iyi akşamlar kızlar
sabah
tereyağında 2 yumurta sarısı sulu(sevmezdi ama bu defa oğlumun canı istedi az ekmeğini bandı yedi):))
2 dilim peynir
tuzsuz zeytin 6-7 tane
ara
1 elma
1 bardak taze sütle şekersiz nescafe
akşam 1 pide
2 bardak şalgam içtim yedim ve hepsini çıkardım pisine pisine gidiyordum az daha boğazıma birşey takıldı eşim maydanoz sapıdır diyor patates haşladı yedim bir tane ama hala batıyor gırtlağın hemen yan tarafında çıldırıcam ne iyi gelir bilen var mı batıp duruyor öksürtüyor sonrada midem kalkıyor
pidenin içini ben hazırladım yolladım fırınaCanim aklima gelen şimdilik gelen, dolu bir agizla ekmek ye fazla çiğnemeden yut. Yine gecmezse dr a git bu devirde herşeyin icinde hersey cikabiliyor malesef.
Kizlar bugunku menumu yazayim yarin giremeyebilirim
sabah
3 adet tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
7 adet yesil zeytin
ara
2 adet hurma
oglen
Orta boy pizzanin 2 dilimi
(Cok canim cekiyordu uzun zamandir.o yuzden yedim.umarim ekimin dedigi gibi cok isteyerek yedigim icin kilo yapmaz)
aksam
1 kepce mercimek corbasi
5 adet kuru kofte
kivircik salata
1 bardak ayran...
pidenin içini ben hazırladım yolladım fırına
hemen deniyorum ekmeği çok sağol
Bence akşam az bile kalmış tek eksik buraz sebze onun da birazini salata ve cacikla tamamladığını düşünürsek sorun yok bence zaten karataya göre bulgur serbestSelam kızlar ben yine istedigim gibi bir menü ile çıkamadım karsinizakayinvalidemi görmeye gittim evime dönüp öyle yemek yiyecektim ama kauinpederim beraber yiyelim deyince mecburen orda bulunam masum şeylerden yiyeyim dedim ama pekte masum olmadı galiba
Sabah
4 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
Cay kasiginin ucuyla tarcin
1 b light süt
Ara
1 ceviz içi
Yeşil çay
Öğle
6 y.k bulgur pilavi
1 kase cacık
Ara
Yeşil çay
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabal salata ( 1 t.k zeytinyağlı)
Ara
2 grissini
1 kk beyaz peynir
Yeşil çay
Ara
Küçük bir tutam aycekirdegi
2 dilim pizzanin birsey yapacagini sanmam canim:)) aafiyet olsun
Canım geçmiş olsun miladin dediği gibi ekmekten başka birşey bilmiyorum ben de ama devam ederse mutlaka acile git ihmal etme olur muiyi akşamlar kızlar
sabah
tereyağında 2 yumurta sarısı sulu(sevmezdi ama bu defa oğlumun canı istedi az ekmeğini bandı yedi):))
2 dilim peynir
tuzsuz zeytin 6-7 tane
ara
1 elma
1 bardak taze sütle şekersiz nescafe
akşam 1 pide
2 bardak şalgam içtim yedim ve hepsini çıkardım pisine pisine gidiyordum az daha boğazıma birşey takıldı eşim maydanoz sapıdır diyor patates haşladı yedim bir tane ama hala batıyor gırtlağın hemen yan tarafında çıldırıcam ne iyi gelir bilen var mı batıp duruyor öksürtüyor sonrada midem kalkıyor
Kızlar bu menüler iki haftalık demişti sankiMiladcim nehirin bize yazdigi liste 2 haftalik mi acaba yok sa sadece nilfer_pdr nin ki mi 2 haftalik. Yarin devam etmeyi düşünüyorum 2 gunluk oruçtan sonra
Miladcim nehirin bize yazdigi liste 2 haftalik mi acaba yok sa sadece nilfer_pdr nin ki mi 2 haftalik. Yarin devam etmeyi düşünüyorum 2 gunluk oruçtan sonra
Kızlar bu menüler iki haftalık demişti sanki
Bu arada Allah kabul etsin. Nasıl iftarlar ölçülü oluyor mu.bari ? Bende oruç tutmak istiyorum ama iftarlarda kendimi kaybederim diye korkuyorum
Tamam o zaman ben de 2 haftalık
2 gun tuttum canim ilk gun gayet guzeldi ama dunopin ucu kacti. Bugun oruç degilim. Kizim 2 gundur atesli simdi de oglum hasta. Ikisi birden yani.bende oruçlu olursam bakamam diye onlara tutmadim bugun.
Çok geçmiş olsun canim.
Aaaaaaa herkes nerde yahu
Bende burdayim canimmAaaaaaa herkes nerde yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?