• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canim Kurufasulye istedi ctesi ben de yapim
yap canım afiyet olsun şimdiden :)
Eşim polis ve her sabah sehit haberleri ile uyaniyoruz. Ben esimi düşünmekten uyuyamiyorum. Sürekli çalışıyor... memleketteyim ama aklim firkrim onda. Rahat degilim yani
Allah yardımcısı olsun eşinizin de sizin de . Gerçekten zor Allah'ım tüm askerlerimizi korusun .. Aklınızı rahat tutmaya çalışın kötü şeyler düşünmeyin bol bol dua edin .
Ben çiğ köfte de duramıyorum bir başlayınca 10 tane yiyorum doktor onun için yasakladı 4 tanede fazla vermiyor ben dayanamiyorum:KK51:

ben de önceden sevmiyordum eşim yiye yiye beni de alıştırdı şimdi bayılıyorum 4 5 tane yetiyo ama bana porsiyon yapsanız aslında size de yeter :)

benim menüm de :

sabah : biraz sosis 1 tane poğaça 1 bardak limonata
öğlen yemedim
ara : 1 dondurma
akşam : fırında soslu kırmızı et 100 gram kadar . bi yemek kaşığı pilav 1 bardak kola ( kola olmamalıydı biliyorum )
benimde menüm böyle akşamda 2 bardak çay içtim :)

Ben iyiyim de aklim fikrim esim de. Memleketteyim ve aklim batmanda... sehit haberleri ile her sabah kahroluyorum. Uyuyamiyorum geceleri.
Offf inş iyidir cnm
İyi düşün tabii insanın aklına memleket böyleyken herşey geliyor çok haklısın inş herşey düzelirr dua et dua edelim cnm

Maalesef ülkemizde insan canı çok ucuzz her gün haberleri duyuyoruz ve üzülüyoruzz allah yardımcınız olsun kolay değil cnm

Eşim polis ve her sabah sehit haberleri ile uyaniyoruz. Ben esimi düşünmekten uyuyamiyorum. Sürekli çalışıyor... memleketteyim ama aklim firkrim onda. Rahat degilim yani
Allah yar ve yardımcın olsun beklemek merak etmek çok zor. Sevdiğin birini düşünmek. Allahım sana ve Ailene güç versin

Ben evliliğimizin 6. Ayında eşim bana telefonda sevdiğini söylerken trafik kazası geçirdi. Ben tüm kazayı telefonda dinledim. Kaza 3 dakika sürdü ama ben tüm saliseleri bile saatler olarak yaşadım. Çaresizligi merakı endişesi çok iyi bilirim. Eşimin boynu kırıldı ve kaldırdılar hastanede anlamadilar. Sanırım ilk kilo alırım böyle başladı. Neyse boşverin

Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi
öğlen domates salatalık simit

5 de 1 paket diet bisküvi 1 avuç çiğ badem

Aksam haşlanmış makarna ve bol yoğurt

Hedefim kurban kadar 75 olmak

Ben evliliğimizin 6. Ayında eşim bana telefonda sevdiğini söylerken trafik kazası geçirdi. Ben tüm kazayı telefonda dinledim. Kaza 3 dakika sürdü ama ben tüm saliseleri bile saatler olarak yaşadım. Çaresizligi merakı endişesi çok iyi bilirim. Eşimin boynu kırıldı ve kaldırdılar hastanede anlamadilar. Sanırım ilk kilo alırım böyle başladı. Neyse boşverin

Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi

Çakılcım.... Çok etkilendim yaşadığını okurken. Ama çok şükür bir şey olmamış... Allah korumuş hayatım...

Canım kilo verme hızın haftada kaç kilo bu ara? Serbest gün yapıyor musun?

Sağol canım çok şükür Allah yardım etti tesadüfen sonucu hersey yoluna girdi.

3 günde 1 kilo verdim bu hafta haftada 2 kilo hedefledim . Dondurmayı ve ekmekli iyice azalttim. Bi de bu hafta çiğ sebze yiyorum. Kabağı rendeledim sarımsaklı yoğurtla ve dere otu ile yedim 1dilim ekmek veya semizotunu bi de etmesine haslanmismercimek yedim 3 gün et yerine yanına çoban salata 1 dilim ekmek. Sonuç haftada 2 kilo oldu 85 kiloyum suan :KK46:esimde destekliyor suan beni evde hiç kalorili birsey yok. Bugün 8 tane Doritos yedim kola ile böyle güzel gelmezdi. Resmen anywhere başlayınca damak zevki yerine geldi daha lezzetli geldi bu kadar yiyince. Çok yediğimde bu kadar keyif almamistim:cool:

Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi

Canim o endise korku çok kötüymüs yaa hergun aci ile uyaniyorum. Allah muhafaza etmis esini. Bizimkileri de muhafaza etsin insallah. Kizlar hepinize desteginiz icin teşekürler.

