Miladımız--》2015

Ben şu kbyi ramazana uyarlayamadım bir türlü canım ya.Seni kutluyorum bu konuda.Et yumurta tavuk balık peynir şarküteri kısacası protein çok seviyorum.Ramazandan sonra ilk işim kb ye başlamak olacak
Benimde en rahat yaptıgım diyet bu bayılıyorum et tavu balık yumurta sut urunlerine yasam tarzım bile olabilir artık..

2 haftadir 77 de idim şükür 76.200 u gordumm
Gozun aydın bazen takılıyo vücut iste.
Canım yaaaa bu iftarda illaki kola fanta oluyor maalesef ama kola light ti fanta normaldi
Light kolayı zeroyu bende iciyorum arada zararlı ama guzel iste napcan?

Sankim malatya kokusu aldim gibi

Bugünmü benim iyi olmadı ya 76 yı görünce şımardım galiba ..
bana çok kızcaksınız biliyorum ama yazmak mecburi

kahvaltı : 7 ince dilim minik sucuk 3-4 adet en minik boy sosis 1 dilim ekmek 1 bardak yedigün portakal .
ara : 1 adet muz 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yemeğini yemedim moralim baya bozuktu karnım acıkmadı
akşam : porsiyon iskender ve 1 bardak kola
ara : 1 tane minik petito ve 1 fincan türk kahvesi

sanırım bugün diyet yapmamışım yazınca daha iyi anlıyorum ..
sporumuda yapınca yaazacağım yine 5 km yürürüz eşimle herhalde ya da gitmesemde egzersz yappıp yazacağım mutlaka
akşam yemeğide eşim annesiyle beni yemeğe götürdü o yüzden böyle

protein ağırlıklı beslenmişsin neyine canını sıkıyorsun sabah yedigün akşam kola sadece bunlar fazlalık
üzgün üzgün bakma öyleee

Ben 58 kiloya yaptırdım be i sadece Şartlandırdi yaptığım diet kilo verirdi diğeri bir işe yaramadi ben de
bence de akapunktur sadece iştahı bastırmak için yapılıyor kilo vermeye direk etkisi yok yediğine içtiğine dikkat etmezsen verdiğin paraya göre kilo kaybı hava da kalır

bu akşam menü bildirimi yapmıycam kızlar affınıza sığınarak kardeşimde gelir okur ablaaaaaaa diye arar yoksa:))

Bugün doktordan geldim 87.8 oldummmm veeee o da proteini az yediğim söyledi. Bu hafta iftarda et tavuk balık yiyeceğim. Yanına bol salata veya sebze. Spor hala vermedi bayramdan sonra konuşacağız kilo durumuna göre dedi. Kilo verme hızımi iyi buldu buna çok sevindim ve bu hızla gidersem kurban bayramında 75 kilo olacağım a inancım arttı.

oooo çok güzellll devamı gelir kesin kurban bayramına 75 de olursun 72 de olabilir harikaaa darısı başıma :)))

Kızlar menu bildirimi yapayım.
Sahur :1,5 dl kız cavdar ekmegi/ 2 yumurta/5-6 dl sucuk
İftar :2 yaprak kıvırcık/1 kofte buyuklugunde tavuk/ 1 minik tulumba tatlısı /1 bardak ayran
Kalori 488
Kb 21
Spor yok

Bi taraftanda kıvırda yansın yediklerin bari :))
bir daha bu kadar yersem beni çivili sopayla dövün başta ki yemiyeyim ooyyyhhh midem şişti ayran içince zaten şişiyor hep 2.5 bardak içince ooff oldum ben 2 çeşitten fazla yiyince yaramıyor arkadaş bana iyi alıştırmışım kendimi az çeşide demek ki:))

Ayy kıyamam madensuyu falan ic bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…