• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Yine muska kalitesi iste:))
Mersiii efeniiim:KK52:. Miladcığım halınada yoğurdunada üzüldüm tatlım. Ama en çok senin üzülmene üzüldüm. Nazar çıkmış boşver..:nazar:
Sonuçta yemek bizi 10 dakika mutlu bir ömür mutsuz ediyor . Yerken güzel ama 10 dakika sonra geçiyor. Ama aldigimiz kilolar bizi çok uzun süre mutsuz ediyor. Her an birseyler bunu tetikliyor.
Kesinlikle haklısın. Benim anlamadığım 10 dk.lık bir zevk olduğunu bildiğimiz halde niye bu kadar zor karşı koyuyoruz..:KK34:
Bu arada çakılcım mantıyı yemediğin için seninle gurur duydum tatlım, ama keşke çöpe dökmek yerine yakında oturan bir akrabana veya bi komşuna falan verseydin..
Kizlar 1 tane bile yemedim çikolatadan:)
:KK9::KK9:Helal olsun..:KK51:

Mersiii efeniiim:KK52:. Miladcığım halınada yoğurdunada üzüldüm tatlım. Ama en çok senin üzülmene üzüldüm. Nazar çıkmış boşver..:nazar:

Kesinlikle haklısın. Benim anlamadığım 10 dk.lık bir zevk olduğunu bildiğimiz halde niye bu kadar zor karşı koyuyoruz..:KK34:
Bu arada çakılcım mantıyı yemediğin için seninle gurur duydum tatlım, ama keşke çöpe dökmek yerine yakında oturan bir akrabana veya bi komşuna falan verseydin..

:KK9::KK9:Helal olsun..:KK51:

Haklısın canım bende mala gelsin dedim sakinlestikten sonra sagol canım

Ya kızlar akşama eşim mücver istedi. Kendime unsuz ve yağsız yapacağım. deneyen varsa akıl verebilirmi yağsız tavadamı güzel olur fırındamı?

firinda güzel oluyor varsa küçük bir fırın kabin icine yayip börek gibi de pisirebilirsin

Günaydın kizlar kahvaltim sunuyorum ve hala cikolata yemedim :KK49::KK49::KK49:[/SIZE]
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kayısı kıvamında yumurta
6 zeytin
Yarim domates
Ceyrek salatalik
1 kk peynir

Afiyet olsun canim cikolata yemedigin icinde kutluyorum seni

Haklısın canım bende mala gelsin dedim sakinlestikten sonra sagol canım

firinda güzel oluyor varsa küçük bir fırın kabin icine yayip börek gibi de pisirebilirsin

Afiyet olsun canim cikolata yemedigin icinde kutluyorum seni
Hııımmmm küçük yuvarlak borcam var onunla yapayım bari peki yağlayayımmı tepsiyi yapışıyormu?

Sabah menüm efendim

1 yumurta haşlanmış
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates maydanoz
2 dilim ekmek

Ceylan sen asil benim listeye bak
Benimkisi ekmek kuyrugu gibi:))))
Hiçde bile kendinize haksızlık etmeyin harika menülerinizz. Yarım ekmek gömdüğümüz günleri hatırlayın ve kendinizi iyi hissedin..

Hiçde bile kendinize haksızlık etmeyin harika menülerinizz. Yarım ekmek gömdüğümüz günleri hatırlayın ve kendinizi iyi hissedin..

Haklısın valla 1 ekmeğin kabuklarını yedigimi bilirim yani her zman degil ama arada olurdu :))
Kardesin gittimi sirinlik muskam özledim böyle yazmani :))

Back