• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bu arada ne kadar uzun yazmışım :eek: sizle paylaşmak istedim. Ben nerdeyse hergün mantı yerdim. O olmazsa 1 paket makarna bugün çoktan 1 paket cips bitmiş olurdu. Dondurma çikolata ... Çünkü bugün pazar ve ben her Pazar bunu yapardım.

Kendimle gurur duyuyorum çok bunaldim ama yemedi :KK76::KK76::KK76::KK76:

Slm kızlar bence oldukça basariliyiz ama bırakmak yok . Sonuçta biz tekrar kilo alalım diye vermiyoruz bu kiloları. Dayanamadım olmuyor olmaz. Bu bizim diet sonrası tekrar kilo alacağımız anlamına geliyor. Biz yediğimiz herseyin tadını biliyoruz. Değişik birsey var mı .... ama zayıf olmanın hazzini hepimiz unuttuk nerdeyse. Kaçamakları olacak tabi İnsanız sadece bırakmak yok. Erteleme yok. Sonuçta diyetimizi nasıl kurtaracagimizi bilirsek kacamakları tolere edebiliriz. 1 kilo 9000 kalori. Yani bizim 9000 kalorilik tasarruf edersek 1 kilo verebiliyoruz. 1 tabak mantı veya kebap veya dolma veya veya veya bunların hiçbiri 9000 kalori değil. Olsa olsa 1000 kalori olur. Ve biz bu 1000 kalorili nasıl tolere edeceğimizi bilirsek ömür boyu zayıf olma mutluluğunda oluruz.
Bugün aynı hataya ben de düştüm mantı hastayım sarımsaklı yoğurt hersey harika. Sonra mutsuz oldum birden ve yedikten sonra daha mutsuz olacağımi gördüm. Mantı beni 10 dakika mutlu edecekti ama tüm gece mutsuz pişman ve zayıf hissedecektim.

Ve ben mantıyi çöpe döktüm :KK76::KK52::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Canım alkışlıyorum seni çok haklısın zaten birkaç kilo versem kendime güvencim gelecek başaracağım ama sizlerle beraber evde eliptik var bugünds onunla çalışıcam yarına bomba gibi aranızdayım...

Patatesli makarna nasıl birsey merak ettim. Gerçi bana ikisi de yasak ama ikisini de çok severim
Vall dedem yaptı bilmiyorum ama görüntüde fiyonk makarna küp patates vardı ve üzerine sarımsak suyu tarzı bişey döküşerek yeniyo ama çok iyiydi canım dedem mütiş yapmıştı :)

Slm kızlar bence oldukça basariliyiz ama bırakmak yok . Sonuçta biz tekrar kilo alalım diye vermiyoruz bu kiloları. Dayanamadım olmuyor olmaz. Bu bizim diet sonrası tekrar kilo alacağımız anlamına geliyor. Biz yediğimiz herseyin tadını biliyoruz. Değişik birsey var mı .... ama zayıf olmanın hazzini hepimiz unuttuk nerdeyse. Kaçamakları olacak tabi İnsanız sadece bırakmak yok. Erteleme yok. Sonuçta diyetimizi nasıl kurtaracagimizi bilirsek kacamakları tolere edebiliriz. 1 kilo 9000 kalori. Yani bizim 9000 kalorilik tasarruf edersek 1 kilo verebiliyoruz. 1 tabak mantı veya kebap veya dolma veya veya veya bunların hiçbiri 9000 kalori değil. Olsa olsa 1000 kalori olur. Ve biz bu 1000 kalorili nasıl tolere edeceğimizi bilirsek ömür boyu zayıf olma mutluluğunda oluruz.
Bugün aynı hataya ben de düştüm mantı hastayım sarımsaklı yoğurt hersey harika. Sonra mutsuz oldum birden ve yedikten sonra daha mutsuz olacağımi gördüm. Mantı beni 10 dakika mutlu edecekti ama tüm gece mutsuz pişman ve zayıf hissedecektim.

Ve ben mantıyi çöpe döktüm :KK76::KK52::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Aferin kız :) bu arada ben şimdi bitane elmalı kurabiye yedim ama pudra şekerini döktüm ;)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Canım alkışlıyorum seni çok haklısın zaten birkaç kilo versem kendime güvencim gelecek başaracağım ama sizlerle beraber evde eliptik var bugünds onunla çalışıcam yarına bomba gibi aranızdayım...
Biz birlikte yapacağız ben sizle konuştukça yedikleri mi yazdıklarım görüyorum birşeyleri. Biz bi daha kilo almayacagiz. Büyük gelen kıyafetlerimin hepsini verdim. Bi daha gerek olmasın diye :KK76:

Vall dedem yaptı bilmiyorum ama görüntüde fiyonk makarna küp patates vardı ve üzerine sarımsak suyu tarzı bişey döküşerek yeniyo ama çok iyiydi canım dedem mütiş yapmıştı :)

Aferin kız :) bu arada ben şimdi bitane elmalı kurabiye yedim ama pudra şekerini döktüm :KK66:

Benim fırında kabak Kızartma gibi çıtır çıtır olmuş aklıma senin patatesten geldi. Ne yiyeceğime karar verememistim çok iyi oldu

Bu arada ne kadar uzun yazmışım :eek: sizle paylaşmak istedim. Ben nerdeyse hergün mantı yerdim. O olmazsa 1 paket makarna bugün çoktan 1 paket cips bitmiş olurdu. Dondurma çikolata ... Çünkü bugün pazar ve ben her Pazar bunu yapardım.

Kendimle gurur duyuyorum çok bunaldim ama yemedi :KK76::KK76::KK76::KK76:

bende seninle gurur duyuyorum tatlım

Yemin ederim yemedim hem de hiç baharat sosu herseyi ile döktüm.

Böyle nefsini sinayacagin seyler yapma bir süre bence ama sen bu isi çözdüm yapsan da yemezsin
Menu bildirimi:
Sabah: 1 dl kız cavdar ekmegi/1 yumurta/1 kk peynir
Ogle: 10 uzum/2 lokma karpuz/2 kasık yogurt
Aksam: tonbalıklı salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yuruyus

Yine muska kalitesi iste:))

Penelope paylaşmisti beni motive eden birsey
thinfeels.jpg

1 tane ile durabilirsen ok arkasından kahve iç bastırıyor ağzının tadı dergisinde 2. Istemezsin hatta önce kahve iç arada çikolata ye

Back