• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Hava çooook sıcak ve ben yemek yiyemiyorum canım buz gibi meyve istiyor ama bana yasak tam bir çıkmaz . Zeytinyağlı değişik yemekler ogrenmeliyim bu sıcakta sıcak yemek olmuyor :KK51:

Menüm :)
Sabah 10.00
3 ceviz
1 bardak yy süt
1 kırmızı biber
2 yeşil zeytin

Öğlen 14.00
2 kase kabak cacığı yarımdilim ekmek

Akşam 21.00 ( dışardaydım o yüzden geç oldu)
1 kase kabak cacığj ve patates kavurması bir tabak bol acılıydı dilim uyuştu o derece :)

Spor alışveriş merkezi gezidim :) ve biraz basket oynadım
Toplam 900 kalori

Ama sen doğum yapalı daha 1yıl olmuş çok normal bencee ve 2 çocuk emziriyor musun hala 2çocukla insdan kendine vakit ayırmakta zorlanır cnm spor düzenli yapabilsek keşke

Ben tek çocukla zorlanıyorum allah yardımcn olsun büyütene kadar işimiz zor tatlı zorluklar gerçi bunlar allah sağlık ve uzun ömür versin

Koşu bandı al derim sana çok oahalı değil aslında sonra bebeleri eşine ver baksın sen de yürü bol bol derim:)))

Çünkü 2 çocukla dışarda zorrr yürümek maddi anlamda zorlamaz diyorsan al bence cnmm 600tl den başlıyor sanırım
Ah canim kosu bandim var ama ona bile vakit bulamiyorum esim mirin kirin ediyo cocuklarla ilgilenme konusunda bakalim kucuk oglum oglen uyuyunca yuruyebilirsem ancak o zaman olabilir.
Bu arada emziriyorum canim ben dahada azaltamam yediklerimi sutumun kalitesini dusmedini istemiyorum hem acikinca daha ac gozlu oluyorum aklimda surekli biseylerde oluyo

Cnm o zaman hareket etmeye çalış tabi ki emziriyorsan yediklerin böyle ii cnm inş yürümeye fırsat bulursun

Tek çocuk olsa koyarsın arabasına dışarda sa yürürsün 4.5yaşındaki küçük daha en yaramaz dönemleri

Kilo vermede acele etme hamur işi yeme faydalı şeyler yr biraz da olsa hareketi artırmaya çalış dediğin gibi uyku zamanında yap

Veya anneler yakınsa onlar gelince yapp

günaydınnn alıntı yapmıştımm ama gitmiş hepsi

derya
hoşgeldin ramıza cnm ben 67 idim yeidm yedim 72 lere çıktım yani proteinle indimreye çalışıyorum proteinle almadım yani kiloyu

kilo bildirimi varmı bugün kızlar ?
bende sabah kaldtım yürüdüm 6000 adım atmışım dünde güzel geçti menümü yazıcam

dünki menüm

kahvaltı
2 kaşık yulaf ezmesi
süt
2 dilim peynir

öglen
tavuklu salata
yarım kase y.fasulye

akşam
1 kase yogurt
4 ceviz

3lt yakın su , yeşil çay ve soda gün içinde

Kilo verme bildirimini bugün yazamayacagim diyet ypmadim cnku haftaya yzmk istyrm
Canım zaten gördüğüm kadarıyla fazla katılım yok sayfaya.Herkeste motive düşük.Bildirim yapan da yok.Toparlanmamız lazım ki kilo almayalım...
Ben 5 ağustusta yeniden izne çıkıyorum.17 sine kadar yokum.İnşallah bu süreçte kilo almam.O zamana kadar bildirim gelmezse listeleri hazırlayamayacağım maalesef

Valla ben diyetisyen kontrolünde yeniden başladım. Perşembe günü başladım bugün tartıltım 2 kg vermişim. Siteye pek giremiyorum onun için aktif olamıyorum. Ama pek kimsenin sesi çıkmıyormuş sanırım.

Canım zaten gördüğüm kadarıyla fazla katılım yok sayfaya.Herkeste motive düşük.Bildirim yapan da yok.Toparlanmamız lazım ki kilo almayalım...
Ben 5 ağustusta yeniden izne çıkıyorum.17 sine kadar yokum.İnşallah bu süreçte kilo almam.O zamana kadar bildirim gelmezse listeleri hazırlayamayacağım maalesef

Anladım . Valla bayram gelince devamida geldi insan salinca tekrardan baslmasi zor oluyo . Asıl baslamak sorunlu olan zaten bnce bnmde ole oldu . Basliycm inş yürüyüşe tekrar bnde

Menu
kahvaltı 1 Boyz kk kdar peynir 1 bardak limonata
ara 1 dondurma
öğlen yemedim
akşam biraz pilav biraz kuru fasulye 1 bardak ayran

bugün hiç ekmek yemedim :)

Kizlar ben memleketteyim pek aktif olamayacam ama takipte olup bildirim yapacağım. Zor gunler gecirdik. Haber veremedim. Simdi biraz da olsa rahatladim.

Back