Ah canim kosu bandim var ama ona bile vakit bulamiyorum esim mirin kirin ediyo cocuklarla ilgilenme konusunda bakalim kucuk oglum oglen uyuyunca yuruyebilirsem ancak o zaman olabilir.Ama sen doğum yapalı daha 1yıl olmuş çok normal bencee ve 2 çocuk emziriyor musun hala 2çocukla insdan kendine vakit ayırmakta zorlanır cnm spor düzenli yapabilsek keşke
Ben tek çocukla zorlanıyorum allah yardımcn olsun büyütene kadar işimiz zor tatlı zorluklar gerçi bunlar allah sağlık ve uzun ömür versin
Koşu bandı al derim sana çok oahalı değil aslında sonra bebeleri eşine ver baksın sen de yürü bol bol derim:)))
Çünkü 2 çocukla dışarda zorrr yürümek maddi anlamda zorlamaz diyorsan al bence cnmm 600tl den başlıyor sanırım
Canım zaten gördüğüm kadarıyla fazla katılım yok sayfaya.Herkeste motive düşük.Bildirim yapan da yok.Toparlanmamız lazım ki kilo almayalım...Kilo verme bildirimini bugün yazamayacagim diyet ypmadim cnku haftaya yzmk istyrm
Canım zaten gördüğüm kadarıyla fazla katılım yok sayfaya.Herkeste motive düşük.Bildirim yapan da yok.Toparlanmamız lazım ki kilo almayalım...
Ben 5 ağustusta yeniden izne çıkıyorum.17 sine kadar yokum.İnşallah bu süreçte kilo almam.O zamana kadar bildirim gelmezse listeleri hazırlayamayacağım maalesef
Kizlar ben memleketteyim pek aktif olamayacam ama takipte olup bildirim yapacağım. Zor gunler gecirdik. Haber veremedim. Simdi biraz da olsa rahatladim.
Ben de merak ettim umarım iisindirGeçmiş olsun cnm hayrdr ne oldu
Canim Kurufasulye istedi ctesi ben de yapimMenu
kahvaltı 1 Boyz kk kdar peynir 1 bardak limonata
ara 1 dondurma
öğlen yemedim
akşam biraz pilav biraz kuru fasulye 1 bardak ayran
bugün hiç ekmek yemedim :)
Ben çiğ köfte de duramıyorum bir başlayınca 10 tane yiyorum doktor onun için yasakladı 4 tanede fazla vermiyor ben dayanamiyorumBugünkü menu
kahvaltı 1 tane krep kk kadar peynir
Ara 1 petitio
akşam 4 adet çiğ köfte 1 bardak ayran
Hayırdır? ???Kizlar ben memleketteyim pek aktif olamayacam ama takipte olup bildirim yapacağım. Zor gunler gecirdik. Haber veremedim. Simdi biraz da olsa rahatladim.
Hayırdır? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?