- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o pringless e bayiliyorum yaaDün ilk defa kaçamak ölçüm küçüktü. Normalde ben bunların en büyüklerini alırdım koldan litre olurdu doğal olarak ama dün ilk defa küçük boy cips ve 200 ml kola ile kendimi frenledim. Iste bu çok keyif vericiydiEki Görüntüle 1596838
Menün az ama biraz karbonhidrat ağırlıklı llmuş sanki ama belki düne özeldir bende iki gündür çkk yiyorumdüünkü menüm :
kahvaltı : bi boyoz biraz sucuk
öğlen: 1 karışık tost bir bardak kola
akşam : 7 adet ızgara tavuk biraz pilav
Bende cips değilde çekirdek takıntısı oldu bu hafta sürekli canım çekiyo :)Sorma bi de haftasonları film ya da dizi seyrediyorum keyif o biçim ne kadar yediğimi bile bilmiyordum
Bence o kolayı çıkar istediğin başka bişeyi ye mesela tost yada yumurta yap omlet fln hepsi ondan daha sağlıklı olcakdırEki Görüntüle 1596847 akşam yemeğim resimle paylaşmaya karar verdim böylece ne kadar yediğim görürsem belki daha etkili olur diye düşündüm
Süt de içebilirsin bence profiline tekrar bak çok beğendim o resmi hem yarında hava sıcak olucakDoğru soyluyorsun hava çok sıcak ondan içiyorum bu aksam
Woooow efsane olmuş işte şimdi gerçek bir örneksin senin için çok değerli olanı kaldırdın bu çok büyük bir adım benceKolayı kaldirdim. Dolaba koydum neyseki asidi kaçmaz eşim içer akşam. Ben süt içemiyorum şu ile devam etcem teşekkür ederim
Woooow efsane olmuş işte şimdi gerçek bir örneksin senin için çok değerli olanı kaldırdın bu çok büyük bir adım bence
Sevindim tatlım, ne iyi komşun varmış bizim apartmanfdada ortak kllanan var ama para karşılığı tabiii...Kızlaar uzun bi aüre yoktum yani salıdan beri :) ama hepsi internetsizlikten şuan komşunun internetindeyim şifresini aldım hem hızlı hemde sınırsız sanırım neyse yarından itibaren menü
Bildirimi yapıcam
Oh be miladım en yakın arkadaşımı görmüş gibi sevindim... Sen olmayınca buralar ıssızlaşmış gülüm , topla milleti bi araya. Tatilden gelince şok oldum topiğin haline Bi zombiciğimle çakılım götürmüş bide yeni arkadaş derya..Selam kızlar Nasılsınız?
Bende bayram yoğunluğunun etkisi uzun sürdü. Anlaşılan herkeste öyle olmuş :)
ben kış kadınıyım ya duzenli bir hayatim olacak. Yazı sevmedigimi bir kez daha anladım. Gelen giden, gidilen yer ani oluyor..
Yogunda olsam vakit ayırmaliyim buraya zira tartıda durumlar içler acısı.
