- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Geçmiş olsun cnm hayrdr ne oldu
Ben de merak ettim umarım iisindir
Ben iyiyim de aklim fikrim esim de. Memleketteyim ve aklim batmanda... sehit haberleri ile her sabah kahroluyorum. Uyuyamiyorum geceleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnm hayrdr ne oldu
Ben de merak ettim umarım iisindir
yap canım afiyet olsun şimdiden :)Canim Kurufasulye istedi ctesi ben de yapim
Allah yardımcısı olsun eşinizin de sizin de . Gerçekten zor Allah'ım tüm askerlerimizi korusun .. Aklınızı rahat tutmaya çalışın kötü şeyler düşünmeyin bol bol dua edin .Eşim polis ve her sabah sehit haberleri ile uyaniyoruz. Ben esimi düşünmekten uyuyamiyorum. Sürekli çalışıyor... memleketteyim ama aklim firkrim onda. Rahat degilim yani
Ben çiğ köfte de duramıyorum bir başlayınca 10 tane yiyorum doktor onun için yasakladı 4 tanede fazla vermiyor ben dayanamiyorum
Offf inş iyidir cnmBen iyiyim de aklim fikrim esim de. Memleketteyim ve aklim batmanda... sehit haberleri ile her sabah kahroluyorum. Uyuyamiyorum geceleri.
Allah yar ve yardımcın olsun beklemek merak etmek çok zor. Sevdiğin birini düşünmek. Allahım sana ve Ailene güç versinEşim polis ve her sabah sehit haberleri ile uyaniyoruz. Ben esimi düşünmekten uyuyamiyorum. Sürekli çalışıyor... memleketteyim ama aklim firkrim onda. Rahat degilim yani
Ben evliliğimizin 6. Ayında eşim bana telefonda sevdiğini söylerken trafik kazası geçirdi. Ben tüm kazayı telefonda dinledim. Kaza 3 dakika sürdü ama ben tüm saliseleri bile saatler olarak yaşadım. Çaresizligi merakı endişesi çok iyi bilirim. Eşimin boynu kırıldı ve kaldırdılar hastanede anlamadilar. Sanırım ilk kilo alırım böyle başladı. Neyse boşverin
Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi
öğlen domates salatalık simit
5 de 1 paket diet bisküvi 1 avuç çiğ badem
Aksam haşlanmış makarna ve bol yoğurt
Hedefim kurban kadar 75 olmak
Ben evliliğimizin 6. Ayında eşim bana telefonda sevdiğini söylerken trafik kazası geçirdi. Ben tüm kazayı telefonda dinledim. Kaza 3 dakika sürdü ama ben tüm saliseleri bile saatler olarak yaşadım. Çaresizligi merakı endişesi çok iyi bilirim. Eşimin boynu kırıldı ve kaldırdılar hastanede anlamadilar. Sanırım ilk kilo alırım böyle başladı. Neyse boşverin
Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi
Sağol canım çok şükür Allah yardım etti tesadüfen sonucu hersey yoluna girdi.
3 günde 1 kilo verdim bu hafta haftada 2 kilo hedefledim . Dondurmayı ve ekmekli iyice azalttim. Bi de bu hafta çiğ sebze yiyorum. Kabağı rendeledim sarımsaklı yoğurtla ve dere otu ile yedim 1dilim ekmek veya semizotunu bi de etmesine haslanmismercimek yedim 3 gün et yerine yanına çoban salata 1 dilim ekmek. Sonuç haftada 2 kilo oldu 85 kiloyum suan esimde destekliyor suan beni evde hiç kalorili birsey yok. Bugün 8 tane Doritos yedim kola ile böyle güzel gelmezdi. Resmen anywhere başlayınca damak zevki yerine geldi daha lezzetli geldi bu kadar yiyince. Çok yediğimde bu kadar keyif almamistim
Canııım, ne zor şey ölüp ölüp dirilmişsindir. Allah bi daha yaşatmasın.Ben evliliğimizin 6. Ayında eşim bana telefonda sevdiğini söylerken trafik kazası geçirdi. Ben tüm kazayı telefonda dinledim. Kaza 3 dakika sürdü ama ben tüm saliseleri bile saatler olarak yaşadım. Çaresizligi merakı endişesi çok iyi bilirim. Eşimin boynu kırıldı ve kaldırdılar hastanede anlamadilar. Sanırım ilk kilo alırım böyle başladı. Neyse boşverin
Bugünkü menu
1 paket diet bisküvi
Canım bende polis kızıyım. Babam artık emekli ama çalışırken hep o korkular vardı.. Bide babam özel harekat timindeydi. Öyle iyi anlıyorumki korkularını... Allah bütün asker ve polislerimizi korusun.Canim o endise korku çok kötüymüs yaa hergun aci ile uyaniyorum. Allah muhafaza etmis esini. Bizimkileri de muhafaza etsin insallah. Kizlar hepinize desteginiz icin teşekürler.
Sağol canım çok şükür Allah yardım etti tesadüfen sonucu hersey yoluna girdi.
3 günde 1 kilo verdim bu hafta haftada 2 kilo hedefledim . Dondurmayı ve ekmekli iyice azalttim. Bi de bu hafta çiğ sebze yiyorum. Kabağı rendeledim sarımsaklı yoğurtla ve dere otu ile yedim 1dilim ekmek veya semizotunu bi de etmesine haslanmismercimek yedim 3 gün et yerine yanına çoban salata 1 dilim ekmek. Sonuç haftada 2 kilo oldu 85 kiloyum suan esimde destekliyor suan beni evde hiç kalorili birsey yok. Bugün 8 tane Doritos yedim kola ile böyle güzel gelmezdi. Resmen anywhere başlayınca damak zevki yerine geldi daha lezzetli geldi bu kadar yiyince. Çok yediğimde bu kadar keyif almamistim
Valla ben arada girip okuyorum ama ne yalan söyliyim bende de motivasyon pek yok.Tatilden döndüm toparlanma sürecindeyim yediklerime dikkat ediyorum elbette ama 5 inde yeniden izne çıkıp 10 gün daha tatile gideceğim.Bu yüzden diyet modunda olduğum söylenemez.Kızlar ne oldu bu topiğe böylee.. Hani kimse yok sayfalar ilerlememiş bile doğru düzgün.. Niye dağıldınız? @milad2015 falan nerelerde..?