• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

iyi akşamlar kızlar
sabah
tereyağında 2 yumurta sarısı sulu(sevmezdi ama bu defa oğlumun canı istedi az ekmeğini bandı yedi):))
2 dilim peynir
tuzsuz zeytin 6-7 tane
ara
1 elma
1 bardak taze sütle şekersiz nescafe
akşam 1 pide
2 bardak şalgam içtim yedim ve hepsini çıkardım pisine pisine gidiyordum az daha boğazıma birşey takıldı eşim maydanoz sapıdır diyor patates haşladı yedim bir tane ama hala batıyor gırtlağın hemen yan tarafında çıldırıcam ne iyi gelir bilen var mı batıp duruyor öksürtüyor sonrada midem kalkıyor

Canim aklima gelen şimdilik gelen, dolu bir agizla ekmek ye fazla çiğnemeden yut. Yine gecmezse dr a git bu devirde herşeyin icinde hersey cikabiliyor malesef.

Canim aklima gelen şimdilik gelen, dolu bir agizla ekmek ye fazla çiğnemeden yut. Yine gecmezse dr a git bu devirde herşeyin icinde hersey cikabiliyor malesef.
pidenin içini ben hazırladım yolladım fırına
hemen deniyorum ekmeği çok sağol

Kizlar bugunku menumu yazayim yarin giremeyebilirim

sabah
3 adet tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
7 adet yesil zeytin

ara
2 adet hurma

oglen
Orta boy pizzanin 2 dilimi
(Cok canim cekiyordu uzun zamandir.o yuzden yedim.umarim ekimin dedigi gibi cok isteyerek yedigim icin kilo yapmaz:KK72: )

aksam
1 kepce mercimek corbasi
5 adet kuru kofte
kivircik salata
1 bardak ayran...

2 dilim pizzanin birsey yapacagini sanmam canim:)) aafiyet olsun

pidenin içini ben hazırladım yolladım fırına
hemen deniyorum ekmeği çok sağol

Rica ederim canim. Hamurun icinde birsey olabilir mi acaba?? Ya şu kalbine jilet saplanam adami duyduktan sonra fırından cikan herşeye şüpheyle bakmaya başladım:(

Selam kızlar ben yine istedigim gibi bir menü ile çıkamadım karsiniza:KK43: kayinvalidemi görmeye gittim evime dönüp öyle yemek yiyecektim ama kauinpederim beraber yiyelim deyince mecburen orda bulunam masum şeylerden yiyeyim dedim ama pekte masum olmadı galiba

Sabah
4 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
Cay kasiginin ucuyla tarcin
1 b light süt

Ara
1 ceviz içi
Yeşil çay

Öğle
6 y.k bulgur pilavi
1 kase cacık

Ara
Yeşil çay

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabal salata ( 1 t.k zeytinyağlı)

Ara
2 grissini
1 kk beyaz peynir
Yeşil çay

Ara
Küçük bir tutam aycekirdegi
Bence akşam az bile kalmış tek eksik buraz sebze onun da birazini salata ve cacikla tamamladığını düşünürsek sorun yok bence zaten karataya göre bulgur serbest :KK66:

2 dilim pizzanin birsey yapacagini sanmam canim:)) aafiyet olsun

Miladcim nehirin bize yazdigi liste 2 haftalik mi acaba yok sa sadece nilfer_pdr nin ki mi 2 haftalik. Yarin devam etmeyi düşünüyorum 2 gunluk oruçtan sonra

iyi akşamlar kızlar
sabah
tereyağında 2 yumurta sarısı sulu(sevmezdi ama bu defa oğlumun canı istedi az ekmeğini bandı yedi):))
2 dilim peynir
tuzsuz zeytin 6-7 tane
ara
1 elma
1 bardak taze sütle şekersiz nescafe
akşam 1 pide
2 bardak şalgam içtim yedim ve hepsini çıkardım pisine pisine gidiyordum az daha boğazıma birşey takıldı eşim maydanoz sapıdır diyor patates haşladı yedim bir tane ama hala batıyor gırtlağın hemen yan tarafında çıldırıcam ne iyi gelir bilen var mı batıp duruyor öksürtüyor sonrada midem kalkıyor
Canım geçmiş olsun miladin dediği gibi ekmekten başka birşey bilmiyorum ben de ama devam ederse mutlaka acile git ihmal etme olur mu

Miladcim nehirin bize yazdigi liste 2 haftalik mi acaba yok sa sadece nilfer_pdr nin ki mi 2 haftalik. Yarin devam etmeyi düşünüyorum 2 gunluk oruçtan sonra

Bende nilfer gibi anladım ucumuzunde listesi 2 haftalik canım.

Bu arada Allah kabul etsin. Nasıl iftarlar ölçülü oluyor mu.bari ? Bende oruç tutmak istiyorum ama iftarlarda kendimi kaybederim diye korkuyorum:(

Kızlar bu menüler iki haftalık demişti sanki

Tamam o zaman ben de 2 haftalık
Bu arada Allah kabul etsin. Nasıl iftarlar ölçülü oluyor mu.bari ? Bende oruç tutmak istiyorum ama iftarlarda kendimi kaybederim diye korkuyorum:KK43:

2 gun tuttum canim ilk gun gayet guzeldi ama dunopin ucu kacti. Bugun oruç degilim. Kizim 2 gundur atesli simdi de oglum hasta. Ikisi birden yani.bende oruçlu olursam bakamam diye onlara tutmadim bugun.

Tamam o zaman ben de 2 haftalık

2 gun tuttum canim ilk gun gayet guzeldi ama dunopin ucu kacti. Bugun oruç degilim. Kizim 2 gundur atesli simdi de oglum hasta. Ikisi birden yani.bende oruçlu olursam bakamam diye onlara tutmadim bugun.

Çok geçmiş olsun canim.

Bugum erken başladım güne pazar sabahlarina göre yani:)
4 kaşık nesfitli 1 kaşık yulaf ezmeli ligt sütlü kahvaltımi yaptim
Arada bir ceviz yedim ama simdi ona rağmen açım:))
Neyseki ogle yemegim de nerdeyse hazır.

Bugun pazar malum herkes keyif yapiyor ben dahil cocuklari yedirdikten sonra uyudum bi daha saat 12 gibi uyandim ama cok iyi geldi birde regl olucam her tarafim sisti kilo vermek bi yana sabah artidaydim siskinlikten olsa gerek

Back