Miladımız--》2015

Bence 6 veya 7 kilo gider hatta metabolizmana bagli daha fazla da gider ama yarim saat degil de 45 dakika daha iyi cunku yag yakimi 20 dakikadan sonra basliyormus birde ben surerken şu terleten eşofmamlardan giyiyorum cok daha fazla terliyorum
benimde termal şortum var bende onu giyiyim bide dizi açayım laptoptan onuda bağlıyım tv ye ohh mis teşekkür ederim cnm

benimde termal şortum var bende onu giyiyim bide dizi açayım laptoptan onuda bağlıyım tv ye ohh mis teşekkür ederim cnm

Guzel bi duzenek kurmussun canim. Tv oturma odasinda, kosu bandı yatak odasinda olunca malesef brn sadece müzik acip yuruyebiliyorum.

Aysuncum bu arada bende poğaça ve börek imtihanini atlattim canim. Sadece birkaç tatli kaşığı ucuyla tadini tuzunu ayarlardigim patatesli ici tattim hepsi bu.
Bugun tartiya ciktim sadece 100 gr vermişim. Once bayagi moralim bozuldu ama sonra karnimin siskinliginden anladim ki regl e yaklaşıyor olabilirim. Reglde düzensizlesti neolur bilemem ama ben tartinin inadina VAZGECMIYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:

Aferin bize boyle boyle gidecek bu kilolar regl olucaksan şişkinlik vardir canim bence saliya kadar tartilma yoksa moralin bozulur ve buda daha cok etkiler kilo vermeni

Cokkkkk farklı bir menü ile karsinizdayim hanımlar. Malesef tuhaf bir gün oldu. Bu gun kv lerde .Zaman gecirince özen gösteremedim yediklerime malesef

Sabah
3-4 kaşık patatesli peynirli omlet

Ara
Yok

Öğle
1 kase un çorbası
Eltim yapmış ilk defa yedim:)

1 saat sonra
Kayinvalidemin yaptigi kavurmadan 2 parca kemikli et

Ara
2 ceviz 2 kuru kayısı + yeşil cay

Aksam
Form çorba

Ara
Sutlu kahve+ 2 ceviz içi

Ara
Yesil cay
Elma

Ve kızlar menüm
sabah 8de
1kk peynir
Salatalık marol havuc
5 zeytin
1 dilim ekmek
maalesef yagda yumurta esimle yaptik kahvaltiyi bugun ondan.

ara
1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 12.30
1 tabaktan az yoğurtlu karnabahar haşlama

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

aksam 17 de bitti
1 dilim ekmek
melemen
1 kepçe yoğurt
2 yk da kuru biber kavurmasi

ara
yesilcay
kivi

Bugun aksam yemegi erken oldu. Elimden ggeldiğince listeme bagli kalmaya calistim....
insallah guzel neticeler alirimmmm....
Ama cok hafifim ve mmerdivenlerden inerken ziplaya ziplaya indim kucagimda oğlumla
oglumu fark edince hemen yavasladim.

Gecmis olsun dileği yazan tüm arkadaslarim teşekkür ediyorum sizlere oğlum daha iyi gibi birde ishal basladi malesef simdi ates ishal hepsi birbirine karisti bende cok düzensiz yiyorum iki gündür duzen kalmadi suyu bari tam icebilsem odemimi atardim ama yokk cocukla ilgilenmekten kendimi unuttum tartilmiyorumda ama cok sisim pufff

slm kızlar
tomurcuk yeni yaşın sana nice eksi kilolar getirsin inş. Sağlıklı ve hayırlı mutlu bir ömür diliyorum....
angelina35 canim Rabbim yavruna şifalar versin
bu gün anneme gittik net olmadığı için yazamadım beslenme de dengesiz oldu
kahvaltıda börek ve bir kaç yudum simit yedim
ogleden sonra küçük bir tabak erişte ve iki kaşık patates yemeği
akşam açlık hissetmedigim için az kuru üzüm ve leblebi yedim

Günaydın..
Mutlu hafta sonları diliyorum hepimize..

Daha kimsecikler yazmamış
Uyanin artik güzel hatunlar. Uyaninda sevincimi paylasabileyim sizinle
Dunden bu yana 600gr eksideyim. Nasıl mutluyum anlatamam. Bir daha asla 90 kiloyu gormeyecegim Allah in izniyle. Tiksinmistim artik 90 rakamindan. Artik kesinlikle 80 lerdeyim ve hedef 79 lar. Bunu tekrar ttekrar yazmamin sebebi kendime telkin olsun diye

Tebrikler canim ne guzel bir kadinlar gunu hediyesi olmus sana cok sevindim senin adina :))))

Insallah canim ben 1 günlük kacamagi 2 gunde ancak topluyorum. ...
sakin kacamak yapmayalim ben de yarin insallah 83 leri gorecemmmm

Tebrikler canim ne guzel bir kadinlar gunu hediyesi olmus sana cok sevindim senin adina :))))

Tesekkur ederim canim aynen kadınlar gunu hediyem oldu:))
Insallah canim ben 1 günlük kacamagi 2 gunde ancak topluyorum. ...
sakin kacamak yapmayalim ben de yarin insallah 83 leri gorecemmmm

Ah sorma o.kacamaklarin bedeli cok ağır oluyor. Bence de yapmayalim:))
Ben 90 lardan epey uzaklasana kadar odul bile yapmayacagim inşallah.

Tesekkur ederim canim aynen kadınlar gunu hediyem oldu:))

Ah sorma o.kacamaklarin bedeli cok ağır oluyor. Bence de yapmayalim:))
Ben 90 lardan epey uzaklasana kadar odul bile yapmayacagim inşallah.

Canim 70 lere inmeden bence ödül falan düşünme bile. Ben artik 77 ye düşmeden düşünmüyorum bozmayi. Tabi nehir sonuçtan memnun kalirda öďüller olursa o baska

Bu arada normalde yarin sabah 1 haftam doluyor nehirin listesi ile acaba sali mi tartilsam yoksa yarinki sonucumu baz alsak nehir beni aydinlatirsan sevinirim

slm kızlar bende iki gün dengesiz beslendiğim için kilom yerinde sayıyor o yüzden bu gün haşlama patates günü yapıyorum saliya tartida eksi görmek istiyorum inş.

canım çok sevindim darısı başımıza diyelim bende Mart sonuna kadar 8 li rakamları görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…