Afiyet olsun canim iyi yapmissin sonucta balik yani merak ettim canm firinda mi kizartma mi yaptin hamsiyiSelam hanimlar bugun cok yorgundum kac gundur aksamlari bisiklet suruyorum onun yorgunlugu heralde neyse yarina bisey kalmaz insallah
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem
Ogle
Zeytin
Peynir
Salam
Bir tabak menemen
İki haslanmis yumurta
İki dilim ekmek
Cay
Ara
İki mandalina
Aksam
Salata
Hamsiyi cok kacirdim kizlar malum fransada yok hamsi bir turk marketi getirmis bende senede bir defa olunca dayanamadim ve gonlumce yedim ama pisman degilim bir daha ne zamana kismet kim bilir. Yarin telafi ederim artik
Afiyet olsun canim iyi yapmissin sonucta balik yani merak ettim canm firinda mi kizartma mi yaptin hamsiyi
Evet biraz agir olmus ama afiyet bal olsun bende oyleyim az rastladigim seyler olunca affetmiyorum yiyorum vallaMalesef ki tereyaginda kizarttim misir ununa bulanmis hemdeama cok guzeldi ozlemisim
Allah kabul etsin canmBen de bugun oruçtum kizlar son 5 gun kaldi. Menu paylasimi yapmayacagim.oruçlarim bitene kadar
Allah kabul etsin canm
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin
Çay
Ara
Kahve
1k cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Tavuklu salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Ara
Yeşil çay chai
10 yer fıstığı
Akşam
8 kaşık kıymalı mercimek yemeği
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Ara
Tarcinli süt
son cümlen çok hoşuma gitti Ekim.Bundan sonra bende suçluluk duygusu hissetmicem ufak kaçamaklar yaptığımdamiladım hep unutuyoruz ben de dahil birilerinin hatırlatması gerekiyor
1 kilo alman için ki 1 kilo 7-8 bin kaloridir bu kadar yemen lazım (yarısı kadar bile yemen imkansız)
2 günlük hiç hareket etmeden enerji ihtiyacın en az 1900-2000 kalori
3 sen yiyipte yatmamışsın sürekli hareket halinde temizlik yapmışsın yani yediklerinin hepsini yakmışsın
acıkmışsın işte yakıt ve araba misali vucüdun yakıt istemiş
şimdi zamanım yok kısa tuttum bu yazdıklarıma rağmen nasıl kilo alabilirsin bana açıkla :))imkansız alamazsııııınn
yarına da dikkat ettin mi eksileri görmeye devam edersin gülüm
unutmayın suçlulukla yenilen kalorisiz marul bile depolanır beynimize bu günahkar dedik mi öyle zannedip ona göre işlem yapar
canının çok çektiği şeyi yediğinde faydası bile varmış bedenimize nadiren canım bir şeyi çok çeker ve yediğimde asla pişman olmuyorum artıkson cümlen çok hoşuma gitti Ekim.Bundan sonra bende suçluluk duygusu hissetmicem ufak kaçamaklar yaptığımda
Canim bu form corba nasil yapiliyorGünaydın kizlar
Dünkü menüm Kizlar
Kahvaltı
1 kase cacik
1 dilim ekmek
2 kozlenmis patlican
1 catal patates kizartmasi
Öğlen
Tombalikli salata
1 dilim ekmek
Aksam
form çorba
Salata
Günaydın hanımlar
Bugün nehirin verdiği listeye harfiyyen uyacagim. Saliya kadar artilari atsamda razıyım. Bakalim ne oluyor:)
Bu arada R redvelvetcupcake canim nerdesin? Cok yogun oldugunu tahmim ediyorum ben umarım bir sorun yoktur. Çünkü genelde haber verirdin işin olduğunu
ranasevval canim menun hamile bi kadına göre yetersiz canım. Keske dr a yada bir diyetisyene danıssan..
Sevindim canım herşeyin yolunda olmasına artık birisi haber vermeden yazmayınca merak ediyoruz iyi mi diyeMiladcım iki gündür kızın uyku saatine ancak yetişip, onun uyumasını beklerken ben de uyuyakalıyorumO yüzden yazamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?