- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim oyle olacak, ama sen istersen ramazan dada yaparsın..Sagol canim benim.. hergun bir falsom oluyor illa dimi.. ramazandan sonra cok iyi olacak. Allah izin verirse göreceksin ve bu milad mi diyeceksin :))
Menu bildirimi,
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/ 2 has yumurta/ yarım kk peynir/ yarım kk kasar
İftar :1 kofte buyuklugunde tavuk/ yumurtalı pazı kavurma 1 corba kasıgı/ 3 corba kasıgı salata/ 1 minik tulumba tatlısı
Arada 10 kiraz yerim
Toplam kalori 448 / kb 27
Eminim oyle olacak, ama sen istersen ramazan dada yaparsın..
Tesekkur ederim beni sımartıyorsun.. Ayrıca tabii yaparsın, benim sloganım ne biliyirmusun bir lokmada alsam bir tabakta yesem aynı tadı alacagım ozaman niye fazla yiyip uzuleyim. Sevdigim ne olursa bunu soyluyorum kendime, telkin gibi :)nasıl besleniyorsun sen yaa.. her menude biraz daha begeniyorum. Harikasın
Yaparım dimi :)) İnşallah yapacağım canım.
Ay bende onu icemiyorum hic.İyi geceler kızlar
Karbonstli su içtim bugün bi ara hep ixiyordum şimdi yine başladım
Tesekkur ederim beni sımartıyorsun.. Ayrıca tabii yaparsın, benim sloganım ne biliyirmusun bir lokmada alsam bir tabakta yesem aynı tadı alacagım ozaman niye fazla yiyip uzuleyim. Sevdigim ne olursa bunu soyluyorum kendime, telkin gibi :)
Canım cok sagol. Bencede iyiki geldim sizlerle yazısmak beni daha cok motive ediyo..Evet cok dogru bir telkin canim. Şımartiyor muyum bilmem ama çok doğru bir örnek oldugun bir gerçek.. iyiki geldin..
Kızlar dun gece gozlemeyi cok yapmısım bu gece onu ısıtacam dun zor tuttum kendimi, dua edinde bu gecede yemiyeyim..
Ay sagol valla ama oyle zor tutuyorumki kendimi gorsen acırsın bide sagolsun esim yiyiver veriyosun nasılsa diye kanıma girmeye calısıyo resmen sırf senin bu guvenini hatırlamaya calıscam yememek icin.Yemeyecegine eminim kuzucum sen iradeli bir hatunsun telkin melkin yaparsin azcik peynir atarsin ağzına gözleme yermis gibi hayal edersin kendini eminim :))
Cok güzel olmus tatlım ama daha erken degilmi acıkırsın yarın.Regl bitmiş oldugunu umarak sahur yaptım. Insallah bozulmaz
Sahur
2 kızarmış kepek ekmeği
Yarım kk peynir
1 t.k karışık meyve reçeli
1 kase cacık
Yarim ay dilimi karpuz
Cok güzel olmus tatlım ama daha erken degilmi acıkırsın yarın.
Begenilmeyecek menu degilki ama yatana kadar kiraz falan meyve atıstır kıyamam uzun saatler acız zaten sen neredeyse uc saat eklemis oldun.Oglum yiyip yaracakti canim kuran kursuna gidiyor sabah.. ona vermişken bende arada cikayim dedim.. ya beğendin mi gerçekten :)) mutlu oldum valla
Begenilmeyecek menu degilki ama yatana kadar kiraz falan meyve atıstır kıyamam uzun saatler acız zaten sen neredeyse uc saat eklemis oldun.
Benim menu degismez yumurta peynir kasar bi dilim ekmek ve gozlemeye bakmamaya calıscam.Yok canim yemiyim. Dayanırim insallah. Kim bilir sen nasil.az yiyeceksin ben cok yemim simdi:)) sadece su icerim
Benim menu degismez yumurta peynir kasar bi dilim ekmek ve gozlemeye bakmamaya calıscam.
Alıyorum sende alacaksın takıma buyuk surpriz yapicam sizede yazarım cuma guku kilomu.Bakma bakma canim ben senin dünkü taktiği hatırladım gün boyu.. esime bakip yutkunuyorum dedin ya karşılığını alıyorsun canim en azindan..
Kızlar dun gece gozlemeyi cok yapmısım bu gece onu ısıtacam dun zor tuttum kendimi, dua edinde bu gecede yemiyeyim..