benimkilerde mutlaka poğaça ister sabah kahvaltı yapmak zor geliyor ya beylere yanlarına alıp gidiyorlar hızlıca her hafta mutlaka yaparım pazartesi yaptığım bu sabah bitti 2 tepsi yapıyorum komşuma da veriyorum ben 3 günde 2 tane yedim sadece sürekli yapıp masada durunca insanın gözü alışıyor canı istemiyor
ucundan tatmak nefsi köreltir bir kere de 2-3 tane yemek olmaz tabi ben yarım yarım toplam 2 tane yedim böylece gözüm kalmadı
ayın 21inde günüm var o güne kadar harfiyen uyacağım nehircim bakalım sonuçlar nasıl olacak... menü ve yanıtladığın sorular için çok teşekkürlerBen iki yumurtanın beyazından yapıyordum, sanırım yemiyorum diye yazmıyor arada 5 zeytin falan yazıyor ama farklı menülerle. Evet yağsız pişiriyorum ben. Alternatif olarak klasik kahvaltı her zaman kurtarıcıdır canım, mantarın kalorisi çok çok düşük diye iyi oluyor :)
Akşamki 3. alternatifte ekmek yok ancak doyana kadar yemekten yemek serbest
Kuru üzüm çok şekerli, siyah çekirdekli olan kuru üzüm olsa daha iyi olur sanırım, en fazla 2 yk kaşığı. O zaman mürdüm eriği vardı benim listemde ama mevsim meyvesi değil diye elma dedim :))
canım nasılsın bebeişin nasıl umarım daha iyisinizdir ikinizdeHayırlı geceler kizlar kusura bakmayin yazamıyorum ve menu yaplasamiyorum ama inşallah bundan sonra paylasmaya özen göstereceğim
Kahvaltı
4 dilim sucuk
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak süt
Ara 1 elma
2 dilim portal
Öğle
1 kase yogurt
1 tabak dolusu patates salatası
Aksam
3 kasik bulgur pilavı
3 kasik patlican yemegi
1 kase yogurt patlican salatasi
Ara 6 7 fındık
Kizlar gecmis olsun dileklerini okukustum ama o kadar yogunluk ve stres arasinda cevaplamayi unutmuşum. Herkese iyi dilekleri için cokk teşekkür ederim.
simdilik evde oldugum icin kendimi temizliğe vurdum tabiri caizse:))
Dünden beri o kadar yorgum ve halsizdimki dr daha önce verdiği vitaminlerden aldim şimdi iyi hissediyorum. Butun gun temizlik yapmayi düşünüyorum arada birde veli toplantisi var ogleden sonra. Arta kalan zamanda bitiririm inşallah. Aklim sizde arada bakarim fırsat buldukça. Hepiniz opuldunuz.
Ekimcim neden 1 milde bırakıyorsun canım.Sanırım 15 dakika sürüyor.2 mil yapsan daha iyi değil mi.Tam terleyeceğin kalori yakacağın sıra bırakıyorsun.Vakit problemi mi var? Bende leslie yaptığım dönem en az 3 mil yapıyordum canım çıkıyordu ama süper terletiyordu...sabah 1 fincan sirkeli ballı sıcak suyumu içtim
leslie ile 1 mil yürüdüm geldim
az sonra kahvaltı yapıcam bol yeşillik yıkayayım da:)
Ekimcim neden 1 milde bırakıyorsun canım.Sanırım 15 dakika sürüyor.2 mil yapsan daha iyi değil mi.Tam terleyeceğin kalori yakacağın sıra bırakıyorsun.Vakit problemi mi var? Bende leslie yaptığım dönem en az 3 mil yapıyordum canım çıkıyordu ama süper terletiyordu...
yarım saat sürüyor 1 milden sonra soğuma hareketi yapıyor yavaşlatılmış hareketler videonun başında 1 mil yazıyor ya aklım oraya gidiyor 2 mil aslında:))Ekimcim neden 1 milde bırakıyorsun canım.Sanırım 15 dakika sürüyor.2 mil yapsan daha iyi değil mi.Tam terleyeceğin kalori yakacağın sıra bırakıyorsun.Vakit problemi mi var? Bende leslie yaptığım dönem en az 3 mil yapıyordum canım çıkıyordu ama süper terletiyordu...
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates
5 zeytin
Çay
Ara yapmadım
Öğle
1 ıspanaklı yumurta
1 Bardak ayran
2 dilim Tb ekmeği
Ara
6 çiğ badem
Yeşil çay chai
Ara
1 bardak ayran
Akşam
Haşlanmış brokoli
Yarım kase yoğurt
Ara
Tarcinli süt
Ben de bir avuc findik yiyecegimi soyledim ve yedim.cig findikti tabii.biraz once de 1 adet misirli pirinc patlagi yedim.bu beni tok tutuyordu onceden hep alirdim.ama diyet gida diye almaktan vazgecmistim.ta ki Nehirin diyetisyeni yazana kadar.simdi daha masum gelmeye basladi :) yanilmiyorsam Nehir ara ogunlerde yiyor 1 paket.5 li galiba onunki.ben 1 paket aldim form olanindan icinde 10 tane var ama gunde 1 adet yerim diye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?