• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Selam hanimlar bugun cok yorgundum kac gundur aksamlari bisiklet suruyorum onun yorgunlugu heralde neyse yarina bisey kalmaz insallah

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem

Ogle
Zeytin
Peynir
Salam
Bir tabak menemen
İki haslanmis yumurta
İki dilim ekmek
Cay

Ara
İki mandalina

Aksam
Salata
Hamsiyi cok kacirdim kizlar malum fransada yok hamsi bir turk marketi getirmis bende senede bir defa olunca dayanamadim ve gonlumce yedim ama pisman degilim bir daha ne zamana kismet kim bilir. Yarin telafi ederim artik
Afiyet olsun canim iyi yapmissin sonucta balik yani merak ettim canm firinda mi kizartma mi yaptin hamsiyi

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Tavuklu salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Ara
Yeşil çay chai
10 yer fıstığı
Akşam
8 kaşık kıymalı mercimek yemeği
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Ara
Tarcinli süt

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Tavuklu salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Ara
Yeşil çay chai
10 yer fıstığı
Akşam
8 kaşık kıymalı mercimek yemeği
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Ara
Tarcinli süt

Harika menu canim. Bu hafta guzel sonuç bekliyorum senden

bende yazayım menümü
sabah
çeyrek ekmekten fazla ekmekle mikro dalgada yağsız kaşarlı sucuklu tost gibi bir şey :)
öğle
1 kase pul biberli cacık
ara
1 yeşil elma
1 küçük havuç
akşam
sebzeli kıyma kavurma
1 kase yoğurt
2 dilim bayat ekmeğin üstüne döktüm bunları yedim
roka

miladım hep unutuyoruz ben de dahil birilerinin hatırlatması gerekiyor
1 kilo alman için ki 1 kilo 7-8 bin kaloridir bu kadar yemen lazım (yarısı kadar bile yemen imkansız)
2 günlük hiç hareket etmeden enerji ihtiyacın en az 1900-2000 kalori
3 sen yiyipte yatmamışsın sürekli hareket halinde temizlik yapmışsın yani yediklerinin hepsini yakmışsın
acıkmışsın işte yakıt ve araba misali vucüdun yakıt istemiş
şimdi zamanım yok kısa tuttum bu yazdıklarıma rağmen nasıl kilo alabilirsin bana açıkla :))imkansız alamazsııııınn:KK47:
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
yarına da dikkat ettin mi eksileri görmeye devam edersin gülüm
unutmayın suçlulukla yenilen kalorisiz marul bile depolanır beynimize bu günahkar dedik mi öyle zannedip ona göre işlem yapar
son cümlen çok hoşuma gitti Ekim.Bundan sonra bende suçluluk duygusu hissetmicem ufak kaçamaklar yaptığımda :KK15:

Günaydın hanımlar
Bugün nehirin verdiği listeye harfiyyen uyacagim. Saliya kadar artilari atsamda razıyım. Bakalim ne oluyor:)
Bu arada R redvelvetcupcake canim nerdesin? Cok yogun oldugunu tahmim ediyorum ben umarım bir sorun yoktur. Çünkü genelde haber verirdin işin olduğunu :(
ranasevval ranasevval canim menun hamile bi kadına göre yetersiz canım. Keske dr a yada bir diyetisyene danıssan..

son cümlen çok hoşuma gitti Ekim.Bundan sonra bende suçluluk duygusu hissetmicem ufak kaçamaklar yaptığımda :KK15:
canının çok çektiği şeyi yediğinde faydası bile varmış bedenimize nadiren canım bir şeyi çok çeker ve yediğimde asla pişman olmuyorum artık
geçen çibörek üstüne de tatlı yedim
ama 2 gün çibörek diye öldüm nasıl canım çekiyor anlatamam ertesi günü tartıda eksileri gördüm geçen hafta tartı gününden sonra valla eksilerdeydim meğer o gün su tutmuş vucudum
öğünler arasında dengeyi kurduk mu tamamdır bu iş şişene kadar değil doyana kadar yiyorum az önce tartıldım
105.3 çıktım tartı günü 106.5 ti salı bu kadar çıkıp 3 günde 1kg 300 gram vermem olası değil sadece su tutmuşum ne çibörek ne de kebapçı etkilemedi yemesem bir yerim şişecekti vallaha :))çok ağrıdı az şişti yedim geçti:)

