hic birsey yazamasan da günlük böyle rapor versen iyi gecti diye o bile güzel olur bence canim ama durumunu en iyi sen bilirsin
Tamam canım görüşürüz :)
Ctesi ben de çayı deneyeceğim tadini merak ettim tam olarak ne işe yarıyor. Ödem mi atıyorsun. Bu arada benim Karnım çoook ac sanırım bu sefer çok az yedim ama bırakmayacağım. Sabah tartildim 86 gösterdi moralim çok bozuldu.bi akşam mantı yedim diye bu kadar artış olmasi mümkün mü. Ctesi doktor canıma okur valla bu Ctesi 83 olmam gerekiyordu hesaplamaya göre ama ben kilo aldim. Doktora desem ki mantı yedim hemen der böyle olmaz biz Zayıflamak istemiyor muyuz yoksa neden yediniz. ... vs vs vs var ya şimdi bunları düşününce bile bunaldim. Yaramaz çocuklar gibi oluyorum
Canım bende çok sevdim miladın söylediği gibi soğuk olunca içimi daha güzel ben içine kabuk tarçında koydum daha güzel oldu bitti bugünkü çayım teşekkür ederimBegendinmi tadını ben cok seviyorum da merak ettim.
Ama ben çok sıkıldım nerdesiniz Karnım çok aç ve aklımda sürekli yemek var
Ctesi ben de çayı deneyeceğim tadini merak ettim tam olarak ne işe yarıyor. Ödem mi atıyorsun. Bu arada benim Karnım çoook ac sanırım bu sefer çok az yedim ama bırakmayacağım. Sabah tartildim 86 gösterdi moralim çok bozuldu.bi akşam mantı yedim diye bu kadar artış olmasi mümkün mü. Ctesi doktor canıma okur valla bu Ctesi 83 olmam gerekiyordu hesaplamaya göre ama ben kilo aldim. Doktora desem ki mantı yedim hemen der böyle olmaz biz Zayıflamak istemiyor muyuz yoksa neden yediniz. ... vs vs vs var ya şimdi bunları düşününce bile bunaldim. Yaramaz çocuklar gibi oluyorum
Canim ugrarim tabi ki....
bugunum cok guzel gecti tabi.
dondurmalari ekmekleri cikolatalari gazozlari kuru pastalari hep reddettim. Gunlugum de yazmaya calisacagim yediklerimi
Kızlar anca geldim eve geç geldim gelince güneşin kızlarını izledim reklama daha yeni girdi valla 1 saat reklam vermedi neyse günün toplam menüsü
Sabah
Kk peynir
Çeyrek omlet
Söğüş domates salatalık
1 kaşık marmelat az şekerli
Öğlen
3 kaşık yoğurt
Golf topu kadar armut küçük yani :) ve yüne o kadarlık yarım elma
Tarçın ve çörek otu
(Hepsini karıştırdım)
Akşam
Kokoreç
Ayran
Ara
Çiftlik dondurması 150 cal
Saol :) hepiniz öyleydinizYarin daha guzel cikacak tarti sonucu ben eminim canım
T tatlitambak cigima alkışşş iradene bravi canim:))
Cok iyi iş cikarmissin canım
Yarin daha guzel cikacak tarti sonucu ben eminim canım
T tatlitambak cigima alkışşş iradene bravi canim:))
Cok iyi iş cikarmissin canım
Sağol canım. Ben yok yemicem dedikce kiz kardesim ablam israr ettiler.ama yoookkk
ablam geldiginde daha zayiftin dedi ve üstelik ağustosun sonunda gorumcemin nişanı olabilirrr....
o nısana zayif gidecem kizlar elimden geleni yapacam
Tatlım 3 gün IFyi denedim fasılalı açlık diyolar şöyle iyi böyle iyi... Ama bana yaramadı, ilk gün 500 gr gitti diğer günler gram oynamadı. Sizde görüyosunuz yedklerimi kuş kadarlar.. Yani pes dedim ve kendi düzenime döndüm..sen baya erken kapatiyorsun tatlım :))
Sıcak yeşil çaydan daha cazip geldi hele sicaklarda daha supeR oldu cok teşekkür ederim canım..
