Miladımız--》2015

Günaydın,mutlu haftalar...
Annemleri yolladım dün,sağ salim ulaştılar şükür.Kayınvalide hasta benim de.Kız kardeşlerimden biri ablama bakmak için geldi hamile diye ama benim çocuğa bakacak bikaç gün öyle gürünüyor.Allah razı olsun kız kardeş gibisi yok valla.Hemen el atıveriyorlar sıkışınca.
Diyetime olduğunca dikkat etmeye çalıştım.1 mart annemin doğum günüydü 1 dilim yaşpasta yedim kaçamak olarak.
Bugün sıfırdan başlıyorum artık.Uzunca bir süre engel yok gibi diyet yapmama.
Milad'cım geçmiş olsun.
Angelina,kıza zamanda atlatırsın inşallah problemi.Ailevi meseleler çok zor.Zaman zaman yaşadık hepimiz.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
Nehir'cim aktifmişsin hafta sonu topicte.Çok mutlu oluyorum bende yazdıklarını okuyunca.Motive ediyor insanı.Bu arada çayı beğendiğine sevindim.
Günessel,nice mutlu huzurlu senelere inşallah,herşey gönlünce olsun...

hoş geldin tomurcuk senle milad olmayınca ayrı bir boş geliyor sayfa herkesin yeri ayrı ayrı ben de hepinizi ayrı ayrı seviyorum

hoş geldin tomurcuk senle milad olmayınca ayrı bir boş geliyor sayfa herkesin yeri ayrı ayrı ben de hepinizi ayrı ayrı seviyorum
Kuzum yaa sağol.Bizde seni çok seviyoruz inan.Hele şu yarı yıl tatilinde yoktunuz ya nasıl özledik nasıl yokluğunuzu hissettik anlatamam.Allah bozmasın dostluğumuzu

Herkes icin mutlu bol kilo vermeli motivasyonlu bir hafta olsun insallah

Kizlar bende kendimden umutluyum insallah sizin sayenizde yaza kadar bu isi bitircem NEHIRin dedigi gibi kilolu olmak kader degil secim

GUNESSEL bende seni merak ediyodum canm nerelerde bu kiz diyodum iyiki dogdun yeni yasin guzelliklerle gelsin

MILAD canim hastalandinmi yoksa bugun hic yazmamissin merak ettim senide tatlim

TATLITAMBAK yuruyus arkadasi araniyor gunlugun aktif degil dimi canm o gunluk sayesinde sporu hevesle yapiyoduk geri canlandirsak mi nedersin

slm kızlar kızımı uyuttum ve geldim bu gün normal diyetime döndüm sabah tartıda güzel bir rakkam gördüm hiç beklemiyordum açıkcası çok sevindim ara ara şoklama yapıcam inş..bu günkü kahvaltım
3 ince dilim ekmek
1 yumurtanın beyazı
35 gr peynir
5 zeytin
4 çeri domates

pasta yaptım 1 tatlı kaşığı kremşantisinden tattım
bir fincan yeşil çay

öğle yemeğini yemedim ama menü belli
mercimek çorbası
bir kase salata
2 dilim ekmek yemeği düşünüyorum
arada bir armut yerim
akşamada z.y barbunya yapıcam
açlığıma göre 1 yada 2 dilim ekmek yerim.....ekstra bişey olursa yazarım..

bu arada nehircim kabak yemeği tarifin çok cazip görünüyor bende denicem değişik tariflerini bekleriz

Tamam o zaman aktifleştirelim tatlim ben birazdan yürüyüş e cikarim disariya.... o zaman yazarimmmm

Benim de cok hosuma gitti yarin yapacağım oğlene... ve nehircim değişik tarifler bekliyorum senden

Canim ya tesekkur ederim. Her zaman agzindan bal damlayan insalar vardir ya sen onlardansin. Bu topikte yeri doldurulamaz renklerden birisin. Herkesin yeri farkli gercekten..
Kuzum yaa sağol.Bizde seni çok seviyoruz inan.Hele şu yarı yıl tatilinde yoktunuz ya nasıl özledik nasıl yokluğunuzu hissettik anlatamam.Allah bozmasın dostluğumuzu

Katiliyorum. Aminnn:))

Canim bu sabah paketim bitti. O yüzden gün boyu giremedim. Sorduğun icin Sağol canim. Çok ince fikirlisin.

Dun aksam tam menumu yazacaktim hrp aksilikler olduğu için yazamadim. Harika bir menuydu yazsam ustune yemeyecektim ama yine yeme ataklarimdan birini yasadim ve 4 patatesli ufak pogacalardan ve iki de limonlu kek yedim

Neyse yapacak bir şey yok madem bugunu yazayim. Menu yazinca daha kontrollu oluyorum ben.

Sabah
2 yumurta ( tavada)
1 dilim ekmek

Ara
Yok

Öğle
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 parca tavuk
Salata
3 kadik sebze yemegi

Ara
Zencefilli turk kahvesi
2 kuru incir ( kucuklerdi:) )

Aksam
Z yagli salata
1 dilim ekmek

Ara
Sutlu kahve
Yesil cay

Bu arada maydanoz kürü devam ediyor
Ekmekleri belirtmiyorum ama ya kepekli yada tam bugday oluyor. Ve 30 gr mi geçmiyor çoğunlukla fa 27 gr oluyor.
Gunluk 100 yada 200 ip atliyorum 50 mekik ve 50 squat yapiyorum. Ek olarak bolgesel egzersizler. . Koşu bandında sikildigim icin bunları yapiyorum. Hic yoktan iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:

Miladcım bence sabah ve akşam az olmuş, sabaha yeşillik akşama yoğurt eklersen çok iyi olur bir dahakine =)
Akşam arasında ise; yeşil çayın yanına ceviz+kuru kayısı ya da meyve yiyebilirsin canım.
Spor konusunda ise bir şey diyemiyorum tebrik etmekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…