Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mersiii efeniiim. Miladcığım halınada yoğurdunada üzüldüm tatlım. Ama en çok senin üzülmene üzüldüm. Nazar çıkmış boşver..Yine muska kalitesi iste:))
Kesinlikle haklısın. Benim anlamadığım 10 dk.lık bir zevk olduğunu bildiğimiz halde niye bu kadar zor karşı koyuyoruz..Sonuçta yemek bizi 10 dakika mutlu bir ömür mutsuz ediyor . Yerken güzel ama 10 dakika sonra geçiyor. Ama aldigimiz kilolar bizi çok uzun süre mutsuz ediyor. Her an birseyler bunu tetikliyor.
Helal olsun..Kizlar 1 tane bile yemedim çikolatadan:)
Afiyet olsun..Günaydın kizlar kahvaltim sunuyorum ve hala cikolata yemedim
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kayısı kıvamında yumurta
6 zeytin
Yarim domates
Ceyrek salatalik
1 kk peynir
Ayyy ben cok mu yemisim yaaa senin listeyi gorunce benimki elektrik kuyrugu gibiBuda benimki:
1,5 dl kız. cav. ekmeği/yarım yumurta/20 gr çeçil peyniri.
Benim tartim bozuk ama yaa ne yapicam benKızlar yarın kilo bildirimi yapıyoruz dimi?
Mersiii efeniiim. Miladcığım halınada yoğurdunada üzüldüm tatlım. Ama en çok senin üzülmene üzüldüm. Nazar çıkmış boşver..
Kesinlikle haklısın. Benim anlamadığım 10 dk.lık bir zevk olduğunu bildiğimiz halde niye bu kadar zor karşı koyuyoruz..
Bu arada çakılcım mantıyı yemediğin için seninle gurur duydum tatlım, ama keşke çöpe dökmek yerine yakında oturan bir akrabana veya bi komşuna falan verseydin..
Helal olsun..
Ya kızlar akşama eşim mücver istedi. Kendime unsuz ve yağsız yapacağım. deneyen varsa akıl verebilirmi yağsız tavadamı güzel olur fırındamı?
Günaydın kizlar kahvaltim sunuyorum ve hala cikolata yemedim [/SIZE]
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kayısı kıvamında yumurta
6 zeytin
Yarim domates
Ceyrek salatalik
1 kk peynir
Kızlar yarın kilo bildirimi yapıyoruz dimi?
Yooo yarım çeyrek tatmşsın kız ne çoğu?Ayyy ben cok mu yemisim yaaa senin listeyi gorunce benimki elektrik kuyrugu gibi
Benim tartim bozuk ama yaa ne yapicam ben
Hııımmmm küçük yuvarlak borcam var onunla yapayım bari peki yağlayayımmı tepsiyi yapışıyormu?Haklısın canım bende mala gelsin dedim sakinlestikten sonra sagol canım
firinda güzel oluyor varsa küçük bir fırın kabin icine yayip börek gibi de pisirebilirsin
Afiyet olsun canim cikolata yemedigin icinde kutluyorum seni
Anlaşıldı merkez....Evet evet yapıyoruz canım
Hiçde bile kendinize haksızlık etmeyin harika menülerinizz. Yarım ekmek gömdüğümüz günleri hatırlayın ve kendinizi iyi hissedin..Sabah menüm efendim
1 yumurta haşlanmış
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates maydanoz
2 dilim ekmek
Ceylan sen asil benim listeye bak
Benimkisi ekmek kuyrugu gibi:))))
Hııımmmm küçük yuvarlak borcam var onunla yapayım bari peki yağlayayımmı tepsiyi yapışıyormu?
Hiçde bile kendinize haksızlık etmeyin harika menülerinizz. Yarım ekmek gömdüğümüz günleri hatırlayın ve kendinizi iyi hissedin..
Tamam tereyığı var zaten margarin devrini yıllar önce kapattım hiç kullanmam. Sağol milad yaa yoksa onlar yerken mücverleri ben yutkunacaktım...Tereyagin varsa azicik sur dibine kabin da kolay yikanir böylece sma yokda z yagi da olur