Sabirdan çok obur oldugumu gördümah canım benim mahcup oldum soylediklerinle teşekkür ederim. Toplanicaz inşallah yavas yavas duzene girecek herkes. Sonbahardan itibaren senlikli olur daha da guzel olur topik.
sen yine az yiyorsun canım dikkat et kendine..
Güzel bir uğraş valla sabirlisin masallah.
Gerçekten manzara süpermiş. Eline sağlık..Manzarası güzeldi keyif verdi orda kahve içtiğini düşündüm hep
O kadar çok su içiyorumki açlık hissi kalmadı canım ya. Biraz serinleyince havalar düzene girer.Sağol canım beni düşündüğün için.ah canım benim mahcup oldum soylediklerinle teşekkür ederim. Toplanicaz inşallah yavas yavas duzene girecek herkes. Sonbahardan itibaren senlikli olur daha da guzel olur topik.
sen yine az yiyorsun canım dikkat et kendine..
Güzel bir uğraş valla sabirlisin masallah.
Olurmu hiç! Sen yememek için uğraş bulmuşsun çaba sarfetmşsin. Bence takdir et kendiniSabirdan çok obur oldugumu gördüm
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
Sağol benim canım arkadaşım hadi ben 30 daha verecem beraber verelimAferin kıss sana çok takdir ettim seni bu Azmin sabrin ve başarın bana örnek olsun diye geldin sen bu topiğe:))
Devamını diliyorum umarım bur daha hic kilolarla mücadele etmek zorunda kalmazsin
Ben kendiadıma çoook iyiyim sen nasılsın?Selam kızlar nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
Woow mütiş olmuş çok iyi ay nasıl incelmişsindir nazar değmesin kalanlarıda böyle sabırla ve azimle ver ve asla geri alma inşallah
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
bende iyiyim uğraşıyorum öyleBen kendiadıma çoook iyiyim sen nasılsın?
Sağol tatlım . Kız ayakkabı numaram bile küçüldü valla. 114,8 ken 40-41 giyiyodum şimdi 39.Woow mütiş olmuş çok iyi ay nasıl incelmişsindir nazar değmesin kalanlarıda böyle sabırla ve azimle ver ve asla geri alma inşallah
Harikasın inşallah ben de senin gibi 30. Kilolu kutlarim
Çoook mutluyuuum..
Kutlarsın tabii sen çok azimlisin maşallah..Harikasın inşallah ben de senin gibi 30. Kilolu kutlarim
Canım yanlış anlama ama öğlen hem simit hem kandil simidi akşam hem dolma hem patates olmamış karbonhidratı tek çeşitteen almaya çalış bence..Benim bildirimim
Sabah
Söğüş domates salatalık
Kk süzme peynir
2 ceviz
4 dilim salam
1 talı kaşığı marmelat
1 bardak süt
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Yarım simit
Bir kandil simidi
Ara
Vanilyalı dondurma
Akşam
2 parça haşlama et(suyunuda içtim)
3 dolma
Biraz fırında patates
Ara
Biraz badem
Soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?