Miladımız--》2015

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz taze nane
Çay
Ara
Kahve
2 gün kurusu
1ck kuru üzüm
Öğle
Form çorba
3k yoğurt
Ara
1 sb süt
3/4 elma
Ara
Yeşil çay
10 çiğ badem
Akşam
2 kuru dolma
Haşlanmış brokoli
Kuru borulce salata
Bu gun fena gitmedi ama haftasonu nasıl geçer bilemiyorum

Çok güzel canım.
Bodrumluyum ben bizde kuru dolma falan hiç yapılmaz, ben de hiç yapmadım ama inanılmaz severim. Bir dahaki ödülümde yiyeceğim =))

İyi aksamlar canlar bugun cok yogun bir gun gecirdim iki sefer okudum ama yorum yapmadan ciktim miladcim sitem etmissin ama haklisin bikac gundur pasifiz biraz daha fazla ilgili olursak daha iyi olucak ama cok sukur ki hepimiz kacamaksiz gidiyoruz
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem

Ogle
Çeri domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
5 tane kofte
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara
Bir muz bir mandalina

Aksam
Uc kasik bulgur pilavi
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek

Az sonra bisiklet surmeyi dusunuyorum bakalim

Teşekkür ederim sayende canim.... gunler hemen geçsin istiyorum

Çok güzel canım.
Bodrumluyum ben bizde kuru dolma falan hiç yapılmaz, ben de hiç yapmadım ama inanılmaz severim. Bir dahaki ödülümde yiyeceğim =))

Ben de bugun yaptim ama yemedim. Esim ve kizim sagolsunlar bitirdiler bile...

Canim zaten menulerimizi buraya yazmamizin amaci yanlislarimizi gormek birbirimizi uyarmak herzaman yorumlarinizi bekliyorum:)

Regl oldum yine istahim cok acik ondan boyle oldu galiba ama bundan sonra daha dikkatli olcam canim

Adina cok sevindim canim benim ya. Böyle güzel haberlerin beni cok motive ediyor.
soz veriyorum Yarin bende kusursuz bir menu çıkaricam örrrttttmenimm o rulokatlara gelince cok tatliydilar diye kötü hissettim. Geri kalan ogunler nasıl canim?

kızlarrrr bana bildirim gelmiyordu girmedim buraya şimdi tatlımla konuştukta buldum konuyu
sakın bıraktım filan zannetmeyin
bu arada
23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
giden 7.700
geçen zaman 41 gün

Cok guzel ilerlemissin canım. Tebrikler

teşekkür ederim cnm ah şöyle bi dolu dolu 1 kilo verdim diyebilsem çok iyi olcak

Oda olur canim bir sure sonra birden bire gidecek kilolar merak etme moralini bozma. Bu işi biraz sabır halledecektir:))

evet çok haklısın cnm az önce buraya 7.700 yazdım ya sonra durdum düşündüm ya ben hangi arada verdim bunları diye

Evet iste gayet güzel hızla gitmis kilolar ama ayni hizda devam edemezdi. Vucudunun toparlanmasi icin zamana ihtiyacin var. Sonra yine eski tempona Döneceksin tatlım bende arkandan ağır ağır geliyorum işte yaşlılık:))

Gunaydin,gunun ilk mesaji benden gelsin.mutlu hafta sonlari herkese.
Benim icin de mutlu bir gun.Dogum gunu cocuguyum bugun :)
Sabah tartida gordugum rakam guzel bir hediye oldu bana.Gecen sene tam bugun 110 kiloydum.Bu sene 85 kilodayim.Saka maka 1 yilda 25 kilo gitmis bile.Bakarsiniz seneye kadar da bi 25 daha verir 60 a duserim.Neden olmasin
Öpuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…