Bakalım bi düşüneyim karar vericem. Sağol canım ya..Canım sen tabiki daha iyisini bilirsin çok güzel kilolar vermişsin vücudunu tanıyorsun nasıl beslendiğinde fark çok oluyorsa o şekilde devam et ben daha çözemedim vücudumu:)
Yazarım tabi canım ben şimdi gidiyorum döndüğümde inşalllah güzel haberler verimTartılınca yazarmısın ben meraklıyımdır azıcık..
Bekliyorum merakla :))Yazarım tabi canım ben şimdi gidiyorum döndüğümde inşalllah güzel haberler verim
4 günde 1 kilo vermişim çünkü hafta sonu bayaaa yemiştim :) böylece tahmin ettiğim gibi 78 olmuşum :) asıl önemli olan listeye girdim artık bende bir yarışçıyım burdada motive olduk yine öğün öğün devam daha aktif oluyo insan
4 günde 1 kilo vermişim çünkü hafta sonu bayaaa yemiştim :) böylece tahmin ettiğim gibi 78 olmuşum :) asıl önemli olan listeye girdim artık bende bir yarışçıyım burdada motive olduk yine öğün öğün devam daha aktif oluyo insan
Sabah erken yediğin için korkma öğle yada akşamgibi olumsuz etkilemez. Ben bazen kahvaltıda falan yiyorum erken olunca kilo vermeyi etkilemiyor.Günaydın hanımlar
kahvaltim istenmeyen bir kahvaltı cesidi oldu malesef gorumcemin yaninda staj gördüğü psikolog ondan börek istemiş oda benden rica etti sabah kıymalı börek yaptım sonuç itibariyle gun icinde dengelemeye çalışacağım artık
1 börek 3 kasik yogurt yedim
Sabah erken yediğin için korkma öğle yada akşamgibi olumsuz etkilemez. Ben bazen kahvaltıda falan yiyorum erken olunca kilo vermeyi etkilemiyor.
Eksi varmıydı sabah kız?
Günaydın kizlar bu diyetisyen yuzunden butun gun uemek yiyormusum gibi hissediyorm. Onun icin kahvaltimi yariya indirdim bugun
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kayisi kivaminda yumurta
4 tane zeytin yedim
Canım yazdım ya bu IF bana yaramadı iki gündür yerimde sayıyorum vazgeçecem normale dönecem herhalde..sabah tartilmaya fırsat bulamadim ki canim esim yine erken çıktı onu gonderdikten sonra böreği hazırlarken su ictim bol bol:)) sen durumlar nasil?
Keşke biraz daha deneseydin canım sonuca bakip karar versen daha iyi olurdu hem tok hissetmen daha iyi kacamak olmaz
Canım yazdım ya bu IF bana yaramadı iki gündür yerimde sayıyorum vazgeçecem normale dönecem herhalde..
Ya işte insanın kafası karışıyo.. Ya daha hızlı verirsem diye.. Halbuki yanlış biliyorum Haklısın canım ne demişler en kestirme yol bildiğin yoldur.Canım böyle şeylere hic ihtiyacin yokki senin. Takır takır veriyorsun zaten ne gerek var böyle denemelere
Bencede sen normal devam etsen mütişsin :) tartıldın mı kaç kilo verdin bu hafta??Ya işte insanın kafası karışıyo.. Ya daha hızlı verirsem diye.. Halbuki yanlış biliyorum Haklısın canım ne demişler en kestirme yol bildiğin yoldur.
Geçen cuma 85,9Bencede sen normal devam etsen mütişsin :) tartıldın mı kaç kilo verdin bu hafta??
Kaçtın sen kız unuttumkızlar inanamıyorum 90.2 geldimmm
Bence haksızlık etme kendine 1.7 gram vermişsin süperGeçen cuma 85,9
Bu cuma : 84,2
Kaçtın sen kız unuttum
Pardon 84,1 ama ben son günler gram oynamadım bırakıyorum IFyi.. sana yaramış ama maşallahBence haksızlık etme kendine 1.7 gram vermişsin süper
91.5 la başladom canımm 4. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?