Miladımız--》2015

Menümü de paylaşayım
Sabah : 1 yumurta +1tavukburger
Öğle yarım şeftali
Akşam tavuklu salata
Toplam kalori 265
Toplam kb 7
Spor ev işi (syılır dimi canım çıktı)

Ama sen citayi iyice dusurdun yaaa beni de gecersin vallahi...
hergun tartiliyor musun yarinki kilonu bize de yaz ama merakliyim ben

Uyumam gerekiyor ve aşırı acıktım.. Napsam ki... Aç karnına da uyku tutmaz şimdi, midem acıyor resmen açlıktan dolayı....

Iftar
1 kepce ezogelin corbasi
coban salata
6 misket kofte ve 2 catal patates
2 lokma kasarli pide
1 bardak ayran

sahur
2 haslanmis yumurta
3 biber
1 salatalik
3 adet etimek uzerlerine krem peynir
1 kk beyaz peynir

Dediğini yaptım canımm... Şimdi bi de zumba yapasım geldi onu da yapayım da öyle yatayım :)
Allah iyiligini versin ne zumbasi kiz bu saatte beni guldurdun.
Hem uyumam lazim demissin hem zumba yapip uykunu hepten acacaksin.daha fazla acikmadan uyu bence fistik

Allah iyiligini versin ne zumbasi kiz bu saatte beni guldurdun.
Hem uyumam lazim demissin hem zumba yapip uykunu hepten acacaksin.daha fazla acikmadan uyu bence fistik

Hahahah zumba yapasım geldi:))), uykum yok yaaa...keşke olsa... sabahlara kadar uyku gelmiyor bi süredir, sonra öğlenlere kadar uyumaca! uyumaya çalışmaya karar vermiştim ama o zaman da yatakta dönüp duruyorum. Yarın erken vakite saate kurup uykulu uykulu kalkayım ki sonra vakitlice uykum gelsin gece dimi.....

Selam kizlar
Kimsecikler yok mu bugün?
Ben rayima giremiyorum yine yaa.. eşime kızıyorum artik tam düzene girdikce senin yuzunden düzenim kalmıyor diye:))
Ramazana adapte oldum derken neler değişti birden.
Cok şükür sağlık olsun..

Neyse ki ramazanın bitimine az kaldı canım.Biraz daha sabret bayramdan sonra toparlar eski milad olursun.Ben inanıyorum sana kuzum

Neyse ki ramazanın bitimine az kaldı canım.Biraz daha sabret bayramdan sonra toparlar eski milad olursun.Ben inanıyorum sana kuzum

Cok sagol canım benim Moral oldu sözlerin..insalllah canim fazla kalmadı zaten. Buraya gelip sadece saglik sorunlari ile yuzlesmekle kalmadim abimin ailevi sorunlarının ağırlığı da çöktü üstüme boşanma davası acti aylardir belki barışırlar diye umud ederken bu umudun tukenmeye ramak kaldığını gördüm. Evler ayrılmış aile paramparça olmuş. Herkes ayri telden çalıyor bu bana cok agir geldi.. uzakta insan bu kadar algilayamiyormus..
O yüzden şükrediyorum aile ve sağlık dunyalik herseyden önemli

Birşeyler bitmişse daha fazla zorlamanın anlamı yok bence.Böylesi daha hayırlı olacaktır ikisi için de.Eğer saygı ve sevgileri tükenmişse bitirmeleri daha doğru zaten.Kimse ayrılmak için evlenmez tabi ama bazı şeyler yolunda değilse de boşanmak çözüm bence.Çocukları var mı bilmiyorum ama en önemlisi onların bu süreci sağlıklı atlatabilmeleri canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…