Miladımız--》2015

Slm kızlar 3 gün diet bozdum 5 kilo almış görünüyorum doktor şok oldu ben de bana biberiye kiraz saplı çay verdi onu içeceğim ctesi ye kadar 5 kilo vermiş olmam lazım yoksa 2 hafta boşa gitmiş olacak. Canım sıkkın ve ne yemek yemek istiyorum ne de diet yapmak. Sıcak zaten yeteri kadar bunaltiyor.bi de bu sıcakta sıcak yemek yemek istemiyorum... hafiften depresyon modundayim. Bu hafta benden herzaman şişman olan kuzenimin zayıf hali ile çektirdigi boy boy pozları görünce daha bir mutsuz oldum. O zayıflamayi başardı ben de kilo almayı. O hayatı boyunca şişmandi ben 5 yıldır sismanim. Ve suan güçlü olan o bense yerimde sayıyorum.
Zayıflamak için kardiyo yapmak gerekiyor bense 15 dakika dayanamiyorum için çooook sıkılıyor

Iyi geceler kizlar cunartesi gunu sonunda tanisma oldu guzel gecti ama 3 gundur dikkat edemiyorum. Hatta bugun kendime sandvic yaptim makarna yedim yarindan itibaren eski mpduma donmem lazim. Abarttigim gunleri unutmam lazim

Selam herkese,bende dödüm tatilden iş başı yaptım.Sayfamız çok durgunlaşmış maalesef.Yaz sıcağı herkesin gardını düşürdü sanırım.Bende ufak bir kilo aldım tatilde şimdi onu toparlamaya çalışıyorum.Biraz da işlerim var.Sonrasında daha sıkı bir programla devam edeceğim yoluma.Belki yeni bir günlük açarım belki burdan devam ederim.Duruma bakacağım artık...

Tatilde nereye gittin tomurcugum merak ettim:)

BEN GELDİMMMMMMMMMM FISTIKLARRRR

sonunda evimdeyim allaha şükür
kardeşimi evlendirdim
eşimin yeğeninin düğüne gittim
malatya istanbul tekrar malatya ve sonunda evdeyim hihihihihhi evim evim canımm evimmmm
eve geleli 1 saat olmadı taze taze yazdım hemen kilo bildirimi de yaptım :))
en son 30 haziranda tartılmıştım 102 kiloydum şimdi 97.3 üm tey tey teyyyy
az sirkeleneyim kendime geleyim gece uğrarım inşallah uyuyup sızmazsam :)

Hosgeldin canim ablam dugunleriniz hayirli olsun mutluluklar dilerim.. supersin yaa tatile gidip kilo vermek mucize gibi sende bu mucizeyi gerçekleştirmişsin tebrikler:)

Hosgeldin canim ablam dugunleriniz hayirli olsun mutluluklar dilerim.. supersin yaa tatile gidip kilo vermek mucize gibi sende bu mucizeyi gerçekleştirmişsin tebrikler:)
hoşbuldum ablasının kuzusuuuuu
ben diyorum diyetle şunu ye bunu yeme demeyle zayıflanmaz ben çözdüm işi kendiliğinden gidiyor artık :)))
kalabalıkta iştah artıyor çeşit çeşit yemekler bol kahvaltılara rağmen sıcaktan içim yandı diye her gün fanta bile içmeme rağmen 5 kiloya yakın zayıfladım 45 gün de ama sıcak çok etkili oldu kavruldum resmen :)))

burası sanki sakinlemiş mi bana mı öyle geldi

Hosgeldiniz. Evet malesef burasi sakinlesti bence benim ceneme dayanamadilar.

Evet biraz sakinlesti hatta pek yazilmiyor.. yeni arkadaslar sağolsun cok canli tuttular sayfayi cokta guzel bir ekip olustu ama ben kendime bir günlük açtım.. yoluma birazda böyle devam edeyim dedim bakalim neler olacak kilom hala ayni ve ben cok sıkıldım bu durumdan çareler arıyorum iste kendimce..

Hosgeldiniz. Evet malesef burasi sakinlesti bence benim ceneme dayanamadilar.

Estağfurullah canim benim.. cok tatli bir sohbet dönüyordu aksine.. yine devam edin isterseniz bende katılırım arada.. yada ayri bir günlük açıp devam edin ama pes etmeyin lutfen benim gibi olmayın mazallah:))

Hoş geldin ekim.Düğünleriniz hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin hepsini.
3 hanelilerden kurtulmana çok sevindim.9 ları yakaladın sıra geldi 8 leri görmeye inşallah.Koşturmacadan vermişsin süper ama evinde dikkat et özellikle de ısrarcı komşularına
Görüşmek üzere canım öpüyorum...

miladım ne çaresi arıyorsun sen hala olumlamar v.s. sana dediğim sayfaları okumadın mı zayıflama işini takıntı haline getirmediğin başarıyorum dediğin sürece kendiliğinden zihin altı seni yönlendirip patır patır fazlalıklarının gittiği kolay bir şey.. mutlu olmak için bencil ol mutluluk bedenimizde nasıl bir değişim yapıyor kimyamızı değiştiriyor kendin gör ilk kural
MUTLU OL moralinin bozulmasına asla izin verme gülüm

teşekkür ederim allah razı olsun tomurcuğum darısı bekar kardeşi yeğeni olanların başına
inşallah tomurcuğum 8 hanelileri de ekim sonunda görücem rabbimin izniyle :)))
komşum zaten dört gözle gelmemi bekliyordu kendimi koruycam bu konuda azimliyim :))seviyorum yaa ben o kadını birde bol bol yapıp ye demese hayatımda gördüğüm en iyi insan

Okuyorum olumlamalar da yapıyorum günlerce iyi de gidiyor ama duygu durumum karışık.. kendimden ümidi kesmemek icin uğraşıyorum diyelim biz ona:))

Okuyorum olumlamalar da yapıyorum günlerce iyi de gidiyor ama duygu durumum karışık.. kendimden ümidi kesmemek icin uğraşıyorum diyelim biz ona:))
kendinden ümidi kesmek miiii bu dediğini görmemiş sayıyorum
sen insan doğasını unutuyorsun miladım ne olursa olsun yaşamak için çabalar asla ümidini yitirmez :))
eee bizde artık olmamız gereken normal bedenimizle yaşamak istiyoruz yüklerimizden kurtulmaya çabalıyoruz
yolumuza ne çıkarsa çıksın maddi manevi hiç bir engeli tanımıyorum üstüne basıp geçmeyi seçiyorum amacıma ulaşmama kimse engel olamaz ilk başta ben kendim engel olmadıkça ki buna da izin vermiyorum vermiycem tıpkı senin kendine engel olmana izin vermiyeceğim gibi seni seviyorum küçük kardeşimmm kendine inan isteyip yapamayacağın hiç bir şey yok sen ÖZELSİN bunu sakın unutma

Bende Seni görmeden Seviyorum valla Cansın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…