- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Menümü de paylaşayım
Sabah : 1 yumurta +1tavukburger
Öğle yarım şeftali
Akşam tavuklu salata
Toplam kalori 265
Toplam kb 7
Spor ev işi (syılır dimi canım çıktı)
Yazarım tabi tatlım bu hafta cok veremedim ama.Ama sen citayi iyice dusurdun yaaa beni de gecersin vallahi...
hergun tartiliyor musun yarinki kilonu bize de yaz ama merakliyim ben
Yazarım tabi tatlım bu hafta cok veremedim ama.
Valla bu sabah itibari ile sadece 300 gr gitmis gorunuyo (reglimde)Eminim 1 kg dir en az
Valla bu sabah itibari ile sadece 300 gr gitmis gorunuyo (reglimde)
Oyle umarım. Bakalım acıktım ama dayanıcamBugun ki menu super yarina daha da iner desene
Oyle umarım. Bakalım acıktım ama dayanıcam
bir iki kasik yogurt ye ve su ic benceUyumam gerekiyor ve aşırı acıktım.. Napsam ki... Aç karnına da uyku tutmaz şimdi, midem acıyor resmen açlıktan dolayı....
bir iki kasik yogurt ye ve su ic bence
Allah iyiligini versin ne zumbasi kiz bu saatte beni guldurdun.Dediğini yaptım canımm... Şimdi bi de zumba yapasım geldi onu da yapayım da öyle yatayım :)
Allah iyiligini versin ne zumbasi kiz bu saatte beni guldurdun.
Hem uyumam lazim demissin hem zumba yapip uykunu hepten acacaksin.daha fazla acikmadan uyu bence fistik
Neyse ki ramazanın bitimine az kaldı canım.Biraz daha sabret bayramdan sonra toparlar eski milad olursun.Ben inanıyorum sana kuzumSelam kizlar
Kimsecikler yok mu bugün?
Ben rayima giremiyorum yine yaa.. eşime kızıyorum artik tam düzene girdikce senin yuzunden düzenim kalmıyor diye:))
Ramazana adapte oldum derken neler değişti birden.
Cok şükür sağlık olsun..
Neyse ki ramazanın bitimine az kaldı canım.Biraz daha sabret bayramdan sonra toparlar eski milad olursun.Ben inanıyorum sana kuzum
Birşeyler bitmişse daha fazla zorlamanın anlamı yok bence.Böylesi daha hayırlı olacaktır ikisi için de.Eğer saygı ve sevgileri tükenmişse bitirmeleri daha doğru zaten.Kimse ayrılmak için evlenmez tabi ama bazı şeyler yolunda değilse de boşanmak çözüm bence.Çocukları var mı bilmiyorum ama en önemlisi onların bu süreci sağlıklı atlatabilmeleri canım...Cok sagol canım benim Moral oldu sözlerin..insalllah canim fazla kalmadı zaten. Buraya gelip sadece saglik sorunlari ile yuzlesmekle kalmadim abimin ailevi sorunlarının ağırlığı da çöktü üstüme boşanma davası acti aylardir belki barışırlar diye umud ederken bu umudun tukenmeye ramak kaldığını gördüm. Evler ayrılmış aile paramparça olmuş. Herkes ayri telden çalıyor bu bana cok agir geldi.. uzakta insan bu kadar algilayamiyormus..
O yüzden şükrediyorum aile ve sağlık dunyalik herseyden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?