• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Menu bildirimi,
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/ 2 has yumurta/ yarım kk peynir/ yarım kk kasar
İftar :1 kofte buyuklugunde tavuk/ yumurtalı pazı kavurma 1 corba kasıgı/ 3 corba kasıgı salata/ 1 minik tulumba tatlısı
Arada 10 kiraz yerim
Toplam kalori 448 / kb 27

Menu bildirimi,
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/ 2 has yumurta/ yarım kk peynir/ yarım kk kasar
İftar :1 kofte buyuklugunde tavuk/ yumurtalı pazı kavurma 1 corba kasıgı/ 3 corba kasıgı salata/ 1 minik tulumba tatlısı
Arada 10 kiraz yerim
Toplam kalori 448 / kb 27

nasıl besleniyorsun sen yaa.. her menude biraz daha begeniyorum. Harikasın;)

Eminim oyle olacak, ama sen istersen ramazan dada yaparsın..

Yaparım dimi :)) İnşallah yapacağım canım.

nasıl besleniyorsun sen yaa.. her menude biraz daha begeniyorum. Harikasın:KK66:

Yaparım dimi :)) İnşallah yapacağım canım.
Tesekkur ederim beni sımartıyorsun.. Ayrıca tabii yaparsın, benim sloganım ne biliyirmusun bir lokmada alsam bir tabakta yesem aynı tadı alacagım ozaman niye fazla yiyip uzuleyim. Sevdigim ne olursa bunu soyluyorum kendime, telkin gibi :)

Tesekkur ederim beni sımartıyorsun.. Ayrıca tabii yaparsın, benim sloganım ne biliyirmusun bir lokmada alsam bir tabakta yesem aynı tadı alacagım ozaman niye fazla yiyip uzuleyim. Sevdigim ne olursa bunu soyluyorum kendime, telkin gibi :)

Evet cok dogru bir telkin canim. Şımartiyor muyum bilmem ama çok doğru bir örnek oldugun bir gerçek.. iyiki geldin..

Kızlar dun gece gozlemeyi cok yapmısım bu gece onu ısıtacam dun zor tuttum kendimi, dua edinde bu gecede yemiyeyim..

Yemeyecegine eminim kuzucum sen iradeli bir hatunsun;) telkin melkin yaparsin azcik peynir atarsin ağzına gözleme yermis gibi hayal edersin kendini eminim :))

Regl bitmiş oldugunu umarak sahur yaptım. Insallah bozulmaz

Sahur
2 kızarmış kepek ekmeği
Yarım kk peynir
1 t.k karışık meyve reçeli
1 kase cacık
Yarim ay dilimi karpuz

Yemeyecegine eminim kuzucum sen iradeli bir hatunsun:KK66: telkin melkin yaparsin azcik peynir atarsin ağzına gözleme yermis gibi hayal edersin kendini eminim :))
Ay sagol valla ama oyle zor tutuyorumki kendimi gorsen acırsın bide sagolsun esim yiyiver veriyosun nasılsa diye kanıma girmeye calısıyo resmen sırf senin bu guvenini hatırlamaya calıscam yememek icin.

Begenilmeyecek menu degilki ama yatana kadar kiraz falan meyve atıstır kıyamam uzun saatler acız zaten sen neredeyse uc saat eklemis oldun.

Yok canim yemiyim. Dayanırim insallah. Kim bilir sen nasil.az yiyeceksin ben cok yemim simdi:)) sadece su icerim

Benim menu degismez yumurta peynir kasar bi dilim ekmek ve gozlemeye bakmamaya calıscam.

Bakma bakma canim ben senin dünkü taktiği hatırladım gün boyu.. esime bakip yutkunuyorum dedin ya karşılığını alıyorsun canim en azindan..

Back