Bende burdayim canimm
Canım çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin kuzularinaTamam o zaman ben de 2 haftalık
2 gun tuttum canim ilk gun gayet guzeldi ama dunopin ucu kacti. Bugun oruç degilim. Kizim 2 gundur atesli simdi de oglum hasta. Ikisi birden yani.bende oruçlu olursam bakamam diye onlara tutmadim bugun.
Bende burdayim canimm
Bugun pazar malum herkes keyif yapiyor ben dahil cocuklari yedirdikten sonra uyudum bi daha saat 12 gibi uyandim ama cok iyi geldi birde regl olucam her tarafim sisti kilo vermek bi yana sabah artidaydim siskinlikten olsa gerek
Ne güzel şişkinliğin reglden olduguna emin olmakda güzel ben daha o dönemede girmedim ama biliyorum ki artida olmam sadece yemektenn
Zaten tartiya çıkmaktan korkuyorum. Yikima hazır degilim:))
Sen nasilsin canim atlattin insallah problemlerini
Cok sukur iyiyim canim hersey yolunda duzenimi oturttum tekrar kilo verme yoluna girdim insallah cok daha guzel olacak hersey :)Sen nasilsin canim atlattin insallah problemlerini
Canim ben menune bakiyorum sen cok yemiyorsun hatta az bile yiyorsun bana gore istersen birde kalori sayimini dene en azindan yedigini daha guzel kontrol edersin sikma o guzel canini kalori sayiminda hem herseyden yersin sadece kalori hesabini gecme yeter belki sana o daha uygundur stres yapma odem yapiyor oda kilo oldu saniyorsun bence bir siteye uye ol cepten bak kontrollu olmak ve herseyden yemek iyi gelecektir lutfen uzme kendini :)E Belli edin arada canımcım:))
Ne güzel şişkinliğin reglden olduguna emin olmakda güzel ben daha o dönemede girmedim ama biliyorum ki artida olmam sadece yemektenn
Zaten tartiya çıkmaktan korkuyorum. Yikima hazır degilim:))
Canim ben menune bakiyorum sen cok yemiyorsun hatta az bile yiyorsun bana gore istersen birde kalori sayimini dene en azindan yedigini daha guzel kontrol edersin sikma o guzel canini kalori sayiminda hem herseyden yersin sadece kalori hesabini gecme yeter belki sana o daha uygundur stres yapma odem yapiyor oda kilo oldu saniyorsun bence bir siteye uye ol cepten bak kontrollu olmak ve herseyden yemek iyi gelecektir lutfen uzme kendini :)
Menum
Sabah
Sirkeli ballı su
4 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
1 b light süt
Ara
1 ceviz içi
Yeşil cay
Öğle
1 kase çorba
4 k yogurt
1 küçük parca tavuk Göğsü
Salata
Ara
1 ceviz ici
2 kuru kayısı
Ara
2 grissini
Aksam
6 k. Sebze yemeği
1 kase çorba
1 b. Ayran
1 küçük parca tavuk Göğsü
Et olmayınca doymuyorum sanki
Ara
1 grissini
Ara
1 fincan sütlü kahve
Selam kızlar,
Dün akşam ve bugün kahvaltıya misafirlerim vardı. Sonra dışarıda gez dolaş falan vakit ayıramadım zaten çok sessizmiş sayfamız da.
Merak edenleriniz varsa haftasonu iki gün protein diyeti yaptım, karbonhidrat yok, doyana kadar protein mantığında bir diyetti.
Yarın bir konferansa katılacağım, akşamına da yemeği var. Bu haftaki ödül hakkımı henüz kullanmadım, onu kullanacağım orada.
Doğrudur canım, benim pek etle aram yok olmazsa sofrada hiç aramam, o yüzden bir şey diyemiyorum ama küçük parçalardan bir şey olacağını sanmam :)
eksi çıkmana çok sevindim canım eltinin bebeğine de üzüldüm umarım önemli bir şey değildirBu arada herkese Günaydın
Dun aksam 30 dk yüksek tempo yürüyüş yaptim.
Kayinvalidem rahatsız hala dun o kadar kosusturdum ki ustunede yürüyüş ve duş iyi geldi. Bugunde oyle olacak galiba büyük eltiminde bebeğini hastaneye yatirdilar 2 çocuğuna büyük ölçüde ben bakıyorum. Bunlara bile tartida eksi yapar inşallah gözüyle bakıyorum:))
Aksama yorgun olmazsam ustune bide yürüyüş. .
angelina35 canim burda bilmediğimiz seyler elbette oluyor ama genelde cevap vermeye çalışıyor herkes. Hemen her konuda bilgili arkadaşlarımızda oluyor cok sukur.
Benim surekli odem olmasi konusunda bilgim yok bazen bende nasıl basa cikarim bilemiyorum. Cevap verirse bilenler bende bilgilenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?