Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruçlar sonra düzenli 3 öğün yiyince bağırsakların doluyor bide tuz giriyor vücuda suda tutuyor. Oruçlar sonra 1 kilo alman normal ama o kilo değil inan .Kızlar benim moralim acayip bozuk vallahi sinir oldum.
Ya koskocaman ramazanda sadece son 3 gün oruç tutmadım o da regl olduğum için zaten ama yine de kilo almışım !! Dışarı da yemek yemedim. Hep evdeydim zaten oruçluydum. Her gün bi yarım saat yürümeye çalıştım mutlaka.
Ekmek günde 4 dilim en çok yediğim de 5 ti ama daha fazlasını asla yemedim. 1 aydır çikolata vb. hiç bir şey yemiyorum. BEN NASIL KİLO ALIRIM YAHU
Benim de keyfi yok hala makarna yiyemedim doktor verdi ama kısmet olmuyor burasi birsey anlamadım. Bi de evde misafir bayram olunca zormuş diet yapmak. Doktorun duzenineuyamiyorsun öğünler şaşıyor. Oracle kolaydı simdi ise giderken ögle yemeğini meyvenin salatası ayranini herseyin düşünmen gerek içim sıkıldı simdi. Ramazanda yiyordum gidiyordum akşam gelincede yiyecegim belliydi istesemde kacamak yapamiyordum şimdi kendimi daha tehlikeli hissediyorum
Eki Görüntüle 1585609
hedef 1 80 hedef 2 75 hedef 3 70 hedef 4 65 hedef 5 60
Sonrasını değerlendireceğim
Oruçlar sonra düzenli 3 öğün yiyince bağırsakların doluyor bide tuz giriyor vücuda suda tutuyor. Oruçlar sonra 1 kilo alman normal ama o kilo değil inan .
Tatlım ekmegi sadece sabah ye ogle ve aksam yemezsen eksi olarak doner sana.Şekeri bıraklı en az 6 ay oldu. Bi insan buna rağmen 1 kilo bile veremez mi. Acayip moralim bozuldu.
163 boyumCanim hedeflerin cok guzel. Boyun kacti canim. Benim hedef 66 demiştim ama 62 de gozum vAr inan ki
Tünaydın :)
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bayanlar. Şeker kolestrol vb. her şeye yeniden baksınlar istedim. Bir de ailem gizli şeker olabileceğinden şüpheleniyor bende. Doktordan rica edecem onu da yazsın tahlil listesine.
Sabah
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates
2 zeytin
Inşallah yoktur canim 3 aylık seker tahliline de baktir
Insulin e de baktirTünaydın :)
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bayanlar. Şeker kolestrol vb. her şeye yeniden baksınlar istedim. Bir de ailem gizli şeker olabileceğinden şüpheleniyor bende. Doktordan rica edecem onu da yazsın tahlil listesine.
Sabah
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates
2 zeytin
Ben de yüzmeyi çok istiyorum ama yanıma bir arkadaş arıyorum çevremdeki herkes benim gibi sisko o nedenle yüzmeye useniyorlar deli olcam aynı eski benMenu
kahvaltı peynirli börek bi parca bi bardak çay
Öğlen : bir tost bir bardak kola
ara 1 adet dondurma
akşam : 3 4 adet sarma bi bardak su
spor yüzme :) kilo aynı 76.00