Miladımız--》2015

Sabah
1 haslama yumurta
Yarim simit
Biraz tulum peynir
Domates salatalik
Ara
Yarim dilim karpuz
Ara
sutlu kahve
Iki benimo
Aksam
1 tabak bamya
3 yk yogurt
Domates salatasi( ekmek yerine salata yedim)

Yarim saat yuruyus yaptim..
4 litreye takin su ictim

Canım aslında biliyordum da senin diyetisyen e uydum ben yaw:)) o makarna nin yanina bile ekmek verince bende kendimi kasmadan corba ekmek idare edeyim dedim:))
Aslında canım mantık olarak haklı olsan da şöyle düşün. Ben sadece çorba yemiyorum. Benim yediğim yemek çeşidi çok fazla ama porsiyon olarak küçük olduğu için doktor bana ekmek veriyor. Şu cümleyi kurdu zaten. Eğer çorba içmessen 1 dilim ekmek daha ekle oraya dedi. Çorba- ekmek birbirine denk zaten. O beni sebze yemeklerinin doyurmayacağını bildiği için öyle verdi. Neredeyse hiç sebze ve meyve tüketmediğim için. Bir de ekmeği kesersen daha fazla kilo alırsın dedi. Ama kötü yapmamışsın. Sadece demek istediğim tek tip beslenmeden kaçmaya çalışalım. Bizi o buhale getirdi zaten.

Dün ki menüm
Sabah1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak süt
4 zeytin domates salatalık
2 dilim ekmek

Öğlen 1 tane orta boy haşlanmış patatesle yaptığım püre.
Yanına salata ve yoğurt

Ara
1 porsiyon kiraz

Akşam
Kahvaltı yaptım yine canım birşy istemedi. Yumurtasız yaptım. 2 dilim peynir yedim yani sabahkinden farklı olarak.

Kilo olarak bilemesem de bedenimi daha ım rahat hissediyorum. Sanki o tıka basa doyma hissi yokmuş gibi.

Ç.ok hoşuma gitti
Bir de daha spor salonuına yazılmadım ama leslie yaptım evde :)

Son düzenleme:
menüm :

Kahvaltı : biraz sucuk biraz sosis biraz ekmek
Öğlen : çok az sosis
Ara : 1 dondurma
Akşam : 4 tane çiğ köfte 1 tane biber dolması 1 bardak ayran

spor : akşam yürüyüşü

menüm :

Kahvaltı : biraz sucuk biraz sosis biraz ekmek
Öğlen : çok az sosis
Ara : 1 dondurma
Akşam : 4 tane çiğ köfte 1 tane biber dolması 1 bardak ayran

spor : akşam yürüyüşü
Sanki kötü olmuş gibi ne dersin sucuk sosis vücudunun ihtiyacı olan yakıt değil emin ol

Ben bütün kararlılığım ile burdayim artık dondurmayı çıkarıyorum hayatımdan eve alamayacağım bi daha tüm zararlı aliskanliklarimi bırakıyorum.

Sabah lor peyniri maydanoz domates salatalık biber 1 lavaboya ekmek 2 zeytin

Öğlen kendi yaptığım patlıcanlı köfte 2 köfte bol patlıcan 50 gram ekmek

Saat 4 de 80 kalorili birseyler 1 porsiyon meyve kahve içmeyi düşünüyorum akşama sebze bol yoğurt planım böyle dün doktorun dedikleri zoruma gitti bu nedenle artık hiç kaçamak yok ctesi ye kadar şaşırtıcı şekilde kilo vereceğim sizde şaşıracaksınız.

Biz zayıf kişilikleri değiliz ve vücudumuza gereksiz yakıt vermemeliyiz. Sağlıksız şeyler bizi bu hale getiriyor.
Ben acaip hirslandim

diyeti bıraktım ama yinede yazayım
menüm :
kahvaltı bir boyoz kk kadar peynir biraz sosis 1 bardak yedigün
öğlen yemedim
ara : biraz dondurma
akşam : 200 gram tavuk ızgara 1 bardak kola çok az ekmek
ara : 1 tane laviva ve limonlu çay

Hayırdır neden düzenini bozdun moralini bozan birsey mi var.

Cnm sadece yediklerine dikkat et şunu fatkettim ben kendim de sürekli diyetteyim demek veya diyetti düşünmek benim yememde olumsu etkilemeye başladı ben artık aklımda diyet yok dikkat ediyorım içimden d eyemek gelmiyor

İstersen yaZma bir süre aklından diyeti çıkar kendin için vucudun için dikkat et yetrli tamamrn salma kendini lütfenn

Ben de spor yapmıyorum salı1 hafta olacak dinlenmeye bıraktım kendimi ama yarın başlıcam olur öyle dönemler morelini bozma

Bir programda bir diyetisyen insanlar istediklerini yiyebilmek için kilo veriyor demişti. Sonra da verdikleri kiloları alıp geri geliyorlar. Bizim yeme alışkanlıklarımiz yanlis ne olursa olsun biz bu tüm zararlı şeyleri hayatımızdan cikarmaliyiz. Onlar yüzünden hayatımızı erteliyoruz surekli. Hiçbirinin tadı değişik değil her yediğimizde aynı . Ama yerken aldigimiz mutluluk bittikten sonraki mutsuzluga değer mi.

Hadi silkelen biz bir ekibiz birlikte zayıflayacagiz ve kilomuzu iline koruyacağız. Bu bizim hayat tarzımız olacak

Yarın basliycm cnm inş .

MMenü süper kararliliga devam :)

Selam kızlar,ben geldiiimm
Ama maalesef kilo alarak geldim.Bu sabah tartıldım 83 kiloya çıkmışım.O kadar da dikkat etmeye çalıştım halbuki.Neyse bu 10 gün içinde bu fazlalıktan kurtulmam lazım çünkü 5 ağustusta tekrar izne çıkıyorum.10 gün daha tatil yapıcam.O zaman daha da dikkatli olur tekrar 79a dönerim inşallah.
Herkes iyidir umarım.Geçmişi okurum birazdan

Hosgeldin canim buaralar herkesin motivasyonu dusuk kimse yazmiyo beraber canlanalim

Hosgeldin canim buaralar herkesin motivasyonu dusuk kimse yazmiyo beraber canlanalim

Hoş buldum :))

Sıcaklardan dolayı sanırım herkes böyle yazın da sürekli soğuk çeşitlş içecekler dondurmalar falan derken ipin ucu kaçıyor

Benim motivasyonum ii aslında az yiyorum akşam paylaşırım yediklerim, birazdan spor yapacam yürüyüş inş caymazsam

1 aydır düzenli her akşam 7 km yürüdüm 38 bedene giriyorum ama sıkıyor biraz popom eridi görenler zayıflamışsın diyor mayısta 67 küsürdüm şimdi 64.8im bugun tartıldım hedefim önce 4kg daha vermek inş verecem de yeme olayını aştım artık sağlıklı besleniyorum arada tabii kaçamaklarım oluyor ama ekmeği bir tek sabah 1 dilim kepek ekmeği yiyorum alıştım artık

Hadi inş hep beraber verelimmm

Çok mutluyum 2 haftsdr diyet ve spor yapmıyorum dikkat de etmiyordum korka korka tartildim vee sonuç mükemmel çok kalıcı vermisimki hiç geri almamisim tok karna 76.600 lerdeydim en son iki hfta önce bi tartildim tok karna 76.300 umm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…