- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
Canim uzme kendini hersey yoluna girer bitecekce biter yapacak bisey yok diyeti de cok takma allah ne verirse hayirlisini versin rabbim bazen boyle siniyor bizleri bizede sabretmek kaliyor canim hepsi gececek bitecek haklarinda hayirlisi olsun....Cok sagol canım benim Moral oldu sözlerin..insalllah canim fazla kalmadı zaten. Buraya gelip sadece saglik sorunlari ile yuzlesmekle kalmadim abimin ailevi sorunlarının ağırlığı da çöktü üstüme boşanma davası acti aylardir belki barışırlar diye umud ederken bu umudun tukenmeye ramak kaldığını gördüm. Evler ayrılmış aile paramparça olmuş. Herkes ayri telden çalıyor bu bana cok agir geldi.. uzakta insan bu kadar algilayamiyormus..
O yüzden şükrediyorum aile ve sağlık dunyalik herseyden önemli
Mehaba canım buakşama misafirim varda telaşım var yani.. Üzülme hiç bişey için mtlusun saglıklısın İnşallah kocanda sağlıklı olur ve devamedersin. Hepimiz inanıyoruz sana..Selam kizlar
Kimsecikler yok mu bugün?
Ben rayima giremiyorum yine yaa.. eşime kızıyorum artik tam düzene girdikce senin yuzunden düzenim kalmıyor diye:))
Ramazana adapte oldum derken neler değişti birden.
Cok şükür sağlık olsun..
Birşeyler bitmişse daha fazla zorlamanın anlamı yok bence.Böylesi daha hayırlı olacaktır ikisi için de.Eğer saygı ve sevgileri tükenmişse bitirmeleri daha doğru zaten.Kimse ayrılmak için evlenmez tabi ama bazı şeyler yolunda değilse de boşanmak çözüm bence.Çocukları var mı bilmiyorum ama en önemlisi onların bu süreci sağlıklı atlatabilmeleri canım...
@milad2015 cım zaten bu hengamede diyetine odaklanman zor gerçekten.O yüzden kendini çok fazla suçlamadan dikkat ederek atlatmaya çalış bayram sonuna kadar.Sonrasında sıkı bir programla kilo vermeye devam edersin.
Canim uzme kendini hersey yoluna girer bitecekce biter yapacak bisey yok diyeti de cok takma allah ne verirse hayirlisini versin rabbim bazen boyle siniyor bizleri bizede sabretmek kaliyor canim hepsi gececek bitecek haklarinda hayirlisi olsun....
Mehaba canım buakşama misafirim varda telaşım var yani.. Üzülme hiç bişey için mtlusun saglıklısın İnşallah kocanda sağlıklı olur ve devamedersin. Hepimiz inanıyoruz sana..
teşekkürler canım..Teşekkür ederim canim inşallah.. aksam için de kolay gelsin
Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)
Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Canım süpersin tebrikler büyük fark var.. dahada iyi olacak insallah..
[/QUOgörelim dinim sen 79 olursan resim atacaktin sanki.aradaki farki gorelim diye. Atacak misin
Yaaaa cok guseeelll icim gitti valla bende istiyorum boyle farklar tebrikler canimKızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Miladcim Allah yardimcin olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun canim.huzurun ve sagligin yerimde yerinde ise kiloyu takma kafana ben artık cok takmiyorum.cok sukur
@milad2015 canim abin ve ailesi icin belkide hayirli olan boylesidir bilemeyiz yegeninde insallah guzel bir okula yerlesir birde onun stresiyle ugrasmaz kuzucuk
Eşin nasil oldu canim evinize gectiniz mi
Miladcim Allah yardimcin olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun canim.huzurun ve sagligin yerimde yerinde ise kiloyu takma kafana ben artık cok takmiyorum.cok sukur
@milad2015 canim abin ve ailesi icin belkide hayirli olan boylesidir bilemeyiz yegeninde insallah guzel bir okula yerlesir birde onun stresiyle ugrasmaz kuzucuk
Eşin nasil oldu canim evinize gectiniz mi
Çok güzel vermissinKızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Woow efsane olmuşsun ne kadardır diyet yapıyorsun??Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?