yine yeniden daha sıkı başlamam lazım
@milad2015 böyle işte okadar güzel motive ediyorki...Aynen ya çok mantıklı ayakta alkışlıyorum seni
Bu kararını alkışlar ve bende uygularım elimden geldiğinceEkip toplanıyor çok keyifli özlemişim sesinizi varlığını acaip moral oluyor. Bu yolculuğu tek başıma yapamayacağımi anladım. Rotam kalp atışı gibi sürekli zikzak çiziyor. Canım her yemek çektiğinde gelip yazdiklarinizi okuyorum yalnız olmadığımı anlıyorum sonra açligim geçiyor...sanırım ben duygusal aclardanim dün ilk defa ne zaman aclik hissedecegim diye uzun süre birsey yemedim ve canım herseyi istemesine rağmen hiç açlık duydum olmadı midem guruldamadi ve anladım ben açligimdan değil oburlugumdan yiyorum . Onun için disiplini bırakmamaya karar verdim
Koladan vazgeçsen harika olcak tatlım be..düünkü menüm :
kahvaltı : bi boyoz biraz sucuk
öğlen: 1 karışık tost bir bardak kola
akşam : 7 adet ızgara tavuk biraz pilav
Ben tuhafım biliyorum ama merak ettim. Puzzle kaç parçalıktı?Ben 30 dakikaya bir yiyecek birseyler düşünüyorum resmen şaka gibi. Eğer o an dikkatimi dağıtırsam geçiyor. Eve puzzle aldım her canım yemek istediğinde puzzle a bir parça koyacağım dedim 1 haftada puzzle i bitirdim çok vahim durumdayım ama kilo verdikçe istek de azalmaya başladı. 1 haziranda bu yana hiç 1 litre kola icmedim. Be günde 2.5 litre kolayı tek başıma içerdim. Millet kutu kola açıp içerdi ben 1 litre kolayı açar icerdim bardak bile kullanmaya ihtiyaç durmadan şimdi en fazla 2 tane 200 ml kola içiyorum. Bazen o bile olmuyor sanırım sıcaklardan. Hayatımda birseyler değişmeye başladı. Bir oturusta 3 magnum u çok rahat yerdim dün 1 kornea yedim arkasından max yiyim dedim midem bulandı. Bu duygular bana o kadar uzaktı ki. Bunlar beni acaip mutlu ediyor kilo verirken beslenme alışkanlığımda degisiyor
Bende üzülüp bunalınca iştahtan kesilenlere hastayım. Nasıl beceriyolarsa..Bende de o yeme kapasitesi var malesef. Ha bide bende şu da var benim midem bulansada yemeye devam devam edebiliyorum yeterki kafam birazcik bozulsun..
Al sana iyi haber: Kabak çekirdeği her gün küçük bi avuç yenirse zayıflatıyormuş...Bende cips değilde çekirdek takıntısı oldu bu hafta sürekli canım çekiyo :)
Keşke kola yerine buz gibi ayran içsen dicektim kaldırmışsın tebrikler.Eki Görüntüle 1596847 akşam yemeğim resimle paylaşmaya karar verdim böylece ne kadar yediğim görürsem belki daha etkili olur diye düşündüm
Sevindim tatlım, ne iyi komşun varmış bizim apartmanfdada ortak kllanan var ama para karşılığı tabiii...
Oh be miladım en yakın arkadaşımı görmüş gibi sevindim... Sen olmayınca buralar ıssızlaşmış gülüm , topla milleti bi araya. Tatilden gelince şok oldum topiğin haline Bi zombiciğimle çakılım götürmüş bide yeni arkadaş derya..
@milad2015 böyle işte okadar güzel motive ediyorki...
Bu kararını alkışlar ve bende uygularım elimden geldiğince
Koladan vazgeçsen harika olcak tatlım be..
Ben tuhafım biliyorum ama merak ettim. Puzzle kaç parçalıktı?
Bende üzülüp bunalınca iştahtan kesilenlere hastayım. Nasıl beceriyolarsa..
Sevindim tatlım, ne iyi komşun varmış bizim apartmanfdada ortak kllanan var ama para karşılığı tabiii...
Oh be miladım en yakın arkadaşımı görmüş gibi sevindim... Sen olmayınca buralar ıssızlaşmış gülüm , topla milleti bi araya. Tatilden gelince şok oldum topiğin haline Bi zombiciğimle çakılım götürmüş bide yeni arkadaş derya..
@milad2015 böyle işte okadar güzel motive ediyorki...
Bu kararını alkışlar ve bende uygularım elimden geldiğince
Koladan vazgeçsen harika olcak tatlım be..
Ben tuhafım biliyorum ama merak ettim. Puzzle kaç parçalıktı?
Bende üzülüp bunalınca iştahtan kesilenlere hastayım. Nasıl beceriyolarsa..
Menüm:
Sabah-öğle bir oldu : 1,5 dl.kızarmış çavdar ekmeği+1 yumurta+1 kk peynir+1 çay kaşığı reçel
Akşam: 2 köfte kadar yağsız tavuk+2 çorba kaşığı yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur+2 çorba kaşığı yoğurt+salata
Manzarası güzeldi keyif verdi orda kahve içtiğini düşündüm hep