Günaydın hanımlar
Bugün nehirin verdiği listeye harfiyyen uyacagim. Saliya kadar artilari atsamda razıyım. Bakalim ne oluyor:)
Bu arada R redvelvetcupcake canim nerdesin? Cok yogun oldugunu tahmim ediyorum ben umarım bir sorun yoktur. Çünkü genelde haber verirdin işin olduğunu :KK43:
ranasevval ranasevval canim menun hamile bi kadına göre yetersiz canım. Keske dr a yada bir diyetisyene danıssan..

Miladcım iki gündür kızın uyku saatine ancak yetişip, onun uyumasını beklerken ben de uyuyakalıyorum :-) O yüzden yazamadım hiç

Miladcım iki gündür kızın uyku saatine ancak yetişip, onun uyumasını beklerken ben de uyuyakalıyorum :-) O yüzden yazamadım hiç
Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına artık birisi haber vermeden yazmayınca merak ediyoruz iyi mi diye
seviyorum hepinizi kizlaaar :KK36:

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar
Düzensiz bir menuyle karsinizdayim
Sabah
1 dilim tb ekmeği
2kk peynir
Domates
Maydanoz
4 dilim sucuk
2 pankekin üstüne
1tk labne
1tk reçel
1tk çikolata sürüp yedim
Kocisim yaptı napiiim :KK74:
Tabii bu kadar yiyince öğle ve ara yapamadım
Ara
Yeşil çay chai
Ara
Sütlü kahve
Akşam
8k Kıymalı mercimek yemeği
1 k kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği

Ara
Saat 10 gibi tarcinli süt içerim
Ama akşama kadar temizlik yaptım yakmisimdir inşallah :KK17::KK17:

Son düzenleme:
Kizlar bugunku menumu yazayim yarin giremeyebilirim

sabah
3 adet tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
7 adet yesil zeytin

ara
2 adet hurma

oglen
Orta boy pizzanin 2 dilimi
(Cok canim cekiyordu uzun zamandir.o yuzden yedim.umarim ekimin dedigi gibi cok isteyerek yedigim icin kilo yapmaz:KK72: )

aksam
1 kepce mercimek corbasi
5 adet kuru kofte
kivircik salata
1 bardak ayran...

Selam kızlar ben yine istedigim gibi bir menü ile çıkamadım karsiniza:( kayinvalidemi görmeye gittim evime dönüp öyle yemek yiyecektim ama kauinpederim beraber yiyelim deyince mecburen orda bulunam masum şeylerden yiyeyim dedim ama pekte masum olmadı galiba

Sabah
4 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
Cay kasiginin ucuyla tarcin
1 b light süt

Ara
1 ceviz içi
Yeşil çay

Öğle
6 y.k bulgur pilavi
1 kase cacık

Ara
Yeşil çay

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabal salata ( 1 t.k zeytinyağlı)

Ara
2 grissini
1 kk beyaz peynir
Yeşil çay

Ara
Küçük bir tutam aycekirdegi

iyi akşamlar kızlar
sabah
tereyağında 2 yumurta sarısı sulu(sevmezdi ama bu defa oğlumun canı istedi az ekmeğini bandı yedi):))
2 dilim peynir
tuzsuz zeytin 6-7 tane
ara
1 elma
1 bardak taze sütle şekersiz nescafe
akşam 1 pide
2 bardak şalgam içtim yedim ve hepsini çıkardım pisine pisine gidiyordum az daha boğazıma birşey takıldı eşim maydanoz sapıdır diyor patates haşladı yedim bir tane ama hala batıyor gırtlağın hemen yan tarafında çıldırıcam ne iyi gelir bilen var mı batıp duruyor öksürtüyor sonrada midem kalkıyor

Back