• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Menümüde yazayım günler sonra ilk defa...
Sabah : 2 dl.kız.çavdar.ekmeği+yarım kk peynir+1yumurta
Öğle : 1 kepçe yağsız-soğuk yoğurt çorbası+1 minik salatalık
Akşam : 1,5 kepçe yağsız-soğuk yoğurt çorbası+3 minik üçgen karpuz
Su şimdiden 3 litreyi geçti valla
Spor : temizlik (sayın valla bu sıcakta spordan çok terletti)

Selam kızlar Nasılsınız?
Bende bayram yoğunluğunun etkisi uzun sürdü. Anlaşılan herkeste öyle olmuş :)
ben kış kadınıyım ya duzenli bir hayatim olacak. Yazı sevmedigimi bir kez daha anladım. Gelen giden, gidilen yer ani oluyor..
Yogunda olsam vakit ayırmaliyim buraya zira tartıda durumlar içler acısı.
yine yeniden daha sıkı başlamam lazım:(

Bide @milad2015 nerelerdesin? Geçmişte göremedim seni:) inşallah tatilde falan olduğun için yazamıyosundur kötü bişey olmasında

Yok canım iyiyim cok şükür. Ilgin icin cok tesekkur ederim. Net sorununu halletmene cok sevindim keskr benimde oyle komşum olaydı :))

Ekip toplanıyor çok keyifli :KK76: özlemişim sesinizi varlığını acaip moral oluyor. Bu yolculuğu tek başıma yapamayacağımi anladım. Rotam kalp atışı gibi sürekli zikzak çiziyor. Canım her yemek çektiğinde gelip yazdiklarinizi okuyorum yalnız olmadığımı anlıyorum sonra açligim geçiyor...sanırım ben duygusal aclardanim :KK51: dün ilk defa ne zaman aclik hissedecegim diye uzun süre birsey yemedim ve canım herseyi istemesine rağmen hiç açlık duydum olmadı midem guruldamadi ve anladım ben açligimdan değil oburlugumdan yiyorum . Onun için disiplini bırakmamaya karar verdim :KK55:

Ekip toplanıyor çok keyifli :KK76: özlemişim sesinizi varlığını acaip moral oluyor. Bu yolculuğu tek başıma yapamayacağımi anladım. Rotam kalp atışı gibi sürekli zikzak çiziyor. Canım her yemek çektiğinde gelip yazdiklarinizi okuyorum yalnız olmadığımı anlıyorum sonra açligim geçiyor...sanırım ben duygusal aclardanim :KK51: dün ilk defa ne zaman aclik hissedecegim diye uzun süre birsey yemedim ve canım herseyi istemesine rağmen hiç açlık duydum olmadı midem guruldamadi ve anladım ben açligimdan değil oburlugumdan yiyorum . Onun için disiplini bırakmamaya karar verdim :KK55:

Hepimiz öyleyiz gercekten yalniz degilsin:))
Mesela ramazan ayinda günler uzundur cok acikiriz o kadar acliktan sonrada 1-2 lokmada tikaniriz. Ama normal zamanlarda yiyorum yiyorum doymuyorum diyorum ben doyma duygusuna ulasamiyorsak o duygusal açliktir zaten..
Ahh biliyoruz biliyoruz da uygulayamadigimizdan bu haldeyiz:(

Ben 30 dakikaya bir yiyecek birseyler düşünüyorum resmen şaka gibi. Eğer o an dikkatimi dağıtırsam geçiyor. Eve puzzle aldım her canım yemek istediğinde puzzle a bir parça koyacağım dedim 1 haftada puzzle i bitirdim çok vahim durumdayım :eek: ama kilo verdikçe istek de azalmaya başladı. 1 haziranda bu yana hiç 1 litre kola icmedim. Be günde 2.5 litre kolayı tek başıma içerdim. Millet kutu kola açıp içerdi ben 1 litre kolayı açar icerdim bardak bile kullanmaya ihtiyaç durmadan şimdi en fazla 2 tane 200 ml kola içiyorum. Bazen o bile olmuyor sanırım sıcaklardan. Hayatımda birseyler değişmeye başladı. Bir oturusta 3 magnum u çok rahat yerdim dün 1 kornea yedim arkasından max yiyim dedim midem bulandı. Bu duygular bana o kadar uzaktı ki. Bunlar beni acaip mutlu ediyor kilo verirken beslenme alışkanlığımda degisiyor :KK76:

Ben 30 dakikaya bir yiyecek birseyler düşünüyorum resmen şaka gibi. Eğer o an dikkatimi dağıtırsam geçiyor. Eve puzzle aldım her canım yemek istediğinde puzzle a bir parça koyacağım dedim 1 haftada puzzle i bitirdim çok vahim durumdayım :eek: ama kilo verdikçe istek de azalmaya başladı. 1 haziranda bu yana hiç 1 litre kola icmedim. Be günde 2.5 litre kolayı tek başıma içerdim. Millet kutu kola açıp içerdi ben 1 litre kolayı açar icerdim bardak bile kullanmaya ihtiyaç durmadan şimdi en fazla 2 tane 200 ml kola içiyorum. Bazen o bile olmuyor sanırım sıcaklardan. Hayatımda birseyler değişmeye başladı. Bir oturusta 3 magnum u çok rahat yerdim dün 1 kornea yedim arkasından max yiyim dedim midem bulandı. Bu duygular bana o kadar uzaktı ki. Bunlar beni acaip mutlu ediyor kilo verirken beslenme alışkanlığımda degisiyor :KK76:

Bende de o yeme kapasitesi var malesef. Ha bide bende şu da var benim midem bulansada yemeye devam devam edebiliyorum yeterki kafam birazcik bozulsun..

Back