Aslında canım mantık olarak haklı olsan da şöyle düşün. Ben sadece çorba yemiyorum. Benim yediğim yemek çeşidi çok fazla ama porsiyon olarak küçük olduğu için doktor bana ekmek veriyor. Şu cümleyi kurdu zaten. Eğer çorba içmessen 1 dilim ekmek daha ekle oraya dedi. Çorba- ekmek birbirine denk zaten. O beni sebze yemeklerinin doyurmayacağını bildiği için öyle verdi. Neredeyse hiç sebze ve meyve tüketmediğim için. Bir de ekmeği kesersen daha fazla kilo alırsın dedi. Ama kötü yapmamışsın. Sadece demek istediğim tek tip beslenmeden kaçmaya çalışalım. Bizi o buhale getirdi zaten.Canım aslında biliyordum da senin diyetisyen e uydum ben yaw:)) o makarna nin yanina bile ekmek verince bende kendimi kasmadan corba ekmek idare edeyim dedim:))
Ben de aranızı katılmak istiyorım kızlar boyum 158 kilo64.9
İnş :))Hoşgeldin cnm milad seni de kbl eder kesin :)) inşallah yanii
Sanki kötü olmuş gibi ne dersin sucuk sosis vücudunun ihtiyacı olan yakıt değil emin olmenüm :
Kahvaltı : biraz sucuk biraz sosis biraz ekmek
Öğlen : çok az sosis
Ara : 1 dondurma
Akşam : 4 tane çiğ köfte 1 tane biber dolması 1 bardak ayran
spor : akşam yürüyüşü
Sanki kötü olmuş gibi ne dersin sucuk sosis vücudunun ihtiyacı olan yakıt değil emin ol
Hayırdır neden düzenini bozdun moralini bozan birsey mi var.diyeti bıraktım ama yinede yazayım
menüm :
kahvaltı bir boyoz kk kadar peynir biraz sosis 1 bardak yedigün
öğlen yemedim
ara : biraz dondurma
akşam : 200 gram tavuk ızgara 1 bardak kola çok az ekmek
ara : 1 tane laviva ve limonlu çay
diyeti bıraktım ama yinede yazayım
menüm :
kahvaltı bir boyoz kk kadar peynir biraz sosis 1 bardak yedigün
öğlen yemedim
ara : biraz dondurma
akşam : 200 gram tavuk ızgara 1 bardak kola çok az ekmek
ara : 1 tane laviva ve limonlu çay
Hayırdır neden düzenini bozdun moralini bozan birsey mi var.
Cnm sadece yediklerine dikkat et şunu fatkettim ben kendim de sürekli diyetteyim demek veya diyetti düşünmek benim yememde olumsu etkilemeye başladı ben artık aklımda diyet yok dikkat ediyorım içimden d eyemek gelmiyor
İstersen yaZma bir süre aklından diyeti çıkar kendin için vucudun için dikkat et yetrli tamamrn salma kendini lütfenn
Ben de spor yapmıyorum salı1 hafta olacak dinlenmeye bıraktım kendimi ama yarın başlıcam olur öyle dönemler morelini bozma
Ben bütün kararlılığım ile burdayim artık dondurmayı çıkarıyorum hayatımdan eve alamayacağım bi daha tüm zararlı aliskanliklarimi bırakıyorum.
Sabah lor peyniri maydanoz domates salatalık biber 1 lavaboya ekmek 2 zeytin
Öğlen kendi yaptığım patlıcanlı köfte 2 köfte bol patlıcan 50 gram ekmek
Saat 4 de 80 kalorili birseyler 1 porsiyon meyve kahve içmeyi düşünüyorum akşama sebze bol yoğurt planım böyle dün doktorun dedikleri zoruma gitti bu nedenle artık hiç kaçamak yok ctesi ye kadar şaşırtıcı şekilde kilo vereceğim sizde şaşıracaksınız.
Biz zayıf kişilikleri değiliz ve vücudumuza gereksiz yakıt vermemeliyiz. Sağlıksız şeyler bizi bu hale getiriyor.
Ben acaip hirslandim
Hosgeldin canim buaralar herkesin motivasyonu dusuk kimse yazmiyo beraber canlanalimSelam kızlar,ben geldiiimm
Ama maalesef kilo alarak geldim.Bu sabah tartıldım 83 kiloya çıkmışım.O kadar da dikkat etmeye çalıştım halbuki.Neyse bu 10 gün içinde bu fazlalıktan kurtulmam lazım çünkü 5 ağustusta tekrar izne çıkıyorum.10 gün daha tatil yapıcam.O zaman daha da dikkatli olur tekrar 79a dönerim inşallah.
Herkes iyidir umarım.Geçmişi okurum birazdan
Hosgeldin canim buaralar herkesin motivasyonu dusuk kimse yazmiyo beraber canlanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?