Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar vee brn dayanamadım aksam iki öğün detoks çorba yerine soğanlı yumurta ve 50 gr yani 2 dilime denk gelecek ekmek yedim. Kendime geldim ter attim.valla usuyordum bitkindim öncesinde..
Ahh ahh nolcak bizim bu karşı koyamamalarımız senin gene normal öğün olmuş ben bıgün abarttım biraz koca bir tabak mantı yedim üstünede sütlaç verdiüimi geri aldım sanırım iki gündür yürüyüşte yok çok kızın bana nolur yarın yürüyüş ve evde spor hareketlerine başlıyorum
Ahh ahh nolcak bizim bu karşı koyamamalarımız senin gene normal öğün olmuş ben bıgün abarttım biraz koca bir tabak mantı yedim üstünede sütlaç verdiüimi geri aldım sanırım iki gündür yürüyüşte yok çok kızın bana nolur yarın yürüyüş ve evde spor hareketlerine başlıyorum
Menüüm
Sabah 11:00
Kk süzme peynir
1 bardak yy tarçınlı süt
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi bazlama
12:30
2 kare bitter çikolata
14:45
5 dilim karpuz
18:40
Bir kase soğuk çorba
5 kaşık patatesli makarna
Saol valla siz menülerimi beğendikçe ben çok mutlu oluyorum :)Super menu canım tebrik ederim
Begenicez yorum yapacagiz motive olacagiz tatlım zamanimiz az kaldı bayrama ne kaldi.surda dimi? Beni bu galeyana getiren heyecanlandiranlardan biride sensin sende SağolSaol valla siz menülerimi beğendikçe ben çok mutlu oluyorum :)
Bay bay :)Birazdan gelirim kızlar opuldunuz:))
Bence güzel dayandın detoksunu bilmiyorum ama diyetini bozmadı oldun.Kizlar vee brn dayanamadım aksam iki öğün detoks çorba yerine soğanlı yumurta ve 50 gr yani 2 dilime denk gelecek ekmek yedim. Kendime geldim ter attim.valla usuyordum bitkindim öncesinde..
Yok canım benim içimi rahatlattın çok sağol l inşalllah tekrar artı görmeyeceğim kayınvalideye gidince kendimi tutamıyorum nedense birşey dürtüyor ye diye hemen karamsarlığa düşüyorum ama şimdi biraz daha iyiyim canım çok sağol yeşil çayımı içeyim hemenKizmiyorum dedim ama cok mu ustune geldim kızz:))) valla bir daha tartida arti görüp uzulmeni istemiyorum o yuzden bu kadar usteledim
Patatesli makarna nasıl birsey merak ettim. Gerçi bana ikisi de yasak ama ikisini de çok severimMenüüm
Sabah 11:00
Kk süzme peynir
1 bardak yy tarçınlı süt
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi bazlama
12:30
2 kare bitter çikolata
14:45
5 dilim karpuz
18:40
Bir kase soğuk çorba
5 kaşık patatesli makarna
Bence güzel dayandın detoksunu bilmiyorum ama diyetini bozmadı oldun.
Yok canım benim içimi rahatlattın çok sağol l inşalllah tekrar artı görmeyeceğim kayınvalideye gidince kendimi tutamıyorum nedense birşey dürtüyor ye diye hemen karamsarlığa düşüyorum ama şimdi biraz daha iyiyim canım çok sağol yeşil çayımı içeyim hemen
Slm kızlar bence oldukça basariliyiz ama bırakmak yok . Sonuçta biz tekrar kilo alalım diye vermiyoruz bu kiloları. Dayanamadım olmuyor olmaz. Bu bizim diet sonrası tekrar kilo alacağımız anlamına geliyor. Biz yediğimiz herseyin tadını biliyoruz. Değişik birsey var mı .... ama zayıf olmanın hazzini hepimiz unuttuk nerdeyse. Kaçamakları olacak tabi İnsanız sadece bırakmak yok. Erteleme yok. Sonuçta diyetimizi nasıl kurtaracagimizi bilirsek kacamakları tolere edebiliriz. 1 kilo 9000 kalori. Yani bizim 9000 kalorilik tasarruf edersek 1 kilo verebiliyoruz. 1 tabak mantı veya kebap veya dolma veya veya veya bunların hiçbiri 9000 kalori değil. Olsa olsa 1000 kalori olur. Ve biz bu 1000 kalorili nasıl tolere edeceğimizi bilirsek ömür boyu zayıf olma mutluluğunda oluruz.
Bugün aynı hataya ben de düştüm mantı hastayım sarımsaklı yoğurt hersey harika. Sonra mutsuz oldum birden ve yedikten sonra daha mutsuz olacağımi gördüm. Mantı beni 10 dakika mutlu edecekti ama tüm gece mutsuz pişman ve zayıf hissedecektim.
Ve ben mantıyi çöpe döktüm