• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

benimkilerde mutlaka poğaça ister sabah kahvaltı yapmak zor geliyor ya beylere yanlarına alıp gidiyorlar hızlıca her hafta mutlaka yaparım pazartesi yaptığım bu sabah bitti 2 tepsi yapıyorum komşuma da veriyorum ben 3 günde 2 tane yedim sadece sürekli yapıp masada durunca insanın gözü alışıyor canı istemiyor
ucundan tatmak nefsi köreltir bir kere de 2-3 tane yemek olmaz tabi ben yarım yarım toplam 2 tane yedim böylece gözüm kalmadı

Ah bende ogrenebilsem keske bir dilim alip birakmayi onun icin hic yemesem daha iyi

Ben iki yumurtanın beyazından yapıyordum, sanırım yemiyorum diye yazmıyor arada 5 zeytin falan yazıyor ama farklı menülerle. Evet yağsız pişiriyorum ben. Alternatif olarak klasik kahvaltı her zaman kurtarıcıdır canım, mantarın kalorisi çok çok düşük diye iyi oluyor :)
Akşamki 3. alternatifte ekmek yok ancak doyana kadar yemekten yemek serbest

Kuru üzüm çok şekerli, siyah çekirdekli olan kuru üzüm olsa daha iyi olur sanırım, en fazla 2 yk kaşığı. O zaman mürdüm eriği vardı benim listemde ama mevsim meyvesi değil diye elma dedim :))
ayın 21inde günüm var o güne kadar harfiyen uyacağım nehircim bakalım sonuçlar nasıl olacak... menü ve yanıtladığın sorular için çok teşekkürler:KK68::KK68::KK19:

Kizlar gecmis olsun dileklerini okukustum ama o kadar yogunluk ve stres arasinda cevaplamayi unutmuşum. Herkese iyi dilekleri için cokk teşekkür ederim. :KK36:
simdilik evde oldugum icin kendimi temizliğe vurdum tabiri caizse:))
Dünden beri o kadar yorgum ve halsizdimki dr daha önce verdiği vitaminlerden aldim şimdi iyi hissediyorum. Butun gun temizlik yapmayi düşünüyorum arada birde veli toplantisi var ogleden sonra. Arta kalan zamanda bitiririm inşallah. Aklim sizde arada bakarim fırsat buldukça. Hepiniz opuldunuz.:KK37:

Hayırlı geceler kizlar kusura bakmayin yazamıyorum ve menu yaplasamiyorum ama inşallah bundan sonra paylasmaya özen göstereceğim

Kahvaltı
4 dilim sucuk
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak süt

Ara 1 elma
2 dilim portal

Öğle
1 kase yogurt
1 tabak dolusu patates salatası

Aksam
3 kasik bulgur pilavı
3 kasik patlican yemegi
1 kase yogurt patlican salatasi

Ara 6 7 fındık
canım nasılsın bebeişin nasıl umarım daha iyisinizdir ikinizde:KK37:

Kizlar gecmis olsun dileklerini okukustum ama o kadar yogunluk ve stres arasinda cevaplamayi unutmuşum. Herkese iyi dilekleri için cokk teşekkür ederim. :KK36:
simdilik evde oldugum icin kendimi temizliğe vurdum tabiri caizse:))
Dünden beri o kadar yorgum ve halsizdimki dr daha önce verdiği vitaminlerden aldim şimdi iyi hissediyorum. Butun gun temizlik yapmayi düşünüyorum arada birde veli toplantisi var ogleden sonra. Arta kalan zamanda bitiririm inşallah. Aklim sizde arada bakarim fırsat buldukça. Hepiniz opuldunuz.:KK37:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

sabah 1 fincan sirkeli ballı sıcak suyumu içtim
leslie ile 1 mil yürüdüm geldim
az sonra kahvaltı yapıcam bol yeşillik yıkayayım da:)
Ekimcim neden 1 milde bırakıyorsun canım.Sanırım 15 dakika sürüyor.2 mil yapsan daha iyi değil mi.Tam terleyeceğin kalori yakacağın sıra bırakıyorsun.Vakit problemi mi var? Bende leslie yaptığım dönem en az 3 mil yapıyordum canım çıkıyordu ama süper terletiyordu...

Ekimcim neden 1 milde bırakıyorsun canım.Sanırım 15 dakika sürüyor.2 mil yapsan daha iyi değil mi.Tam terleyeceğin kalori yakacağın sıra bırakıyorsun.Vakit problemi mi var? Bende leslie yaptığım dönem en az 3 mil yapıyordum canım çıkıyordu ama süper terletiyordu...

