• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

günaydın kızlarrrrr

menüleirmi yazmıyorum bu haftadan sonra yazcamm
dün demeyi unutmuşum karbonatlı su içiyorum kızlar gün içerisinde

birdee ben hafta sonu detoksyapıcam ama ne yapsam bilemedim ?

Günaydın hanımlar,dün spirali taktırdım ama çok zor geçti ya.Hem çok canım yandı hemde işlem bittikten sonra tansiyonum düştü.Oruç değildim ama bir şey de yememiştim.Muayene masasından inince bayılacaktım nerdeyse.Eve geldim ve bütün gün yattım.Bel ağrısı ve sancı yaptı.Kanama da fazla oldu biraz.Şimdi iyiyim artık dün dinlenmek iyi geldi.

bakırlı spiral taktırcaksan dooktora sorabilrmisin ne kdr süre oluyormuş spiralin ömrü ? bende gitcem gitcem gidemedim bi türlü gitmişken :KK70: bi sorarmısın cnm sana da yarar hem ne zamana kadar kullanabilirmişiz öğrenmiş oluruz
Canım yazını bu sabah gördüm.Sormadım ama 5 yıl gibi bi süre sanırım.kontrole gideceğim o zaman sorarım yine

tomurcuk bende taktırmak istiyorum ya , ikizlerden sonra bir kez taktırdımkaydı bir dahada taktırmadımm
ama taktırmak istiyorum korkulu rüya görmektense her ay gidip taktırayım ama bi cesaret edemiyorum bir türlü
Bende bi cesaret taktırdım valla.Napayım her ay gecikmede hamile psikolojisi yordu beni.Üstelik düşük yapıyorum iyice yıpranıyorum.
Kayma nasıl oldu canım.Merak ettim şimdi.Doktorda bana ağır kaldırma adet zamanlarında dedi ama dün bikaç kez oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım bir şey olmuş mudur acaba.Oğlum 15 kg.o_O

Alıyorum sende alacaksın takıma buyuk surpriz yapicam sizede yazarım cuma guku kilomu.

Ozelden yaz bari kilonu bana cok merak ettim:)
günaydın kızlarrrrr

menüleirmi yazmıyorum bu haftadan sonra yazcamm
dün demeyi unutmuşum karbonatlı su içiyorum kızlar gün içerisinde

birdee ben hafta sonu detoksyapıcam ama ne yapsam bilemedim ?

Hiçbir fikrim yok canim ben ne zaman birsey denesem sonu husran oluyor:(
Günaydın hanımlar,dün spirali taktırdım ama çok zor geçti ya.Hem çok canım yandı hemde işlem bittikten sonra tansiyonum düştü.Oruç değildim ama bir şey de yememiştim.Muayene masasından inince bayılacaktım nerdeyse.Eve geldim ve bütün gün yattım.Bel ağrısı ve sancı yaptı.Kanama da fazla oldu biraz.Şimdi iyiyim artık dün dinlenmek iyi geldi.

Geçmiş olsun canım. Bunyeden bünyeye fark var demekki ben takilirken cok birsey hissetmemistim. Ama sonradan rahatsız olmuştum. Sende sonradan rahat edersin inşallah. Hayırlı olsun.

Canım yazını bu sabah gördüm.Sormadım ama 5 yıl gibi bi süre sanırım.kontrole gideceğim o zaman sorarım yine

Bende bi cesaret taktırdım valla.Napayım her ay gecikmede hamile psikolojisi yordu beni.Üstelik düşük yapıyorum iyice yıpranıyorum.
Kayma nasıl oldu canım.Merak ettim şimdi.Doktorda bana ağır kaldırma adet zamanlarında dedi ama dün bikaç kez oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım bir şey olmuş mudur acaba.Oğlum 15 kg.o_O

Ay yerim ben onu tombikmis oglun maşallah:)) keske sen kaldirmasaydin be kuzum gecen burda konuşuldu ya agir kaldirmamak gerek diye keske o gün olsun dikkat etseydin. Belkide ondan cok kanaman oldu

valla bende anlamadım ki gittim dr baktı kaymışdedi bir ay sonra çıkarttı mutlaka git kontrole

Ay yerim ben onu tombikmis oglun maşallah:)) keske sen kaldirmasaydin be kuzum gecen burda konuşuldu ya agir kaldirmamak gerek diye keske o gün olsun dikkat etseydin. Belkide ondan cok kanaman oldu
Yok canım kanama eve gitmeden olmuştu.Oğlumu kucağıma almamıştım daha yani.İşlem sonrası kanama vardı.Akşamına azaldı zaten.

valla bende anlamadım ki gittim dr baktı kaymışdedi bir ay sonra çıkarttı mutlaka git kontrole
Peki canım.Adet bitimi ilk işim kontrole gitmek olacak

Kızlar birsey soracagim fikri olan varmi imsak saatinden yarım saat once hala regl devam ediyordu. Ben ne olur ne olmaz diye yinede sahur yaptim. Şimdilik birşey yok ama abdest alamadım henüz.. Eltim imsak öncesi temizlenmek gerekiyor dedi ama bana dogru gelmiyor ne dersiniz?? Yani onun demesine göre niyet edemem sizce niyet edip tutsam olmaz mi??

Kızlar birsey soracagim fikri olan varmi imsak saatinden yarım saat once hala regl devam ediyordu. Ben ne olur ne olmaz diye yinede sahur yaptim. Şimdilik birşey yok ama abdest alamadım henüz.. Eltim imsak öncesi temizlenmek gerekiyor dedi ama bana dogru gelmiyor ne dersiniz?? Yani onun demesine göre niyet edemem sizce niyet edip tutsam olmaz mi??
Bende tamamen temizlenip abdest almadan niyetlenmem canım.Yani adetin bittiğini görmek yetmiyor gusletmek gerek.Eltin haklı bence

Hepfit te seninle ayni fikirde :) simdiye dek bekledim birsey yok bende simdi temizlenir niyetleneyim diye düşündüm ama :KK43:

canım durur durur akşama doğru lekelenir orucun sakatlanır :( canım son gelen lekenin üstünden bir namaz vakti geçmesi lazım diye hatırladım şimdio_O

Canim benim bildigim 10 sene koruyuculugu var spiral in. Kontrollerini aksatmamak lazim

Dünkü menum
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Domates biber salatalık
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
İftar
1 kepçe çorba
4k yemek
4k pilav
1 avuç içi kadar pide
3 dilim pastırma
1 bardak Zero
Ara
Türk kahvesi
Küçük tatlı
Ara
Karışık meyve

dün iftar
1 kase ezogelin çorba
6 yaprak sarma
salata
1kk büyüklüğünde pide
bu ramazan ilk defa pide yedim :))
ara
oğlumla film izledik patlamış mısır yaptık yedik :)
sahur yok

Back