Miladımız--》2015

Canim uzme kendini hersey yoluna girer bitecekce biter yapacak bisey yok diyeti de cok takma allah ne verirse hayirlisini versin rabbim bazen boyle siniyor bizleri bizede sabretmek kaliyor canim hepsi gececek bitecek haklarinda hayirlisi olsun....

Mehaba canım buakşama misafirim varda telaşım var yani.. Üzülme hiç bişey için mtlusun saglıklısın İnşallah kocanda sağlıklı olur ve devamedersin. Hepimiz inanıyoruz sana..

@milad2015 cım zaten bu hengamede diyetine odaklanman zor gerçekten.O yüzden kendini çok fazla suçlamadan dikkat ederek atlatmaya çalış bayram sonuna kadar.Sonrasında sıkı bir programla kilo vermeye devam edersin.

İnşallah canim aynen öyle bitirmemek için direndi her ikiside ama şimdi en iyisi daha kotu olmadan bitmesi sanki..
Canim uzme kendini hersey yoluna girer bitecekce biter yapacak bisey yok diyeti de cok takma allah ne verirse hayirlisini versin rabbim bazen boyle siniyor bizleri bizede sabretmek kaliyor canim hepsi gececek bitecek haklarinda hayirlisi olsun....

Sagol canim özlemişim seni uzun zamandır yoksun. Alintilayamadim oglunun hakkinda hayırlısı olsun. Rabbim hayirli insanlar çıkarsın karsisina.. benim de 3 yeğenim tercih telasinda biride bahsettigim abimin kızı. Kafasında 1 milyon soru ile o kiz nasil dogru tercih yapacak bilmiyorum..

Mehaba canım buakşama misafirim varda telaşım var yani.. Üzülme hiç bişey için mtlusun saglıklısın İnşallah kocanda sağlıklı olur ve devamedersin. Hepimiz inanıyoruz sana..

Teşekkür ederim canim inşallah.. aksam için de kolay gelsin

Canım süpersin tebrikler büyük fark var.. dahada iyi olacak insallah..

Super otesiiiiiii Tebrikler. Demek 88.7 oldun yani 600 gr mi eksidesin canim

Canım süpersin tebrikler büyük fark var.. dahada iyi olacak insallah..

Miladcim Allah yardimcin olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun canim.huzurun ve sagligin yerimde yerinde ise kiloyu takma kafana ben artık cok takmiyorum.cok sukur

Yaaaa cok guseeelll icim gitti valla bende istiyorum boyle farklar tebrikler canim

Hatalı msj

Son düzenleyen: Moderatör:
Miladcim Allah yardimcin olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun canim.huzurun ve sagligin yerimde yerinde ise kiloyu takma kafana ben artık cok takmiyorum.cok sukur

Amin canim benim sağolasın..
sen takma kafana zaten çünkü takir takir veriyorsun maşallah.. Sağlıkla huzurla zayif günler seni bekliyor inşallah.

@milad2015 canim abin ve ailesi icin belkide hayirli olan boylesidir bilemeyiz yegeninde insallah guzel bir okula yerlesir birde onun stresiyle ugrasmaz kuzucuk
Eşin nasil oldu canim evinize gectiniz mi

Amin canim cok tesekkur ederim. Ankaradayim hala canim ama burdada kendi evimizdeyiz. Tabi yinede kendi düzenim gibi olmuyor.. hayırlısı ile evime gecebilirsem cok rahatlayacagim büyük oglum da bavaannesinin yaninda kaldı onun da huzursuzlugu var bende..

Amin canim benim sağolasın..
sen takma kafana zaten çünkü takir takir veriyorsun maşallah.. Sağlıkla huzurla zayif günler seni bekliyor inşallah.

@milad2015 canim abin ve ailesi icin belkide hayirli olan boylesidir bilemeyiz yegeninde insallah guzel bir okula yerlesir birde onun stresiyle ugrasmaz kuzucuk
Eşin nasil oldu canim evinize gectiniz mi

Amin canim cok tesekkur ederim. Ankaradayim hala canim ama burdada kendi evimizdeyiz. Tabi yinede kendi düzenim gibi olmuyor.. hayırlısı ile evime gecebilirsem cok rahatlayacagim büyük oglum da bavaannesinin yaninda kaldı onun da huzursuzlugu var bende..

Woow efsane olmuşsun ne kadardır diyet yapıyorsun??

Bildirim zamanı
sabah
kk peynir
1 yumurta
2 dilim karpuz
Domates salatalık söğüş

Öğlen
2 kayısı ve 1 kase yoğurt

Akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı tavuk sote
biraz salata

Yarım saat leslie 2 mil toplam 800 kalori

Herkese yeniden merhaba:) Bir süredir aktif olamıyorum her ne kadar kilo bildirimlerimi yapsamda. Normalde çok nadir misafiri olan evimiz misafirden geçilmiyor. Bir de kız kardeşimin üniversite tercihleri vb. sebepler derken vakit ayıramıyorum buraya hiç. Geride kaldığım sayfaları okuyacağım inşallah yakın zamanda. Bugün kendime yeni bir spor ayakkabı aldım o akdar rahat ki acayip mutlu oldum. Daha rahat yürüyüş yapabileceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…