Bu leslie bir beni terletmiyor galiba:KK51:

yarım saat sürüyor 1 milden sonra soğuma hareketi yapıyor yavaşlatılmış hareketler videonun başında 1 mil yazıyor ya aklım oraya gidiyor 2 mil aslında:))

menümü de yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
k.k peynir
bol tere maydanoz
zeytin
ekmek yok
öğle
bir kase pazı sarmasına sarımsaklı yoğurt
akşam
3 et köftesi
4 kaşık kadar pilav
yarım kase cacık
bol limonlu roka
1 bardak acılı şalgam
ekmek yok

Selam kizlar bugun iyi basladim sonrasinda ipler koptu yone komsu oturmasi offf:KK43:
Sabah;
1 bardak ilik su
1 fincan yesil cay chai
Kahvalti;
1 haslama yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Bol maydanoz dereotu
Ara;
2 yemek k. Nesfit
Tarcinli sut
Oglen;
2 yemek k rus salatasi
3 yaprak sarma
2 kucuk kurabiye
Ara;
1 fincan yesil cay
Aksam;
2 tavuk but haslama
Salata

Benim menum de soyle

sabah
1 domates
1 salatalik
1 kk beyaz peynir
5 adrt zeytin
2 adet tuzsuz etimek

ara
3 adet hurma

oglen
kepekli tost
5 zeytin

aksam
yarim kase tavuklu tel sehriye corbasi
4 yk ispanak
3 yk yogurt
1 yk makarna

1 avuc findik yerim ilerleyen saatlerde...

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates

Ara
Yeşilçay + 1 ceviz ici

Oglen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata

Ara
2 gun kurusu kayısı+ 1 ceviz ici

Ara
Yeşilçay + 3 medine hurması ( grissini yok maalesef )

Aksam
1 kase mercimek çorbası
6 yk mantar ve biber sote etsiz
1 bardak ayran

aksam 19.30 da yedigim icin ara yapsam mi kararsizim da .

sutlu kahve icerim sekersiz galiba

Ben de bir avuc findik yiyecegimi soyledim ve yedim.cig findikti tabii.biraz once de 1 adet misirli pirinc patlagi yedim.bu beni tok tutuyordu onceden hep alirdim.ama diyet gida diye almaktan vazgecmistim.ta ki Nehirin diyetisyeni yazana kadar.simdi daha masum gelmeye basladi :) yanilmiyorsam Nehir ara ogunlerde yiyor 1 paket.5 li galiba onunki.ben 1 paket aldim form olanindan icinde 10 tane var ama gunde 1 adet yerim diye dusunuyorum...

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates
5 zeytin
Çay
Ara yapmadım
Öğle
1 ıspanaklı yumurta
1 Bardak ayran
2 dilim Tb ekmeği
Ara
6 çiğ badem
Yeşil çay chai
Ara
1 bardak ayran
Akşam
Haşlanmış brokoli
Yarım kase yoğurt
Ara
Tarcinli süt

Kizlat benim 6 gun oruç borxum kaldi gunler uzamadan bitireyim diyorum. Sonrada yeni aldigim liste ile devam edeyim diyorum. Yarindan itibaren persembeye kadar oruçlu olacagim inşallah

nehir dedin ya ben bu liste cok guzel sonuclar aldim kacamaksi olarak diye. Ben de harfiyen persembe başlayacam. Oruçlarim bitsin.

senin sayende bu yaza zayif olacagim

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates
5 zeytin
Çay
Ara yapmadım
Öğle
1 ıspanaklı yumurta
1 Bardak ayran
2 dilim Tb ekmeği
Ara
6 çiğ badem
Yeşil çay chai
Ara
1 bardak ayran
Akşam
Haşlanmış brokoli
Yarım kase yoğurt
Ara
Tarcinli süt

Listeni coookk begendim canimmm

Ben de bir avuc findik yiyecegimi soyledim ve yedim.cig findikti tabii.biraz once de 1 adet misirli pirinc patlagi yedim.bu beni tok tutuyordu onceden hep alirdim.ama diyet gida diye almaktan vazgecmistim.ta ki Nehirin diyetisyeni yazana kadar.simdi daha masum gelmeye basladi :) yanilmiyorsam Nehir ara ogunlerde yiyor 1 paket.5 li galiba onunki.ben 1 paket aldim form olanindan icinde 10 tane var ama gunde 1 adet yerim diye dusunuyorum...

Canim.bence onu nehir onceleri ara ogunde yiyordu evet ama simdi oglen menusu olarak yaninda alternatifler ile tuketiyor

Back