• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ne kusuru canım ben sadece bugun gecti anlaminda söyledim ama ogleden sonra disari çıktım ve poset yesil cay ve 7 li cay aldım :)) beşibiryerde yoktu bende 7li aldım. Gelip hazirladim hemen 3 lt su ictim onu da geceye kadar bitirmeye çalışacağım

Afiyet olsun menun güzel canim
Umarım bendeki gibi ise yarar canım.
Sabah
1.5 kk suzme peynir
2 dilim buğday ekmeği
Salatalik domates maydanoz
2 kucuk dilim salam
4 zeytin

Öğle
2 kasik pilav
2 parca tavuk
Az fırında pismis sebze
2 kepce corba
Salata

aksam
1 kase çorba
salatalik domates

ara
10 köy erigi (küçücüktü)
10 ad üzüm
kucucuk bir avuc çekirdek
3 lt fazla su
Limonlu soguk cay 1.5 lt

Yine misafir vardi bugün anca bu kadarla kurtarmis oldum :)
Menu cok iyi olmus tatlım bi gaz devam edelim.

Ben geldim yemeğimi de hazırladım menu Resmimi gönderiyorum sabah öğle akşam aralarda 1.5 paket form bisküvi limonlu 20150806_071101.jpg 20150806_193418.jpg 20150806_124114.jpg

Selam kizlar ya ben menuyu evime donene kadar yazmasam cunki cok yogun geciyor.
Bugun ekmek ve tatli turevu hicbirsey yemedim. Kizlar spor yapmaya vakit yok. Ama hedefimi unutmadim unutmam unutturmam
23 ekim 70 kg:)))

Selam kizlar ya ben menuyu evime donene kadar yazmasam cunki cok yogun geciyor.
Bugun ekmek ve tatli turevu hicbirsey yemedim. Kizlar spor yapmaya vakit yok. Ama hedefimi unutmadim unutmam unutturmam
23 ekim 70 kg:)))

hic birsey yazamasan da günlük böyle rapor versen iyi gecti diye o bile güzel olur bence canim ama durumunu en iyi sen bilirsin

Kızlar ben bugün erken kacıyorum sabah gorusuruz. Yuruyus yapicazda gecede gelemem buyuk ihtimalle.
İyi geceler hepinize.

Tamam canım görüşürüz :)

Back