- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Ben de çok özledim bi de yesil fasulyenin suyuna bol domatesli offvOooh cıtır yeri benim icin salatanın suyuna bansaydın cok ozledim ya salatanın limonlu suyuna ekmek banmayı..
Cakil80 canim ramazndan once bende oyleydim. Sabah kahvaltida yerdim aksam yemezdim.ama simdi heraksam var ve esimde cok seviyor.careyi 1 gun yapip 1 gun yapmamakta buldum. Hergunden iyidir.
Cok güzel olmus tatlım afiyet olsun.Yeniliyorum
Bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , çeğrek haşlanmış yumurta , 1 kk kadar peynir , 2 minik sosis .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata .
Öğlen : geçtim çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım .
Akşam : öğlen yemedğim için akşam da sebze yemedim . 4 tane ızgara köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az cacık .
Ara : 1 minik petito 18 gramcık ( o da 88 kalori filan yapıyor )
Spor : 20 dakka zumba dansı 20 dakka kadar egzersiz .2.5 saat temilzik ( balkon yıkama , lavabo ovma , tüm evin camlarını silme , balkon demirlerini silme , banyoyu yıkama , halılar ve koltukların altı dahil süpürge , tüm odaları vileda yapma , tüm aynaları silme , evin dış kapısını silme .. ) bir de yemek yaptım işte köfte yaptım cacık filan yaptım .
5.28 km çok hızlı yempoda yürüyüş ( 500 metresini koştuk eşimle )
bugün aldığım toplam kalori 800 .
yaktığım kalori : 1300 kalori
Ben buradayım canım naber?Selam kizlar yattı mi herkes
İyidir canim dun burda vakit gecirecektim misafirim geldi bugun de biz misafirlige gittik iftar sonrasi. Ben gelene kadar herkes yatar diye düşündüm.. bizim topigin hatunlari erken yatip erken kalkar çünkü :)Ben buradayım canım naber?
Hic utanma canım niye utanıyonki? Valla bende pide yedim bugün dayanamadım sıcacıktı. Yasaklamalılar ramazanda sıcak pide satmayı ya.Sabah
1 dilim kepek ekmegi
2 kepce mercimek çorbası
Yarım kk peynir
2 kasik yogurtlu patlican salatası
Ara
1 fincan sütlü kahve
2 ad küçük cips
Öğle
yarım ay dilimi karpuz
1 dilim kepek ekmegi
1 tabak salata
ara
sütlü kahve
ara
Yarım salatalık
2 yaprak sarma
Aksam
7 yaprak sarma
3 p tavuk
1 kase köfteli corba
3 kaşık mercimekli bulgur
yağsız salata
Yarim dilim pide
ara (misafirliğe gittik)
3-4 kayısı
Küçücük bir avuç cekirdek
Yazarken utanıyorum valla kızlar. Ama mecburen yazıyorum. daha fazla abartmamak için..
Ben sahura kadar yatmıyorum tatlım cocuklarda oruc tuttugu icin goze alamıyorum sabaha kalırız diye. Kıyamıyorum sıpalara :)İyidir canim dun burda vakit gecirecektim misafirim geldi bugun de biz misafirlige gittik iftar sonrasi. Ben gelene kadar herkes yatar diye düşündüm.. bizim topigin hatunlari erken yatip erken kalkar çünkü :)
Sen nasılsın canım? Tartiyla aran nasılBen buradayım canım naber?
Hic utanma canım niye utanıyonki? Valla bende pide yedim bugün dayanamadım sıcacıktı. Yasaklamalılar ramazanda sıcak pide satmayı ya.
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
2 kepce mercimek çorbası
Yarım kk peynir
2 kasik yogurtlu patlican salatası
Ara
1 fincan sütlü kahve
2 ad küçük cips
Öğle
yarım ay dilimi karpuz
1 dilim kepek ekmegi
1 tabak salata
ara
sütlü kahve
ara
Yarım salatalık
2 yaprak sarma
Aksam
7 yaprak sarma
3 p tavuk
1 kase köfteli corba
3 kaşık mercimekli bulgur
yağsız salata
Yarim dilim pide
ara (misafirliğe gittik)
3-4 kayısı
Küçücük bir avuç cekirdek
Yazarken utanıyorum valla kızlar. Ama mecburen yazıyorum. daha fazla abartmamak için..
Selam kizlar yattı mi herkes
Tartı ile aram fena degil ama bu aksam kacamak yaptım pide ileSen nasılsın canım? Tartiyla aran nasıl
Sende dahil olmak uzere cogu kisinin menüsü o kadar düzgün ki ister istemez yazarken utanıyorum
sabah kahvaltın değişik geldi daha hafif olabilirdi aralar da biraz fazla ve hafif değil bence onlarda daha hafif olablrdi sarma falan ara da olmamalı . öğlen mükemmel ama akşam kötü olmuş cnm fazla olmuş baya . çekirdek de hem çok yağlı hem de aşırı kalorili onun yerine badem fındık fıstık yiyebilrdin aslnda bence onlarda aşırı kalorili ama uzmanlar içindeki vitaminler için öneriyyorlar ya çekirdeğe göre iyi yani . cips de olmamalı 2 tane de olsa bence .
Biraz daha sık dişini az daha zorla kendini bence cnm herşey kendin için :)
Tartı ile aram fena degil ama bu aksam kacamak yaptım pide ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?