Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşeyi daha merak ettim acaba kas yapsam tartıda veremesemde görünüşde ince görünür müyüm ki ?
Hadiarkadaşım bismillah de başla artık ya kendine ediyosun ne ediyosan başla ve bırakma.günaydın kızlar benide eleştirin ve kızınlütfen
akşam eve gidip dondurma, pilav ekmek, makarna neler yedim
tartıldım ve69.4 çıktım
bundan sonra düzenli menü paylaşımı yapıcam ..
Çok spor yaptığın için kaslarında su tutulması oluyor. soru azalt bence..Günaydın kızlar
bu sabah çok mutsuzum dün 2.5 saat temizlik 40 dakka egzersz 5 km yürüyüş yapıp diyetimide bozmadigim halde bugün dün sabahkinden 300 gram fazla çıktım daha diyete başlayalı 17 gün oldu bi haftadır 77 de kaldım kilo durması bu kadar erken olur mu ? Ndn böyle oldu anlamadım 3 gündür 76 ya kesin inerim diyorum sabah bi bakıyorum yine 77 lerde . Ndn diyet spor eksiksiz yaptgim hâlde böyle oluyor
Vay arkadaşım sen neden azallttın uğramanı ya bunlar ne güzel yorumlar.Hadi hedefi büyüt 1 dilim yeme o pastadan yarım dilim ye.. yermis gibi yap daha çok arkadaslarina ikram et. Kendin sadece dogum gününün tadını çıkarmaya bak. Kendine bir gezi hediyesi al yada giysi al. Yeme odaklı degil keyif odakli bir doğum günü olsun.. Bu dogum günü senin miladin olsun..:)
Hadiarkadaşım bismillah de başla artık ya kendine ediyosun ne ediyosan başla ve bırakma.
Çok spor yaptığın için kaslarında su tutulması oluyor. soru azalt bence..
Vay arkadaşım sen neden azallttın uğramanı ya bunlar ne güzel yorumlar.
Bence şu andan itibaren dikkat et..selammm
selam cnm ,
başlıycam ve bırakmıycam haklısın şu haftayı devireyim
daha dikkatli olucamm
Hadiarkadaşım bismillah de başla artık ya kendine ediyosun ne ediyosan başla ve bırakma.
Çok spor yaptığın için kaslarında su tutulması oluyor. soru azalt bence..
Vay arkadaşım sen neden azallttın uğramanı ya bunlar ne güzel yorumlar.
selammm
selam cnm ,
başlıycam ve bırakmıycam haklısın şu haftayı devireyim
daha dikkatli olucamm
Ay hadi inşallah bende yanındayım zayıflıceeeem.Yok canim ben buralardayim genelde. Ama hocanın dediğini yap yaptığını yapma derler ya
Bide uygulayabilsem söylediklerimi super olacak..
Ama artik uygulamaya çalışacağım insallah canim bir ileri.iki geri yeter artik. 66 kilo olana kadar yola devam durmak yok..
Ben Zayiflamak İstiyorum!
canim misafir geliyor misafirlige gidiliyor. Özel Günler oluyor bayram kapida zaten. Yaz halleri bunlar ertelemek çözüm değil hayat bir gündür oda bugündür :))
Evet akşamları proteinle kapaman iyi olur bence..yok yok kızlar ertelemiyorum da
şimdi bugün bir ark d.gnü pasta kesilcek az<cık yemezsen çok dikkat çekiyor akşam yemegi niyetine iki üç çatal yerim,
yarında iftar yemegi var geçsaatte mecbur kh sız proteinli menü yerim
onun dışında c.teside benim dogum günüm ..ama tabi saldımçayıra odunda geçirmembunları çünkü temizinden 3 kilo gelir
yok yok kızlar ertelemiyorum da
şimdi bugün bir ark d.gnü pasta kesilcek az<cık yemezsen çok dikkat çekiyor akşam yemegi niyetine iki üç çatal yerim,
yarında iftar yemegi var geçsaatte mecbur kh sız proteinli menü yerim
onun dışında c.teside benim dogum günüm ..ama tabi saldımçayıra odunda geçirmembunları çünkü temizinden 3 kilo gelir
Ay hadi inşallah bende yanındayım zayıflıceeeem.
