• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Peki doktorun açıklaması ne neden kilo alıyorsun ne diyorlar

Valla bilmiyorum. Testler o kadar düzgün ki yiyorsundur diyorlar. Ama öyle aşırı yemem de yok benim. Ailem ve arkadaşlarım dahil herkes görüyor bunu. Şimdi hastaneden geldim. En ince detaya kadar bir sürü test istettik. Bakalım ne çıkacak.

bugün kilo bildirimi degilmi kzılar kimse yapmıyor ?

canim bayram haftasi oldugu için bu haftayi es geçiyoruz. Tomurcukkk da tatilde haftaya dönecek insallah. Haftaya fazlalıkları atıp daha moralli bildirimler yapacağız..

Valla bilmiyorum. Testler o kadar düzgün ki yiyorsundur diyorlar. Ama öyle aşırı yemem de yok benim. Ailem ve arkadaşlarım dahil herkes görüyor bunu. Şimdi hastaneden geldim. En ince detaya kadar bir sürü test istettik. Bakalım ne çıkacak.

Canım test sonuclari iyi cikar inşallah düşündüğünüz gibi gizli seker de yoktur umarım. Sen düzenli bir şekilde yediğini ictigini aktivitelerini yazsan belki hep birlikte neden kilo veremediğini anlarız canım..

canim bayram haftasi oldugu için bu haftayi es geçiyoruz. Tomurcukkk da tatilde haftaya dönecek insallah. Haftaya fazlalıkları atıp daha moralli bildirimler yapacağız..

Canım test sonuclari iyi cikar inşallah düşündüğünüz gibi gizli seker de yoktur umarım. Sen düzenli bir şekilde yediğini ictigini aktivitelerini yazsan belki hep birlikte neden kilo veremediğini anlarız canım..

ooo süper bende fazlallıkları atayımm haftaya kadar inşş

kilo bldirimi yerini bulamadım kilo da veremedim ama yazmadan oolmuyor ..
menüye gelirsek
kahvaltı : 1 adet boyoz kk kadar peynir 1 bardak çay
öğlen : 4 adet sarma 2 adet köfte bi bardak kola
ara : 1 adet dondurma
akşam : çok az pilav bi bardak yedigün

kilo bldirimi yerini bulamadım kilo da veremedim ama yazmadan oolmuyor ..
menüye gelirsek
kahvaltı : 1 adet boyoz kk kadar peynir 1 bardak çay
öğlen : 4 adet sarma 2 adet köfte bi bardak kola
ara : 1 adet dondurma
akşam : çok az pilav bi bardak yedigün

Senin menunde benim ki gibi kb ağırlıklı olmuş canım;)

Sabah
1 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
Az tavada yumurta
1 t.k recel (ev yapimi az sekerli)

Ogle
5 zeytinyagli yaprak sarma

ara
Salatalik domates yogurt

Aksam
Kabak beğendili tavuk
yarim kase corba

ara
4 kayısı

30 dk tempolu yürüyüş yaptim. Haftaya bildirime kadar yeniden 87 e düşmeliyim yoksa yine 90 sendromuna gömülüveririm alimAllah:))

Günaydın canım
Yemeyecegiz başka caresi yok kendimizi oruc tutmuscasina sartandirip yasak koymaktan başka care yok:KK43:(

ya benimksii hastalık gibi gece uyanıp direk dolaba dalıyorum :(
ve özelliklede kh yemek istiyorum
napsam bilemedim yaa eve geçince bol bitkiçayları filanmı içsem
sodalı ayranmı içsemm

Günaydın bayanlar artık aranızdayım ramazanı kilo almış olarak bitirdim gecen sene almamıştım bu sene aldım :( dün itibariyle ekmeği bıraktım, akşam eve gidince ekmek arası az tabi salam kaşar yedim salak gibi :( bugün kahvaltımı çok sıkı yaptım ekmeksiz olarak şimdi türk kahvemi içiyorum şekersiz motivasyon lazım bana, yolda kızlara bakıyorum hep inceler zayıflar hafif toplu görsem göbekleri yok en azından şişko gördüğüm tek tük

ya benimksii hastalık gibi gece uyanıp direk dolaba dalıyorum :KK43:
ve özelliklede kh yemek istiyorum
napsam bilemedim yaa eve geçince bol bitkiçayları filanmı içsem
sodalı ayranmı içsemm

Akşamları sutlu nescafe (şekersiz ) ve tarcinla demleyip Yeşilçay içsen etkili oluyor aslinda ama önce beyinde sartlanma sart güzelim

Günaydın bayanlar artık aranızdayım ramazanı kilo almış olarak bitirdim gecen sene almamıştım bu sene aldım :KK43: dün itibariyle ekmeği bıraktım, akşam eve gidince ekmek arası az tabi salam kaşar yedim salak gibi :KK43: bugün kahvaltımı çok sıkı yaptım ekmeksiz olarak şimdi türk kahvemi içiyorum şekersiz motivasyon lazım bana, yolda kızlara bakıyorum hep inceler zayıflar hafif toplu görsem göbekleri yok en azından şişko gördüğüm tek tük

Hosgeldin canim
Bugünü sagsalim atlatirsan yarin cok kolay gececek ilk gun cok zorluyor insani..

Back