- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz taze nane
Çay
Ara
Kahve
2 gün kurusu
1ck kuru üzüm
Öğle
Form çorba
3k yoğurt
Ara
1 sb süt
3/4 elma
Ara
Yeşil çay
10 çiğ badem
Akşam
2 kuru dolma
Haşlanmış brokoli
Kuru borulce salata
Bu gun fena gitmedi ama haftasonu nasıl geçer bilemiyorum
Canım benim iki tane rulokattan hiçbir şey olmaz, hiç sıkma canını :)
Metracım, tatlıtambak ve miladla çok uzun süredir tanışıyoruz o yüzden onların kırılmayacağını bildiğim için rahatça yazıyorum istediğimi. Gözüme çarpan bir şey olunca yazmak istiyorum ama bu kadın da çok bilmiş gibi konuşuyor deme diye yazmıyordum ama bu sefer yazmak istedim =))
1 kase çorba= 2 porsiyon çorba= 2 dl ekmek
Yanına bir dl ekmek de tüketmişsin biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi bana menün
Canımmm az önce yazdım sonra kızı uyutmaya gittim o yüzden menüne yorum yapamamıştım. Valla tam örneklik menülerin, süpersin az kaldı az hedefe =)
Çok güzel canım.
Bodrumluyum ben bizde kuru dolma falan hiç yapılmaz, ben de hiç yapmadım ama inanılmaz severim. Bir dahaki ödülümde yiyeceğim =))
Canim zaten menulerimizi buraya yazmamizin amaci yanlislarimizi gormek birbirimizi uyarmak herzaman yorumlarinizi bekliyorum:)Canım benim iki tane rulokattan hiçbir şey olmaz, hiç sıkma canını :)
Metracım, tatlıtambak ve miladla çok uzun süredir tanışıyoruz o yüzden onların kırılmayacağını bildiğim için rahatça yazıyorum istediğimi. Gözüme çarpan bir şey olunca yazmak istiyorum ama bu kadın da çok bilmiş gibi konuşuyor deme diye yazmıyordum ama bu sefer yazmak istedim =))
1 kase çorba= 2 porsiyon çorba= 2 dl ekmek
Yanına bir dl ekmek de tüketmişsin biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi bana menün
Canımmm az önce yazdım sonra kızı uyutmaya gittim o yüzden menüne yorum yapamamıştım. Valla tam örneklik menülerin, süpersin az kaldı az hedefe =)
İyi akşamlar,
Bugün diyetisyenim aradı, 'Ben İstanbul' dayım, müsaitsen bugün gel kontrole' dedi. Ben de koşa koşa gittim, memnun eden bir sonuçla karşılaştım. =)) O yüzden ödül öğünü aldım akşam için.
Yine değişik bir listemle devam edeceğim yarından itibaren
kızlarrrr bana bildirim gelmiyordu girmedim buraya şimdi tatlımla konuştukta buldum konuyu
sakın bıraktım filan zannetmeyin
bu arada
23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
giden 7.700
geçen zaman 41 gün
teşekkür ederim cnm ah şöyle bi dolu dolu 1 kilo verdim diyebilsem çok iyi olcakCok guzel ilerlemissin canım. Tebrikler
teşekkür ederim cnm ah şöyle bi dolu dolu 1 kilo verdim diyebilsem çok iyi olcak
evet çok haklısın cnm az önce buraya 7.700 yazdım ya sonra durdum düşündüm ya ben hangi arada verdim bunları diyeOda olur canim bir sure sonra birden bire gidecek kilolar merak etme moralini bozma. Bu işi biraz sabır halledecektir:))
evet çok haklısın cnm az önce buraya 7.700 yazdım ya sonra durdum düşündüm ya ben hangi arada verdim bunları diye
evet çok haklısın cnm az önce buraya 7.700 yazdım ya sonra durdum düşündüm ya ben hangi arada verdim bunları diye
teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız ki ben inanıyorum istersek başaramıyacağımız hiç birşey yokCanim cok tebrik ederim daha nice 7 kilolara insallah darisi hepimize
Ben de izmirliyim babam giritli ama esim nigdeli zaten o yapıyor ama ben de bayılıyorumÇok güzel canım.
Bodrumluyum ben bizde kuru dolma falan hiç yapılmaz, ben de hiç yapmadım ama inanılmaz severim. Bir dahaki ödülümde yiyeceğim =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?