• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canlar komsum eksi elma getirmis ama ısırıyosunuz cigneyemiyosunuz napcam ben bu elmalarla?
süper elma suyu doğal içecek olur onlarla
soy doğra kaynayan suya at 1 çubuk tarçın bir kaç karanfil damak tadına göre şeker ekle ekşisi az olursa azcıkta limon sık süz çoluk çocuk demeden lüpletirler :))

Kizlar selamlar
Perşembe aksami abim kalp krizi geçirdi. Kalp pili takıldı. Simdi ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi cok şükür. Diyet açısından bir sorun yok salmadim olumsuzluklara rağmen. Hayat bir gundur o da bugündür........

Kizlar selamlar
Perşembe aksami abim kalp krizi geçirdi. Kalp pili takıldı. Simdi ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi cok şükür. Diyet açısından bir sorun yok salmadim olumsuzluklara rağmen. Hayat bir gundur o da bugündür........
Geçmiş olsun:( Allah şifa versin hemen iyileşsin

Ben bugün çok iyi olmasada 900 kaloriyle kapadım ama sabahtan akşam 1 e kadar evde değildim o yüzden yemek sorun oldu bide regl dönemi... Neyse
Sabah:2 dilim etimek , kibrit kutusu peynir ,3 zeytin , domates salatalık ve 1 kaşık reçel
Öğlen: yarımdan biraz fazla sundae
Akşam:2kaşık pilav,2 kaşık patlıcan yemeği ve şehriye çorbasıbide yarım porsiyon kadayıflı muhallebi tatlısı
Çok parlak olmasa da ...

Kizlar selamlar
Geçmiş olsun bu üzücü olaylar bizi diete daha sıkı bağlar.

Slm ben bugun 2 tane çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost yedim. Yanına domates ve cay . Dün akşam 1 kase Şehriye çorbası yanına 6 köfte 150 gramdan. Yanına salata ama sahura acikmamistim. Ona rağmen tüm gün aç kalırım korkusuyla 2 tost yedim. Tok mideye yiyin de midem eksidi. Ama 44 beden olmanın mutluluğunu bugün çok fazla yaşadım. Hele bugün alışverişe gittim sırf denemek için 44bedeb bir v yaka tshirt giydim kendimle gurur duydum çok yakışmışti. Bir an kendimi 42 bedenin içinde nasıl olacağımi hayal ettim ve daha hırslandim.

Slm ben bugun 2 tane çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost yedim. Yanına domates ve cay . Dün akşam 1 kase Şehriye çorbası yanına 6 köfte 150 gramdan. Yanına salata ama sahura acikmamistim. Ona rağmen tüm gün aç kalırım korkusuyla 2 tost yedim. Tok mideye yiyin de midem eksidi. Ama 44 beden olmanın mutluluğunu bugün çok fazla yaşadım. Hele bugün alışverişe gittim sırf denemek için 44bedeb bir v yaka tshirt giydim kendimle gurur duydum çok yakışmışti. Bir an kendimi 42 bedenin içinde nasıl olacağımi hayal ettim ve daha hırslandim.

Ben de 46 yim galiba onlar artik bol geliyor 44 e az kaldı.gelsin 42 40 bedenler ohhhh

Kizlar selamlar
çok geçmiş olsun miladım inşallah bundan sonra sağlıklı iyi olur abin siz de muhabbetine toplanırsınız

Bugün denizdeydim hiç diyet yapmadim
menu
Kahvaltı yarım dilim ekmeğe çok az cikolata sürdum biraz sucuk 3 tanede minik sosis bi dilim minik ekmek
öğlen : yarım boyoz yarım simit biraz peynir bi bardak kola
ara : 1 kornetto
akşam : çok az sucuk çok az pide bi limonata

spor
2 saat yuzme 1 km filanda yuruyus

Kizlar selamlar
Gecmis olsun canım allah bidaha gostermesin.

Menum
Sahur : yarım dl kız cavdar ekmegi/2 yumurta/1 tavukburger/1 tutam cecil peyniri
İftar : tonbalıgı/salata/1 baklava
Toplam kalori 451/ kb 20

Back