afiyet şifa olsun tomurcuğumBende menü yazmaya başlayayım burda ,sayfamız canlansın yine yeniden...
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 chery domates
1 avuç kadar tel peyniri
dün senle yaşıt olan kız kardeşim de ikimizin fotosunu koymuş face e abla candır yazmıştı :))
şimdi de sen yazdın yine çook mutlu oldum bu bana 1 hafta yeter de artar bile
Afiyet olsun,sabah öğlen bir arada çıkmış oldu işte :) Geç kahvaltının faydaları... Akşam menünü de bekliyorumöğleye doğru kahvaltı:)
az sucukla yumurta
peynir
2 zeytin
yarım domates ve salatalık
çeyrek kadar ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
biber dolması yaptım az önce kapadım altınıAfiyet olsun,sabah öğlen bir arada çıkmış oldu işte :) Geç kahvaltının faydaları... Akşam menünü de bekliyorum
neden yasak ki diyetisyene mi gidiyorsun o mu yasakladıDolma demeyin bana yasak ve ben çok severim
Evet diyetisyen yasakladi. Bulgurlu olanda 2 küçük izin veriyor onunla da doymuyorum aç kaliyorumneden yasak ki diyetisyene mi gidiyorsun o mu yasakladı
kıyamam yaaa sen de bulgurlu yap minnacık kıyma bol soğan kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber yarım kaşık biber salçası 1 kaşık salça tuz fındık yağı yada hangi yağı kullanıyorsan sıvı yağ olsun da bunları iyice harmanla ağzını kapat at dolaba 3-4 saat beklet sonra bulguru domatesini kat hem lezzetli hem de bulgur yiyince zaten miden şişer yanına bol yoğurtlu bir salata ekle doyarsın canım niye doymayasın yeter ki her lokmanın tadını çıkar yavaş yavaş çiğneEvet diyetisyen yasakladi. Bulgurlu olanda 2 küçük izin veriyor onunla da doymuyorum aç kaliyorum
Düşündüm ama durmadım anneme yaptırdım 10 tane yaptı esine yersin dedi ben hepsini yedimkıyamam yaaa sen de bulgurlu yap minnacık kıyma bol soğan kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber yarım kaşık biber salçası 1 kaşık salça tuz fındık yağı yada hangi yağı kullanıyorsan sıvı yağ olsun da bunları iyice harmanla ağzını kapat at dolaba 3-4 saat beklet sonra bulguru domatesini kat hem lezzetli hem de bulgur yiyince zaten miden şişer yanına bol yoğurtlu bir salata ekle doyarsın canım niye doymayasın yeter ki her lokmanın tadını çıkar yavaş yavaş çiğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?