- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
amin canım inşallahGünaydın,hayırlı cumalar.Bugün herkesin duaları kabul olsun...
en mantıklısı benim de bir sürü borcum var gözüm kesmiyor... günler uzamadan ödemek en iyisiKizlat benim 6 gun oruç borxum kaldi gunler uzamadan bitireyim diyorum. Sonrada yeni aldigim liste ile devam edeyim diyorum. Yarindan itibaren persembeye kadar oruçlu olacagim inşallah
nehir dedin ya ben bu liste cok guzel sonuclar aldim kacamaksi olarak diye. Ben de harfiyen persembe başlayacam. Oruçlarim bitsin.
senin sayende bu yaza zayif olacagim
evet canım yaaa nehir sayesin de ne yesem derdi kalmıyor böylece listeler yıkılıyoooorrrListeni coookk begendim canimmm
evet canım yaaa nehir sayesin de ne yesem derdi kalmıyor böylece listeler yıkılıyoooorrr
canım nasılsın bebeişin nasıl umarım daha iyisinizdir ikinizde
biz de seni çok özledik canımHayırlı cumalar guzeller. Bugünden itibaren musait olabilirim inşallah. . Sizi cok ozledimm
hadi bakalım inşallah uyması çok kolay nehirin listelerine çünkü tam acıkmaya başlarken bir ara var ve çok acıkmadığın için yiyeceklere saldırma olmuyorSupersin canim bende bizim listeye bugun basladim. Güzel güzel forma gireceğiz nehirin sayesinde inşallah.
hayırlısı canım... bulantılarında geçer inşallah kaç haftalık oldu bebişCok teşekkür ederim canım bulantilar falan basladi ama cok şükür iyiyim bebek de şimdilik iyi
en mantıklısı benim de bir sürü borcu gözüm kesmistiyorum. günler uzamadan ödemek en iyisi
allah kabul etsin canım
Bizde seni çok özledik.Sen yoksun zaten düşüş başladı diye mesajlardaHayırlı cumalar guzeller. Bugünden itibaren musait olabilirim inşallah. . Sizi cok ozledimm
hayırlısı canım... bulantılarında geçer inşallah kaç haftalık oldu bebiş
Insallah geçer canim 9 haftalik olduk
Hayırlı cumalar guzeller. Bugünden itibaren musait olabilirim inşallah. . Sizi cok ozledimm
biz de seni çok özledik canım
hadi bakalım inşallah uyması çok kolay nehirin listelerine çünkü tam acıkmaya başlarken bir ara var ve çok acıkmadığın için yiyeceklere saldırma olmuyor
Bizde seni çok özledik.Sen yoksun zaten düşüş başladı diye mesajlarda
Bizde seni ozledik canim sen olmayinca biz de yazmiyoruz fazla kaptansiz gemi gibi kaliyoruz
miladım hep unutuyoruz ben de dahil birilerinin hatırlatması gerekiyorSagolun canlarim. Ama bana yinw birseyler oluyor ya modum düştü yine. Toparlanamiyorum. Dun gittim ligt urunler aldim. Sözde bugun tam gaz nehirin listelerine başlıyordum öğlen e kadar iyi gitti. Öğle kv taburcu oldu. Evine gittik eltilerle yemek temizlik derken ben bayağı pilav yedim yemedim yumuldum resmen ustunede tatli yedim. Bana rutinden çıkmak yaramıyor yayine kilo aldım galiba. Ama yarin 3 günlük sıkı denetime tabu tutacagim kendimi. Sali gününe kadar gidecek baska yolu yok
miladım hep unutuyoruz ben de dahil birilerinin hatırlatması gerekiyor
1 kilo alman için ki 1 kilo 7-8 bin kaloridir bu kadar yemen lazım (yarısı kadar bile yemen imkansız)
2 günlük hiç hareket etmeden enerji ihtiyacın en az 1900-2000 kalori
3 sen yiyipte yatmamışsın sürekli hareket halinde temizlik yapmışsın yani yediklerinin hepsini yakmışsın
acıkmışsın işte yakıt ve araba misali vucüdun yakıt istemiş
şimdi zamanım yok kısa tuttum bu yazdıklarıma rağmen nasıl kilo alabilirsin bana açıkla :))imkansız alamazsııııınn
yarına da dikkat ettin mi eksileri görmeye devam edersin gülüm
unutmayın suçlulukla yenilen kalorisiz marul bile depolanır beynimize bu günahkar dedik mi öyle zannedip ona göre işlem yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?