Düşüktür sonra 45 gün olmuyorsun rahim duvarın daha kalinlasmamistirHoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem
Hem 2 ay olmazsa doktorun kontrole çağıracaktir mutlakaHosbuldum tatlım:)
Gecen ay düşük yasadiktan sonra bu ay günü gününe regl olman zor olurdu zaten. O kadar stres yaşadın ister istemez duygu durumun değişti kendine azıcık zaman ver relaks ol canım. Sen canini siktikca reglin dahada gecikecektir unutma..
Hosbuldum tatlım:)
Gecen ay düşük yasadiktan sonra bu ay günü gününe regl olman zor olurdu zaten. O kadar stres yaşadın ister istemez duygu durumun değişti kendine azıcık zaman ver relaks ol canım. Sen canini siktikca reglin dahada gecikecektir unutma..
Sağolun kızlar ya.Şu hamile olabilme stresi bile geciktiriyor biliyorum.Daha rahat olmaya çalışıcam.Düşüktür sonra 45 gün olmuyorsun rahim duvarın daha kalinlasmamistir
Gercekten yorucuya benziyo bi deniycem agrı yapmazsa devam ederim. Benim romatoid artritim var hic zorlayamıyorum eklemleri ( kavanoz kapagı acmakta dahil)
canın çektiyse sen de gel bacım sana da hayat güzel olsunOhhh maaşallah hayat size güzel ekim hanım
miladım akran sayılırsınız dediğim kız kardeşim var demiştim ya işte o taçsız prenses:))
Canım regl durumunda vücut su toplar kişiden kişiye değişmekle beraber 1-2 kilo artış nornmaldir.Regşin bitince fazlasıyla gidero.Kizlar regl donemine giricem ondan mi tartida fazla çıkıyorum her gecen gun zayiflamak yerine kilo aliyorum kahvaltida 1 bardak süt iki dilim ekmek yedim
Stres yapma tatlım gelsin diye bekledikçe gelmez o.. İnat yapıyo resmen.Hoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem
İnşallah bakalım bu iftardan sonra denicem korka korka umarım yarın ağrı çekmem.Geçmiş olsun canım . Ağrı olmaz inşallah .
Stres yapma tatlım gelsin diye bekledikçe gelmez o.. İnat yapıyo resmen.
İnşallah bakalım bu iftardan sonra denicem korka korka umarım yarın ağrı çekmem.
Canım regl durumunda vücut su toplar kişiden kişiye değişmekle beraber 1-2 kilo artış nornmaldir.Regşin bitince fazlasıyla gidero.
Bence de kızlar haklı canım canını sıkma ama icin rahat etsin istiyorsan test yap biz bu ay korunmadik sonradan da pisman oldum günüm 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ertesi gün hemen gördüm psikolojik galiba negatif görünce için rahatlar hemHoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?