Bu arada T tatlitambak alintilayamamisim tomurcukkk tatilde olacağını söylemişti haftaya burda olur insalllah..
Oglunun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu senelere canim....
aramizda olmana sevindim
Peki doktorun açıklaması ne neden kilo alıyorsun ne diyorlar
bugün kilo bildirimi degilmi kzılar kimse yapmıyor ?
Valla bilmiyorum. Testler o kadar düzgün ki yiyorsundur diyorlar. Ama öyle aşırı yemem de yok benim. Ailem ve arkadaşlarım dahil herkes görüyor bunu. Şimdi hastaneden geldim. En ince detaya kadar bir sürü test istettik. Bakalım ne çıkacak.
canim bayram haftasi oldugu için bu haftayi es geçiyoruz. Tomurcukkk da tatilde haftaya dönecek insallah. Haftaya fazlalıkları atıp daha moralli bildirimler yapacağız..
Canım test sonuclari iyi cikar inşallah düşündüğünüz gibi gizli seker de yoktur umarım. Sen düzenli bir şekilde yediğini ictigini aktivitelerini yazsan belki hep birlikte neden kilo veremediğini anlarız canım..
kilo bldirimi yerini bulamadım kilo da veremedim ama yazmadan oolmuyor ..
menüye gelirsek
kahvaltı : 1 adet boyoz kk kadar peynir 1 bardak çay
öğlen : 4 adet sarma 2 adet köfte bi bardak kola
ara : 1 adet dondurma
akşam : çok az pilav bi bardak yedigün
ooo süper bende fazlallıkları atayımm haftaya kadar inşş
Senin menunde benim ki gibi kb ağırlıklı olmuş canım
Evt bu hafta diyet yuruyus gtti zatn bnm
günaydın kızlar
nasılsınız bu gece yemelerimebi çözüm bulamıyorum ben ya
Günaydın canım
Yemeyecegiz başka caresi yok kendimizi oruc tutmuscasina sartandirip yasak koymaktan başka care yok(
ya benimksii hastalık gibi gece uyanıp direk dolaba dalıyorum
ve özelliklede kh yemek istiyorum
napsam bilemedim yaa eve geçince bol bitkiçayları filanmı içsem
sodalı ayranmı içsemm
Günaydın bayanlar artık aranızdayım ramazanı kilo almış olarak bitirdim gecen sene almamıştım bu sene aldımdün itibariyle ekmeği bıraktım, akşam eve gidince ekmek arası az tabi salam kaşar yedim salak gibi bugün kahvaltımı çok sıkı yaptım ekmeksiz olarak şimdi türk kahvemi içiyorum şekersiz motivasyon lazım bana, yolda kızlara bakıyorum hep inceler zayıflar hafif toplu görsem göbekleri yok en azından şişko gördüğüm tek tük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?