• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

4 ayda 25 kiloyla bende bile sarkma olmadı sasırdım! Protein i bol al bence ben hep karbonhidrat kısıtlaması yaptım ve hic sarkma yasamadım.

4 ayda 25 kilo; mükemmel! :nazar: Ayda yaklaşık 6 kilo... Gayet süper, aşırıya da kaçmamış... Bana genel olarak ne yaptığını yazabilir misin, ne kadar/hangi sıklıkla spor yaptığını? :KK15:

kızlar kimin duasının tutacağı belli olmaz rabbim birimizden birimizinkini kabul eder belli mi olur ablam yarın ilk memurluk sınavına girecek dua istiyorum sizden çok emek harcadı çok çalıştı hayırlısıyla inşallah kazanır
Hakkında hayırlısı ve herşey gönlüne göre olsun.

Menu bildirimi yapayım,
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/2 yumurta/1 tutam cecil peynir
İftar : yarım pors domates corbası/yarım pors taze fasulye/ 2 minik tulumba tatlısı
Toplam kalori 306/ 22 kb

Ben şu kbyi ramazana uyarlayamadım bir türlü canım ya.Seni kutluyorum bu konuda.Et yumurta tavuk balık peynir şarküteri kısacası protein çok seviyorum.Ramazandan sonra ilk işim kb ye başlamak olacak

V eee benim ilk günüm (heyecanlandım) :)
Sahur:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim kızarmış ekmek, kibrit kutusu peynir, yarım bardak tarçınlı süt
iftar:
1 tabak ezogelin çorbası
4 kaşık yağsız tuzsuz makarna
3 kaşık yağsız patates salatası
sirkeli su bide 1 tane Kemalpaşa tatlısı :)
toplam:800 kalori
tabiki 1 saat sporla kapıya umarım 30 dakkada bırakmam :KK9:

İlk gün için güzel başlangıç olmuş,istikrarla devam edersin inşallah

4 ayda 25 kiloyla bende bile sarkma olmadı sasırdım! Protein i bol al bence ben hep karbonhidrat kısıtlaması yaptım ve hic sarkma yasamadım.

Bende yaklaşık 37 kilo verdim ve hiç sarkmam olmadı.Ne göbeğimde ne kollarımda.Sadece göğüslerim çok büyük olduğu için üst kısımları boşaldı biraz o kadar.Haliyle de aşağı çekmeye başladı iyice.Yer çekimi etkisi :) Neyse zaten ameliyat olacağım inşallah o problem de öyle hallolacak

Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var. Insallah kendimi tutarim.acaba pazartesiye kadar tartilmasam da pazartesi ban supriz olsa 81 leri gormeden direk 80 lere atlamis olsam ahhh ne guzel olur. Hayal işte ama olur mu olur belli olmaz

Gunaydin kizlar. Bugun misafirim var. Insallah kendimi tutarim.acaba pazartesiye kadar tartilmasam da pazartesi ban supriz olsa 81 leri gormeden direk 80 lere atlamis olsam ahhh ne guzel olur. Hayal işte ama olur mu olur belli olmaz
Ben de bugün halama gidicem inşallah ikimizde kendimizi tutarız =)
hayal değil ben inanıyorum, sana :KK15:

Geri gelemedim tatlım ya cocuklar erken uyandı davulcunun yuzunden onların uyku sersemkigiyle ugrastım.

Canım cok tatlı istediginde agzına minik bir lokma koy ve brovni reklamındaki hatun gibi tadını cıkar arkasından bir bardak su yuvarla en fazla iki lokma yersin bak gor.

Tanrım kimleri goruyorum nerelerdesin tatlım ozledik seni..

Sen bul ben bi sopa alıp geliyorum.

Gecmis olsun sonucları paylasırsın dimi?

Tatlım harika bir menuyu gazoz ve fantayla gumletmisin, onların yerne buzlu bi ayran yap istersen uc bardak ic.
Canım yaaaa bu iftarda illaki kola fanta oluyor maalesef ama kola light ti fanta normaldi

Süper gidiyorsun,tebrikler :KK9::nazar:

Teşekkürler canım . 2 haftadır 77 deydim şükür 76 yı gördük . Anlamadığım birşey var ama 4 gündür yürüyüşe gitmiyordum bianda bi gttim bi anda düştü . gittiğim zamandada 77 de kalıyordum düşmüyordu 4 günün ardındn gidince düştü acaba vücut kafasımı karıştı o yüzdenmi anlamadım

Teşekkürler canım . 2 haftadır 77 deydim şükür 76 yı gördük . Anlamadığım birşey var ama 4 gündür yürüyüşe gitmiyordum bianda bi gttim bi anda düştü . gittiğim zamandada 77 de kalıyordum düşmüyordu 4 günün ardındn gidince düştü acaba vücut kafasımı karıştı o yüzdenmi anlamadım
kilo vermek içinse her gün sporu hiç bir uzman önermiyor haftada 3 yada 4 gün diyorlar sen biraz fazla yaptın galiba ondan

Akapunktur yaptırdınız mı hiç ben bu konuda bilgi alabilir miyim tecrübeli arkadaşlardan =)
akapunkturla beraber eline diyet listesi verecekler uyabilicen mi :))
bence sen şimdi başlama biz gelelim düğün bitsin dönelim sakinde dene çok istiyorsan
o zamana kadar yoğurt kürü yap sıkılınca yeşilçay soda limon kürünü yap iftardan sahura kadar içersin

akapunkturla beraber eline diyet listesi verecekler uyabilicen mi :))
bence sen şimdi başlama biz gelelim düğün bitsin dönelim sakinde dene çok istiyorsan
o zamana kadar yoğurt kürü yap sıkılınca yeşilçay soda limon kürünü yap iftardan sahura kadar içersin

hehehhe zati siz gelince ohhh gelsin makanalar gitsin sodalar dengeler mi ki :D :D :D İçli köfteeeee ohhh misss yoğurtlu köfteeee sıkma köfteee ohhhh valla ben daha fazla yazmayayım kendim yapmadığım gibi başkasının da günahına girmeyeyim :D

hehehhe zati siz gelince ohhh gelsin makanalar gitsin sodalar dengeler mi ki :KK70: :KK70: :KK70: İçli köfteeeee ohhh misss yoğurtlu köfteeee sıkma köfteee ohhhh valla ben daha fazla yazmayayım kendim yapmadığım gibi başkasının da günahına girmeyeyim :KK70:
o kalabalıkta nerde bulucan içli köfteyi :))

4 ayda 25 kilo; mükemmel! :nazar: Ayda yaklaşık 6 kilo... Gayet süper, aşırıya da kaçmamış... Bana genel olarak ne yaptığını yazabilir misin, ne kadar/hangi sıklıkla spor yaptığını? :KK15:
Ben karbonhidrat diyetiyapıyorum canım, sporda sadece yürüyüş haftada 3-4 defa 30ar dk. cok nadir 1 saat .. Kardbonhidrat diyeti deneyimlerimiz ddiye topik var burda oradan inceleyebilirsin diyeti.

Back