süper elma suyu doğal içecek olur onlarlaCanlar komsum eksi elma getirmis ama ısırıyosunuz cigneyemiyosunuz napcam ben bu elmalarla?
akılsız boğazın cezasını mide çekermişAyy kıyamam madensuyu falan ic bari..
sen yaktın ne güzel ben yarına kadar anca yakarım sportmen şirine :))Iyi o zmn :) 5 km yuruyusle iskenderi yakmismdr umarim
sen yaktın ne güzel ben yarına kadar anca yakarım sportmen şirine :))
malatyalıyım zaten tambalığım :))
hepimiz toplaşım bacıma gidicez istanbula taçsız en küçüğümüz ona toplanıcaz :))
Geçmiş olsunKizlar selamlar
Perşembe aksami abim kalp krizi geçirdi. Kalp pili takıldı. Simdi ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi cok şükür. Diyet açısından bir sorun yok salmadim olumsuzluklara rağmen. Hayat bir gundur o da bugündür........
Rendeleyip şeker atıp elmalı pasta yapabilirsin evdekilereCanlar komsum eksi elma getirmis ama ısırıyosunuz cigneyemiyosunuz napcam ben bu elmalarla?
Geçmiş olsun bu üzücü olaylar bizi diete daha sıkı bağlar.Kizlar selamlar
Perşembe aksami abim kalp krizi geçirdi. Kalp pili takıldı. Simdi ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi cok şükür. Diyet açısından bir sorun yok salmadim olumsuzluklara rağmen. Hayat bir gundur o da bugündür........
Slm ben bugun 2 tane çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost yedim. Yanına domates ve cay . Dün akşam 1 kase Şehriye çorbası yanına 6 köfte 150 gramdan. Yanına salata ama sahura acikmamistim. Ona rağmen tüm gün aç kalırım korkusuyla 2 tost yedim. Tok mideye yiyin de midem eksidi. Ama 44 beden olmanın mutluluğunu bugün çok fazla yaşadım. Hele bugün alışverişe gittim sırf denemek için 44bedeb bir v yaka tshirt giydim kendimle gurur duydum çok yakışmışti. Bir an kendimi 42 bedenin içinde nasıl olacağımi hayal ettim ve daha hırslandim.
çok geçmiş olsun miladım inşallah bundan sonra sağlıklı iyi olur abin siz de muhabbetine toplanırsınızKizlar selamlar
Gecmis olsun canım allah bidaha gostermesin.Kizlar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?