Benimde en rahat yaptıgım diyet bu bayılıyorum et tavu balık yumurta sut urunlerine yasam tarzım bile olabilir artık..Ben şu kbyi ramazana uyarlayamadım bir türlü canım ya.Seni kutluyorum bu konuda.Et yumurta tavuk balık peynir şarküteri kısacası protein çok seviyorum.Ramazandan sonra ilk işim kb ye başlamak olacak
Gozun aydın bazen takılıyo vücut iste.2 haftadir 77 de idim şükür 76.200 u gordumm
Light kolayı zeroyu bende iciyorum arada zararlı ama guzel iste napcan?Canım yaaaa bu iftarda illaki kola fanta oluyor maalesef ama kola light ti fanta normaldi
Benimde en rahat yaptıgım diyet bu bayılıyorum et tavu balık yumurta sut urunlerine yasam tarzım bile olabilir artık..
Gozun aydın bazen takılıyo vücut iste.
Light kolayı zeroyu bende iciyorum arada zararlı ama guzel iste napcan?
hehehhe zati siz gelince ohhh gelsin makanalar gitsin sodalar dengeler mi kiİçli köfteeeee ohhh misss yoğurtlu köfteeee sıkma köfteee ohhhh valla ben daha fazla yazmayayım kendim yapmadığım gibi başkasının da günahına girmeyeyim
malatyalıyım zaten tambalığım :))Sankim malatya kokusu aldim gibi
Ben 58 kiloya yaptırdım be i sadece Şartlandırdi yaptığım diet kilo verirdi diğeri bir işe yaramadi ben deAkapunktur yaptırdınız mı hiç ben bu konuda bilgi alabilir miyim tecrübeli arkadaşlardan =)
protein ağırlıklı beslenmişsin neyine canını sıkıyorsun sabah yedigün akşam kola sadece bunlar fazlalıkBugünmü benim iyi olmadı ya 76 yı görünce şımardım galiba ..
bana çok kızcaksınız biliyorum ama yazmak mecburi
kahvaltı : 7 ince dilim minik sucuk 3-4 adet en minik boy sosis 1 dilim ekmek 1 bardak yedigün portakal .
ara : 1 adet muz 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yemeğini yemedim moralim baya bozuktu karnım acıkmadı
akşam : porsiyon iskender ve 1 bardak kola
ara : 1 tane minik petito ve 1 fincan türk kahvesi
sanırım bugün diyet yapmamışım yazınca daha iyi anlıyorum ..
sporumuda yapınca yaazacağım yine 5 km yürürüz eşimle herhalde ya da gitmesemde egzersz yappıp yazacağım mutlaka
akşam yemeğide eşim annesiyle beni yemeğe götürdü o yüzden böyle
bence de akapunktur sadece iştahı bastırmak için yapılıyor kilo vermeye direk etkisi yok yediğine içtiğine dikkat etmezsen verdiğin paraya göre kilo kaybı hava da kalırBen 58 kiloya yaptırdım be i sadece Şartlandırdi yaptığım diet kilo verirdi diğeri bir işe yaramadi ben de
oooo çok güzellll devamı gelir kesin kurban bayramına 75 de olursun 72 de olabilir harikaaa darısı başıma :)))Bugün doktordan geldim 87.8 oldummmm veeee o da proteini az yediğim söyledi. Bu hafta iftarda et tavuk balık yiyeceğim. Yanına bol salata veya sebze. Spor hala vermedi bayramdan sonra konuşacağız kilo durumuna göre dedi. Kilo verme hızımi iyi buldu buna çok sevindim ve bu hızla gidersem kurban bayramında 75 kilo olacağım a inancım arttı.
Hayırdır ekimim fazlamı kactı?bu akşam menü bildirimi yapmıycam kızlar affınıza sığınarak kardeşimde gelir okur ablaaaaaaa diye arar yoksa:))
evetttttHayırdır ekimim fazlamı kactı?
Bi taraftanda kıvırda yansın yediklerin bari :))evettttt
şimdi müzik açtım uykum kaçsın da hareket edeyim diye :))
bir daha bu kadar yersem beni çivili sopayla dövün başta ki yemiyeyim ooyyyhhh midem şişti ayran içince zaten şişiyor hep 2.5 bardak içince ooff oldum ben 2 çeşitten fazla yiyince yaramıyor arkadaş bana iyi alıştırmışım kendimi az çeşide demek ki:))Bi taraftanda kıvırda yansın yediklerin bari :))
protein ağırlıklı beslenmişsin neyine canını sıkıyorsun sabah yedigün akşam kola sadece bunlar fazlalık
üzgün üzgün bakma öyleee
Ayy kıyamam madensuyu falan ic bari..bir daha bu kadar yersem beni çivili sopayla dövün başta ki yemiyeyim ooyyyhhh midem şişti ayran içince zaten şişiyor hep 2.5 bardak içince ooff oldum ben 2 çeşitten fazla yiyince yaramıyor arkadaş bana iyi alıştırmışım kendimi az çeşide demek ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?