedi. benim canım çekmesine rağmen yemedim acaba ekimin dediği gibi bi yerim mi şişti ki yarına kadar inmezsem bir waffle yiyeyim bariGunaydin hanimlar mutlu ve guzel bi hafta olmasi dilegiyle
Bende nilfer gibi arti 1 kiloyla uyandim sabah het yerim şiş birde dun aksam bozdum diyeti hep abur cubur yedim malesef yarina kadar duzeltmem lazim ne guzel gidiyodum iki haftadir
Cumartesi gunu yatirdilar hastaneye balgam ccikaramiyordu yavrucak. Ama simdi iyi çok şükür. Sağol canımeksi çıkmana çok sevindim canım eltinin bebeğine de üzüldüm umarım önemli bir şey değildir
kızlaaarr günaydın herkese iyi haftalar tartılar bol bol eksi göstersin inşallah
beni soracak olursanız sabah tartıya bir çıktım şok şok şok +1kg defalarca tartıldım ama sonuç değişmedi dünden bugüne +1kg aklım almıyor.
umarım yarına kadar her şey düzelir bir gün de gelen bir gün de gider bu gün suyu 3lt çıkarmaya çalışacağım 2 fincan yeşil çay 1 fincan beyaz çay içeceğim bakalım yarın ne olacak
ayyy aynen canım yaaa bu hafta ben de çok iyi gittim bir hamburger menü +1kg yapar mı yaaa onların toplam ağırlığı zaten ne kadardır.. bir de öncesinde kızım waffle yedi. benim canım çekmesine rağmen yemedim acaba ekimin dediği gibi bi yerim mi şişti ki yarına kadar inmezsem bir waffle yiyeyim bari
Cumartesi gunu yatirdilar hastaneye balgam ccikaramiyordu yavrucak. Ama simdi iyi çok şükür. Sağol canım
suyu 3.5 lt de yapabilirsin canim birde ogle ve aksam yemeginden sonra 1 t.k sirkeyi suyla ic faydasini gorursun insallah. Regl yaklasmis olabilir mi acaba bende bugun yarin olurum heralde
[QUOTEaysun163, post: 39972663, member: 577696"]Gunaydin hanimlar mutlu ve guzel bi hafta olmasi dilegiyle
Bende nilfer gibi arti 1 kiloyla uyandim sabah het yerim şiş birde dun aksam bozdum diyeti hep abur cubur yedim malesef yarina kadar duzeltmem lazim ne guzel gidiyodum iki haftadir
geçmiş olsun milad çocuklarımız hasta olmasın da rabbim sağlık versin hepsine kolumuz kanadımız kırılıyor hemen
sabah menüsü
4 kaşık karabuğdayı yoğurtladım yedim şiştim bir de:))
sara nerelerdesin kuzum özlettin kendinikarabuğdayın tadı nasıl canım birde nasıl pişiriyosun pilav gibimi
sara nerelerdesin kuzum özlettin kendini
Merhabalar kizlar öncelikle@ miladcim cok gecmis olsun bebeginize T tatlitambak cim bebisler nasil onlarda hastaydi ....bana gelince bugün benim dogum günüm..... odem pesimi birakmiyor o nedenle tartidaki kilo degil en azından onu biliyorum amannn allah can sagligi versin onemli olan bu yarin tarti gunu bakslim sonuclar ne olacak