Miladımız--》2015

Canim iyiki dogmussun sevdiklerinle saglikli mutlu bir omur gecirmen dilegiyle....
Supersin valla canim tebrik ediyorum seni insallah seneye dogumgunune 60i gorursun.

Dogum günün kutlu olsun Canim benim. Ailenle mutlu ve huzurlu nice seneler diliyorum. .
Gecen yasinda cok iyi is cikarmissin. :) 1 senede 25 kilo vermeyi basardiysan, 60 kiloya ulasmaman için hiç bir sebep yok canim.

Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle beraber hep mutlu ol insallah.
Cok iyi kilo vermissin insallah seneyede istedigin kiloda girersin

İyi hafta sonlari diliyorum herkese, cocuklara pizza yaptim su an pişiyor nasil guzel koktu Allahim insallah irademe sahip cikabilirim ama bir dilim dahi olsa yemeyi istiyorum

Kizlar bugun kahvalti biraz fazla oldu ama iki ara ogun ve aksam yemegiyle gunu kapatip dengelemeye caliscam
Menuye gelince;
Sabah;
Limonlu ilik su
Kahvalti;
(1 yumurtayla) mantarli biberli yumurta
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 dilim kasar
2 dilim ekmek
1 cay kasigi cikolata
Ara;
Yesil cay
1 avuc cig findik

Canim dogum gunun kutlu olsun bu arada balik burcuymussun biliyomusun bende balik burcuyum dilerim seneye 60 kilo olmus fistik gibi bir kadin olursun eminim simdide fistiksindirda hani zayif olmak daha iyidir

Merhaba kizlarr berbat bir gece geçirdim benim küçük atesler icinde yandi ates düşürücü vede antibiyotige ragmen sabah anca uyuyabildik sabaha kadar kabus gördü kuzum çığlıklar atti aklim cikti bisey olacak diye cok şükür simdi biraz iyi ama ateş halen var rabbim yardim etsin dun kahvaltiyi yaptiktan sonra ne bir su ictim ne yemek yedim ac bilac gezmisim neyse kuzum iyilessinde ben önemli degilim

İyi hafta sonlari diliyorum herkese, cocuklara pizza yaptim su an pişiyor nasil guzel koktu Allahim insallah irademe sahip cikabilirim ama bir dilim dahi olsa yemeyi istiyorum

Aysuncum bende poğaça yapıyorum dunden beri hem buzluk hem cay saatleri icin. Ama yemeyi düşünmüyorum ayni sekilde sabırlı ve iradeli olabilirsem kendimi büyük tebrik edicem:))
1 dilim ye canim. Oncesinde ssalata yersin pizzani da ayranla yavas yavas yersin hem gözün kalmaz hem daha fazla yemeye midede yer kalmaz.
Sana ve kendime güveniyorum arkadasım. Biz iradeli hatunlariz:))

Cok gecmis olsun canim. Allah sifalar versin.

Canim iyiki dogmussun sevdiklerinle saglikli mutlu bir omur gecirmen dilegiyle....
Supersin valla canim tebrik ediyorum seni insallah seneye dogumgunune 60i gorursun.

Dogum günün kutlu olsun Canim benim. Ailenle mutlu ve huzurlu nice seneler diliyorum. .
Gecen yasinda cok iyi is cikarmissin. :) 1 senede 25 kilo vermeyi basardiysan, 60 kiloya ulasmaman için hiç bir sebep yok canim.

Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle beraber hep mutlu ol insallah.
Cok iyi kilo vermissin insallah seneyede istedigin kiloda girersin

Canim dogum gunun kutlu olsun bu arada balik burcuymussun biliyomusun bende balik burcuyum dilerim seneye 60 kilo olmus fistik gibi bir kadin olursun eminim simdide fistiksindirda hani zayif olmak daha iyidir

tomurcukkk cnm doğum günün kutlu olsun musmutlu ol bir gün değil hergün inşallah
bu arada bende balık burcuyum ne kadar çok balık varmış

Hepinize çoook teşekkür ederim.İnşallah seneye bu zamanlar Allah nasip ederse hepimiz zayıf hatunlar oluruz.
Bu arada balık burcu olmayı seviyorum.Duygusallık tam bana göre

İki dilim yedim canim ama kucuklerdi baska da bisey yemedim cay ictim iki bardak kendimi kutluyorum eskiden olsaydi yarisini yerdim kesin sira sende canim dikkat et olurmu

Canım çok geçmiş olsun kuzuna.Kısa süre önce benim yavrum da ateşli günler geçirdi.Atlattık çok şükür darısı başına senin evladının da...

Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda şifa versin kendine de dikkat et yoksa kim bakicak evladina

Bende çok severim pizza ve çok yapardım eskiden.Diyete başlayalı herkes mahrum oldu meşhur pizzalarımdan.Özledim bende ama senin hesap kokusuna dayanamayıp yerim 1 dilim bende yaptığımda :)

bisiklet bacak kası yapıyor dediler diye ben evdekini attım bi kenara sende öyle bi durum oldumu cnm

Bende olmadi canim ben gecen sene de bisiklet surerek 15 kilo verdim ve benim butun vucudumu şekle soktu sikilastirdi bence sen de yap cok yarari var

Bende olmadi canim ben gecen sene de bisiklet surerek 15 kilo verdim ve benim butun vucudumu şekle soktu sikilastirdi bence sen de yap cok yarari var
ortalama bir ayda dietle birlikte yarım saat bisiklette ne kadar gider cnm tahmini

Bende çok severim pizza ve çok yapardım eskiden.Diyete başlayalı herkes mahrum oldu meşhur pizzalarımdan.Özledim bende ama senin hesap kokusuna dayanamayıp yerim 1 dilim bende yaptığımda :)

Ben diyetteyim diye azalttim bende hamur işini hic dayaniyorum cunku ama cocuklara da yazik oglum cok seviyor pizzayi ama sinavimi gectim cok sukur

ortalama bir ayda dietle birlikte yarım saat bisiklette ne kadar gider cnm tahmini

Bence 6 veya 7 kilo gider hatta metabolizmana bagli daha fazla da gider ama yarim saat degil de 45 dakika daha iyi cunku yag yakimi 20 dakikadan sonra basliyormus birde ben surerken şu terleten eşofmamlardan giyiyorum cok daha fazla terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…