Canımhergün 2 yeşilçay zaten içiyoruz. Bu soğuk olduğu için içimi daha kolay. Bide limon ve diğer çayla meto daha hızlı oluyo gibi geliyo bana.Ctesi ben de çayı deneyeceğim tadini merak ettim tam olarak ne işe yarıyor. Ödem mi atıyorsun. Bu arada benim Karnım çoook ac sanırım bu sefer çok az yedim ama bırakmayacağım. Sabah tartildim 86 gösterdi moralim çok bozuldu.bi akşam mantı yedim diye bu kadar artış olmasi mümkün mü. Ctesi doktor canıma okur valla bu Ctesi 83 olmam gerekiyordu hesaplamaya göre ama ben kilo aldim. Doktora desem ki mantı yedim hemen der böyle olmaz biz Zayıflamak istemiyor muyuz yoksa neden yediniz. ... vs vs vs var ya şimdi bunları düşününce bile bunaldim. Yaramaz çocuklar gibi oluyorum
Afiyet olsun bol eksi gördürsün canımCanım bende çok sevdim miladın söylediği gibi soğuk olunca içimi daha güzel ben içine kabuk tarçında koydum daha güzel oldu bitti bugünkü çayım teşekkür ederim
Baya telafi etmişin sen kokoreçi. bravoKızlar anca geldim eve geç geldim gelince güneşin kızlarını izledim reklama daha yeni girdi valla 1 saat reklam vermedi neyse günün toplam menüsü
Sabah
Kk peynir
Çeyrek omlet
Söğüş domates salatalık
1 kaşık marmelat az şekerli
Öğlen
3 kaşık yoğurt
Golf topu kadar armut küçük yani :) ve yüne o kadarlık yarım elma
Tarçın ve çörek otu
(Hepsini karıştırdım)
Akşam
Kokoreç
Ayran
Ara
Çiftlik dondurması 150 cal
Bak işte ! Zayıf görüp şişmanlatmayamı çalışıyolar.. Konuş tatlım kardeşin ikiside yabancı gibi gönül koyacak değiller ya. Yediğin zaman istemediğin şeyleri ne kadar mutsuz olduğunu anlat, iradeni zorlamamalarını ve sana destek olmalarını rica et. Ben eminim senin derdini anlayınca sana yardımcı olacaklardır..Sağol canım. Ben yok yemicem dedikce kiz kardesim ablam israr ettiler.ama yoookkk
ablam geldiginde daha zayiftin dedi ve üstelik ağustosun sonunda gorumcemin nişanı olabilirrr....
o nısana zayif gidecem kizlar elimden geleni yapacam
Kar kardır tatlım 100 gr gitse bizden gidiyo...Off yarın tartılcam gerçi bu tartıdan verdim mi aldım mı pek anlayamıyorum ama iki hafta sonra salı net sonuç alcam o zamana kadar ne kadar veririsem :)
İlkaycım bu IF sana yaradımı ben iki gündür yerimde sayıyorum yaGünaydınnn bende şimdi yeşilçayımı içip yürüyüşe gidicem :) bugün çok enerjik hissediyorum kendimi ki 6dan beri birşey yememiş olmama rağmen :)
Evet canım özellikle dün erken kapatıncaa çok iyi geldi yürüyüşten sonra tartılıcam bakalım sen bırakmışsın sanırım birkaçgün daha dene benceE
İlkaycım bu IF sana yaradımı ben iki gündür yerimde sayıyorum ya
Yaa ne bilim sedece lk gün gitti biraz ben bu eksilerin fazlasını veriyodum zaten. Bilemedim napacağımı şimdi.Evet canım özellikle dün erken kapatıncaa çok iyi geldi yürüyüşten sonra tartılıcam bakalım sen bırakmışsın sanırım birkaçgün daha dene bence
Canım sen tabiki daha iyisini bilirsin çok güzel kilolar vermişsin vücudunu tanıyorsun nasıl beslendiğinde fark çok oluyorsa o şekilde devam et ben daha çözemedim vücudumu:)Yaa ne bilim sedece lk gün gitti biraz ben bu eksilerin fazlasını veriyodum zaten. Bilemedim napacağımı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?