benimde termal şortum var bende onu giyiyim bide dizi açayım laptoptan onuda bağlıyım tv ye ohh mis teşekkür ederim cnmBence 6 veya 7 kilo gider hatta metabolizmana bagli daha fazla da gider ama yarim saat degil de 45 dakika daha iyi cunku yag yakimi 20 dakikadan sonra basliyormus birde ben surerken şu terleten eşofmamlardan giyiyorum cok daha fazla terliyorum
benimde termal şortum var bende onu giyiyim bide dizi açayım laptoptan onuda bağlıyım tv ye ohh mis teşekkür ederim cnm
benimde termal şortum var bende onu giyiyim bide dizi açayım laptoptan onuda bağlıyım tv ye ohh mis teşekkür ederim cnm
Aysuncum bu arada bende poğaça ve börek imtihanini atlattim canim. Sadece birkaç tatli kaşığı ucuyla tadini tuzunu ayarlardigim patatesli ici tattim hepsi bu.
Bugun tartiya ciktim sadece 100 gr vermişim. Once bayagi moralim bozuldu ama sonra karnimin siskinliginden anladim ki regl e yaklaşıyor olabilirim. Reglde düzensizlesti neolur bilemem ama ben tartinin inadina VAZGECMIYORUM
Bende cok seviyorum burcumuHepinize çoook teşekkür ederim.İnşallah seneye bu zamanlar Allah nasip ederse hepimiz zayıf hatunlar oluruz.
Bu arada balık burcu olmayı seviyorum.Duygusallık tam bana göre
Tebrikler canim ne guzel bir kadinlar gunu hediyesi olmus sana cok sevindim senin adina :))))Daha kimsecikler yazmamış
Uyanin artik güzel hatunlar. Uyaninda sevincimi paylasabileyim sizinle
Dunden bu yana 600gr eksideyim. Nasıl mutluyum anlatamam. Bir daha asla 90 kiloyu gormeyecegim Allah in izniyle. Tiksinmistim artik 90 rakamindan. Artik kesinlikle 80 lerdeyim ve hedef 79 lar. Bunu tekrar ttekrar yazmamin sebebi kendime telkin olsun diye
Daha kimsecikler yazmamış
Dunden bu yana 600gr eksideyim. Nasıl mutluyum anlatamam. Bir daha asla 90 kiloyu gormeyecegim Allah in izniyle. Tiksinmistim artik 90 rakamindan. Artik kesinlikle 80 lerdeyim ve hedef 79 lar. Bunu tekrar ttekrar yazmamin sebebi kendime telkin olsun diye
Tebrikler canim ne guzel bir kadinlar gunu hediyesi olmus sana cok sevindim senin adina :))))
Insallah canim ben 1 günlük kacamagi 2 gunde ancak topluyorum. ...
sakin kacamak yapmayalim ben de yarin insallah 83 leri gorecemmmm
Tesekkur ederim canim aynen kadınlar gunu hediyem oldu:))
Ah sorma o.kacamaklarin bedeli cok ağır oluyor. Bence de yapmayalim:))
Ben 90 lardan epey uzaklasana kadar odul bile yapmayacagim inşallah.
canım çok sevindim darısı başımıza diyelim bende Mart sonuna kadar 8 li rakamları görmek istiyorumDaha kimsecikler yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?