Evet akşamları proteinle kapaman iyi olur bence..
Kizlar gecen hafta 80.4 kg idim. Bu hafta 79.3 Allah devamini nasip etsin
Bugün bana kızınnn tartıda o 77.400 ü görünce baya sinirlendim bugün diyetin içine ... yani diyeti mahvettim .
Yarın dvam etcem aama bi gün vücudum rahatlamş olsun ..
dİyet mahvoldu ama menümü yazmak mecburi olduğu için yazayım malesef ..
Menüm :
Kahvaltı : 1 tane simit kk kadar peynir bir bardak çay
Ara : 1 adet ( 35 gramlık ) çikolata , 1 bardak sıcak çikolata
Öğlen : 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane minik ızgara köfte
Akşam : 6 tane minik kanat , 2 yemek kaşığı pilav , 1 bardak kola .
Spor yapamadım bugün misafirimiz geldi çünkü akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorduk misafirimiz olduğğu iiçin oturuyoruz misafirin geleceğini de öğlenden bilmiyordum egzersizde yapamadım o yüzden böyle oldu .
Çok mu bozmuşum bilmiyorum üzgünüm
Kola olmasaymis iyiymiş. Cikolata yedin keske sicak cikolatayi bugünlük biraksaydin. Ama onun dışında cok kötü degil canım..
Dunkunden daha iyi canım, keske boregi sabah yada ogle yeseydin.Menümü arz edeyim arkadaşlar :)
Sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1.5 t k kendi yaptığım az sekerli karışık meyve reçeli
Yarim kk beyaz peynir
Ara
3 Kayisi
Öğle
6 yaprak sarma
3 y.k mercimekli bulgur pilavı
Yağsız salata
3 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Aksam
1 kase cacik
1 tabak etli yeşil fasulye
Bir yufkanin 1/8 ile yapilmis neredeyse yağsız tavuklu börek
Yağsız salata
Ara 1 bardak tarcınlı süt
3 lt su ictim daha da içebilirim :)
3 fincan yeşil cay
İdare eder mi kizlar?
Cifte cikolata ve kola dısında iyi bence, kanattan korkma sırf proteindir ve protein kilo yapmaz.Bugün bana kızınnn tartıda o 77.400 ü görünce baya sinirlendim bugün diyetin içine ... yani diyeti mahvettim .
Yarın dvam etcem aama bi gün vücudum rahatlamş olsun ..
dİyet mahvoldu ama menümü yazmak mecburi olduğu için yazayım malesef ..
Menüm :
Kahvaltı : 1 tane simit kk kadar peynir bir bardak çay
Ara : 1 adet ( 35 gramlık ) çikolata , 1 bardak sıcak çikolata
Öğlen : 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane minik ızgara köfte
Akşam : 6 tane minik kanat , 2 yemek kaşığı pilav , 1 bardak kola .
Spor yapamadım bugün misafirimiz geldi çünkü akşam eşimle yürüyüşe çıkıyorduk misafirimiz olduğğu iiçin oturuyoruz misafirin geleceğini de öğlenden bilmiyordum egzersizde yapamadım o yüzden böyle oldu .
Çok mu bozmuşum bilmiyorum üzgünüm
Oglen ofteyle aksam tavukla protein almıssın bence o dengelemistir.doğru diyrsun aynen . akşamki kanat bbiraz düşündürdü beni ama neyse artık yarın baya sıkı devam etcem
Dunkunden daha iyi canım, keske boregi sabah yada ogle yeseydin.
Cifte cikolata ve kola dısında iyi bence, kanattan korkma sırf proteindir ve protein kilo yapmaz.
Oglen ofteyle aksam tavukla protein almıssın bence o dengelemistir.
Afiyet olsun tatlım :)Haklısın canım. Ama akşamdan sabaha bayatliyor:)) ha bide bi dilim ekmege eşit oldu canım..
Afiyet olsun tatlım :)