Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım bendeki gibi ise yarar canım.Ne kusuru canım ben sadece bugun gecti anlaminda söyledim ama ogleden sonra disari çıktım ve poset yesil cay ve 7 li cay aldım :)) beşibiryerde yoktu bende 7li aldım. Gelip hazirladim hemen 3 lt su ictim onu da geceye kadar bitirmeye çalışacağım
Afiyet olsun menun güzel canim
Sabah
1.5 kk suzme peynir
2 dilim buğday ekmeği
Salatalik domates maydanoz
2 kucuk dilim salam
4 zeytin
Öğle
2 kasik pilav
2 parca tavuk
Az fırında pismis sebze
2 kepce corba
Salata
aksam
1 kase çorba
salatalik domates
ara
10 köy erigi (küçücüktü)
10 ad üzüm
kucucuk bir avuc çekirdek
3 lt fazla su
Limonlu soguk cay 1.5 lt
Menu cok iyi olmus tatlım bi gaz devam edelim.Yine misafir vardi bugün anca bu kadarla kurtarmis oldum :)
Umarım bendeki gibi ise yarar canım.
Menu cok iyi olmus tatlım bi gaz devam edelim.
Ben geldim yemeğimi de hazırladım menu Resmimi gönderiyorum sabah öğle akşam aralarda 1.5 paket form bisküvi limonluEki Görüntüle 1600294 Eki Görüntüle 1600296 Eki Görüntüle 1600295
Okurken cok gorunuyo ama zararlı cıss yok bence :)Yaa gerçekten mi. Ben yazarken yoruldum valla:))
Okurken cok gorunuyo ama zararlı cıss yok bence :)
Cok güzel tatlım bravo iste bu sok olmusOrtadaki akşam yemeğim listemi yarıya indirdim
Umarım eksi olarak doner sana bacımSagol canim içime su serptin:)) soguk yeşil cayim da bitti ohh guzel gitti bugun
Umarım eksi olarak doner sana bacım
Erken yemek iyi oluyo dogru. Gerci ben iki gundur 15 de kapatıyom dukkanı ama o bile rahat oluyo.İnşallah canim
Aksam yemegini 5 te yedim
Ara öğünde 7 buçukta bitti erken kapatmayada başladım aksam yine rahat uyuyacagim demektir bu sabah da iyi uyanıyorum böyle olunca..
Begendinmi tadını ben cok seviyorum da merak ettim.Sagol canim içime su serptin:)) soguk yeşil cayim da bitti ohh guzel gitti bugun
Sadece 3 gün için pazar normal listeye donecegimVallahi supersin ama hep böyle beslenemezsin ki tatlim cok az degil mi?
Erken yemek iyi oluyo dogru. Gerci ben iki gundur 15 de kapatıyom dukkanı ama o bile rahat oluyo.
Begendinmi tadını ben cok seviyorum da merak ettim.
Him iyi o zaman daha hızlı verirsin böyle değişiklikler yaparsan..Sadece 3 gün için pazar normal listeye donecegim
Selam kizlar ya ben menuyu evime donene kadar yazmasam cunki cok yogun geciyor.
Bugun ekmek ve tatli turevu hicbirsey yemedim. Kizlar spor yapmaya vakit yok. Ama hedefimi unutmadim unutmam unutturmam
23 ekim 70 kg:)))
Kızlar ben bugün erken kacıyorum sabah gorusuruz. Yuruyus yapicazda gecede gelemem buyuk ihtimalle.
İyi geceler hepinize.