• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Hedef 2.png

Yeni hedefim be de böyle olcam ve saçlarımı böyle kestircem güneşte yandıktan sonra

Ay bugün cok çenem dustu idare edin
öğlen kısır domates light kola içtim çok pişman ola ola akşam 1 kase çorba arada çerez. Çok pişmanım hala Hayır diyemiyorum. Sanki ısrar edenler benim düşmanım gibi geliyor. Zayıflığı biliyorlar beni düşünseler bu kadar ısrar etmezler diye düşünüyorum artık olaya böyle bakacagim

Tünaydın :)
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bayanlar. Şeker kolestrol vb. her şeye yeniden baksınlar istedim. Bir de ailem gizli şeker olabileceğinden şüpheleniyor bende. Doktordan rica edecem onu da yazsın tahlil listesine.
Sabah
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates
2 zeytin
İnşallah bişey çıkmaztatlım .

merhaba kızlarrrr
uzun bir aradan sonra yazıyorum beni listeden silmediniz umarım:KK43:
pc bzuktu iş yerinde birde eşim işten ayrıldı filan baya dar zamanlar geçiridm yani ,
artık aranızdayım bugünden itibaren menüleirmi yazacagımm
bol yemeli günler geçiridm kilom feci arttııı :KK43:(
Geçmiş olsun üstümüzde kara bulutlar var bende taş düşürdüm baya bi gelemedim. DurumlAR düzelsinde kiloyu veririz tatlım.
Ay bugün cok çenem dustu idare edin
öğlen kısır domates light kola içtim çok pişman ola ola akşam 1 kase çorba arada çerez. Çok pişmanım hala Hayır diyemiyorum. Sanki ısrar edenler benim düşmanım gibi geliyor. Zayıflığı biliyorlar beni düşünseler bu kadar ısrar etmezler diye düşünüyorum artık olaya böyle bakacagim
Dimi? İnadına yapıyolar sanki 'ya ye nolacak ' diye ısrar edip duruyolar. Ben en son dedim valla dostummusunuz düşmanımmı diye

cakil80 cakil80 Valla canım ramazandan bi 15 gün önce ben yine bir sürü tahlil yaptırmıştım. Bütün değerlerim o kadar güzel ki doktor çok yiyorsundur falan dedi.
Ama cidden öyle aşırı bir yemem yok sürekli kilo alıyorum. İnsülin direnci yok troid yok kolestrol şeker vb. herşey o kadar güzelki böyle fit ve sağlıklı 17 yaşındaki gençler gibi demişti doktor bana.
Ama ben şu içsem kilo alıyorum.
Yani ben ömrüm boyunca kola fanta vb. hiçbir içecek tüketmedim. İçki zaten kullanmıyorum. Şekeri de bıraktım bir insan sırf bunları bbıraksa bi 5 kilo verir. Ben kilo vereceğime kilo alıyorrum asabım bozuldu.
Hani bir hastalığım olsa anlayacağım. Hasta olmak istediğimden değil Allah herkese sağlık versin tabi ki ama yani durduk yere kilo alınca gıcık oluyor insan.
Ben hiçbir zaman zayıf olmadım. Hem balık etliydim ama 17 yaşımda 1.72 boyla 75 kiloydum inan halimden çok memnundum. Ama şimdi...

Menüm bugün yerlerde...
Sabah : 1,5 poğaça+1 kk peynir
Öğle: yarım şeftali+1 lokum
Akşam: 1 pilavsız iskender+ 2 ayran
Amaa erittim 2 saat yürüdük

cakil80 cakil80 Valla canım ramazandan bi 15 gün önce ben yine bir sürü tahlil yaptırmıştım. Bütün değerlerim o kadar güzel ki doktor çok yiyorsundur falan dedi.
Ama cidden öyle aşırı bir yemem yok sürekli kilo alıyorum. İnsülin direnci yok troid yok kolestrol şeker vb. herşey o kadar güzelki böyle fit ve sağlıklı 17 yaşındaki gençler gibi demişti doktor bana.
Ama ben şu içsem kilo alıyorum.
Yani ben ömrüm boyunca kola fanta vb. hiçbir içecek tüketmedim. İçki zaten kullanmıyorum. Şekeri de bıraktım bir insan sırf bunları bbıraksa bi 5 kilo verir. Ben kilo vereceğime kilo alıyorrum asabım bozuldu.
Hani bir hastalığım olsa anlayacağım. Hasta olmak istediğimden değil Allah herkese sağlık versin tabi ki ama yani durduk yere kilo alınca gıcık oluyor insan.
Ben hiçbir zaman zayıf olmadım. Hem balık etliydim ama 17 yaşımda 1.72 boyla 75 kiloydum inan halimden çok memnundum. Ama şimdi...
Peki doktorun açıklaması ne neden kilo alıyorsun ne diyorlar

Selam kızlarrrr:))
Bayram diyet açısından tam bir fiyasko oldu benim için.. ama böyle olacağını hafif tahmin ediyordum zaten bilincaltim bu fiyaskolar tarafindan gasp edilmiş çünküm:))
Dunde oglumun doğum günüydü 10 yaşını doldurdu paşam..
bugun reset attim beynime kalbime.. yeniden başlıyorum.

Kızlar 15 günlüğüne tatile gidiyorum. Ama kilo bildirimlerine uğrarım. Görüşürüz..

iyi tatiller canım umarım tamamen iyileşirsin tatil iyi gelir sana..

Canım :))

ay evet kayıplarda. bugün etini de kemiğini dr bana teslim edecekti :p bekliyoruz

ayy teşekkür ederim ben de çok sevdim :KK36:

1 gun gecikmeyle etimide kemiğimi de teslim ediyorum. :)) dun oglumun doğum günüydü tatlım yogunluktan yazamadım.
Yazma niyetiyle telefonu elime aldığım gibi bir is çıktı simdiye dek ama artık daha rahat olurum insallah..
günaydın kızlar, dün akşama kadar durdum durdum akşam bozdum yine :KK43:((
ve igrencimmmm

Günaydın canim ah o aksamlar bende cokkkk yer etmiştir :(

Back