Helal sana çakılım valla bravo... bende 85 oldum kızzzSlm ben tam yol devam 84.8 olmuşum bugün doktordan aferin aldım. Gerçi bugün 84.0 olmaktır hedefim ama olsun 84.8 de olsa keyifliyim. Gelecek haftaya hedefim 83
Harika olmuş bırakmak yok biz bi daha bu kilolara çıkmayacagiz. Bırakmak yokHelal sana çakılım valla bravo... bende 85 oldum kızzz
Bırakmam asla da siz nerelerdesiniz tatlım hani bu topiğin cevap yetiştiremediğimiz günleri? Bi tatile gidip geldim tanıyamadım.Harika olmuş bırakmak yok biz bi daha bu kilolara çıkmayacagiz. Bırakmak yok
Canım allah sabır versinBen iyiyim de aklim fikrim esim de. Memleketteyim ve aklim batmanda... sehit haberleri ile her sabah kahroluyorum. Uyuyamiyorum geceleri.
Bide @milad2015 nerelerdesin? Geçmişte göremedim seni:) inşallah tatilde falan olduğun için yazamıyosundur kötü bişey olmasında
Bende yarın başlıycam :) artık sıkı sıkı yapcam bu kaçıncı deyişim yaBugün guzel basladim haftaya kadar toparlarim insallah.
Bende yarın başlıycam :) artık sıkı sıkı yapcam bu kaçıncı deyişim ya
Aynen ya çok mantıklıBu tarihte bu saatte ilk soyleyisin onemli olan bu :))
Aynen ya çok mantıklıayakta alkışlıyorum seni
Ekip toplanıyor çok keyifliözlemişim sesinizi varlığını acaip moral oluyor. Bu yolculuğu tek başıma yapamayacağımi anladım. Rotam kalp atışı gibi sürekli zikzak çiziyor. Canım her yemek çektiğinde gelip yazdiklarinizi okuyorum yalnız olmadığımı anlıyorum sonra açligim geçiyor...sanırım ben duygusal aclardanim dün ilk defa ne zaman aclik hissedecegim diye uzun süre birsey yemedim ve canım herseyi istemesine rağmen hiç açlık duydum olmadı midem guruldamadi ve anladım ben açligimdan değil oburlugumdan yiyorum . Onun için disiplini bırakmamaya karar verdim
Ben 30 dakikaya bir yiyecek birseyler düşünüyorum resmen şaka gibi. Eğer o an dikkatimi dağıtırsam geçiyor. Eve puzzle aldım her canım yemek istediğinde puzzle a bir parça koyacağım dedim 1 haftada puzzle i bitirdim çok vahim durumdayımama kilo verdikçe istek de azalmaya başladı. 1 haziranda bu yana hiç 1 litre kola icmedim. Be günde 2.5 litre kolayı tek başıma içerdim. Millet kutu kola açıp içerdi ben 1 litre kolayı açar icerdim bardak bile kullanmaya ihtiyaç durmadan şimdi en fazla 2 tane 200 ml kola içiyorum. Bazen o bile olmuyor sanırım sıcaklardan. Hayatımda birseyler değişmeye başladı. Bir oturusta 3 magnum u çok rahat yerdim dün 1 kornea yedim arkasından max yiyim dedim midem bulandı. Bu duygular bana o kadar uzaktı ki. Bunlar beni acaip mutlu ediyor kilo verirken beslenme alışkanlığımda degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?