3 günde 1 kilo verdim bu hafta haftada 2 kilo hedefledim . Dondurmayı ve ekmekli iyice azalttim. Bi de bu hafta çiğ sebze yiyorum. Kabağı rendeledim sarımsaklı yoğurtla ve dere otu ile yedim 1dilim ekmek veya semizotunu bi de etmesine haslanmismercimek yedim 3 gün et yerine yanına çoban salata 1 dilim ekmek. Sonuç haftada 2 kilo oldu 85 kiloyum suan :KK46:esimde destekliyor suan beni evde hiç kalorili birsey yok. Bugün 8 tane Doritos yedim kola ile böyle güzel gelmezdi. Resmen anywhere başlayınca damak zevki yerine geldi daha lezzetli geldi bu kadar yiyince. Çok yediğimde bu kadar keyif almamistim:cool:

Oooo haftada 2 süpermiş hayatım yaaa... Ben de başarsam!!!!

Bu arada evet, yemeğin tadı bir başka oluyor ödül gününde yiyince; her gün serbestçe yiyince bir anlamı kalmıyor:)

Selam kızlar ben bu gece evime dönüyorum inşallah.. Sizleri özledim valla.... Yarından itibaren sizinleyim...

Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi

Canııım, ne zor şey ölüp ölüp dirilmişsindir. Allah bi daha yaşatmasın.
Canim o endise korku çok kötüymüs yaa hergun aci ile uyaniyorum. Allah muhafaza etmis esini. Bizimkileri de muhafaza etsin insallah. Kizlar hepinize desteginiz icin teşekürler.
Canım bende polis kızıyım. Babam artık emekli ama çalışırken hep o korkular vardı.. Bide babam özel harekat timindeydi. Öyle iyi anlıyorumki korkularını... Allah bütün asker ve polislerimizi korusun.

Ramazandan sonra böyle bir rehavet çöktü insanın birşey yapası gelmiyor. Ben hala oruçluymuş gibi hissediyorum kendimi. Suya elimi uzatıyorum bir an bocalıyorum oruçmuydum ben ya diye :D
Kızlar ben ara öğünlerde zorlanıyorum ya. Canım yemek yemek istemiyor. Özellikle en çok ara öğünler zorluyor ne yapacağım hiç bilmiyorum :(

Slm kızlar
Ben de bi kaç gündür saldım yaww
Yürüyüş d edüzenli yapmadım ev temizliği yemek derken hep 2.plana ittim

Önce spor yapmalıyım kendim için
Tlfnuma pedometreyi de indirdim 7 km yürümeliyim 1 ay yürüdüm demiştim antalyada içim rahat etmiyor yürümeyince alışkanlık halind eevam ettirmem gerekli

Yarın daha güzel menü ve sporla gelecem inş :))

bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 mnik kahvaltılık pizza . 1 bardak ayran .
öğlen : çok az kırmızı et baya az . bi lokma ekmek 1 bardak ayran
ara : 1 tane dondurma .
akşam : balık ekmek bir bardak kola .
bi de çikolata yedim :KK43:

yazınızı okudum cidden şok oldum valla çok geçmiş olsun eşinizle size ..

Teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasin. 6yilimiz geride kaldı çok şükür sadece ameliyat yeri kaldı çok şükür başka birşey kalmadı. Biz şanslı çiftlerdeniz :KK200:

Kızlar ne oldu bu topiğe böylee.. Hani kimse yok sayfalar ilerlememiş bile doğru düzgün.. Niye dağıldınız? @milad2015 falan nerelerde..?

Kızlar ne oldu bu topiğe böylee.. Hani kimse yok sayfalar ilerlememiş bile doğru düzgün.. Niye dağıldınız? @milad2015 falan nerelerde..?
Valla ben arada girip okuyorum ama ne yalan söyliyim bende de motivasyon pek yok.Tatilden döndüm toparlanma sürecindeyim yediklerime dikkat ediyorum elbette ama 5 inde yeniden izne çıkıp 10 gün daha tatile gideceğim.Bu yüzden diyet modunda olduğum söylenemez.
Bide reglim bu hafta.Geçen ay spiral taktırmıştım.Bu ay kanamam çok çok fazla.İlk defa böyle oluyor hayatımda.Hem sancılı hem yoğun geçiyor.Çok dermansız bıraktı.Sürekli birşeyler ve tatlı şeyler yeme isteği var.Çerezle şunla bunla geçiştirmeye çalışıyorum.
Allah izin verirse tatil dönüşü canlandıracağım yeniden ben bu topiği.Umarım ben gelene kadar yeniden eski günlerine döner herkes.

Slm ben tam yol devam 84.8 olmuşum bugün doktordan aferin aldım. Gerçi bugün 84.0 olmaktır hedefim ama olsun 84.8 de olsa keyifliyim. Gelecek haftaya hedefim 83 :KK46:

Back