• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Cokk gecmis olsun canimm

Tesekkur ederim canim. Sesin solugun yok sen nasılsın?

Ah aha ben de bu iki gunluk kacamagi saliya kadar odetmem lazim kendime

Ipin ucu kacmadan tut kendini guzelim. Ne guzel kilo verdin geri gelmesin yazik. Menuleri yaz ki kendinle yuzleşebil. Ertesi gun kendini tutman daha iyi olacaktır.

Gecmis olsun canm hastalik fazla yayilmadan atlatirsin insallah

Tesekkurler canim insallah hapsirmaktan bi hal oldum ama halsizlik yok en azından cok sukur. Isler kalinca hastalığın üstüne bide depresyona giriyorum yoksa:))
Tatlitambak nasilsin canm ben bikacgundur spor yapmiyorum motivasyonumda dusukluk hissediyorum canim hic bisey istemiyo aslinda kendime gelmeye ihtiyacim var

Spora birkac gun ara ver canim istersen. Kendini iyi hissedince yaparsin. Ama diyetine ara verme toparlamasi guc oluyor. Yazi düşün az kaldi. Fit bir vucuda sahip olma düşüncesi paha bicilmez:)))
Herkese selam
Kizlaaar dün günüm vardı aksamada eşimin kuzeni geldi bayaaaa yoğun geçti iki gün adetimde yaklasincaaaaa olanlar oldu
Aynı kiloda çıktım bu gün bakalım saliya kadar toparlamaya çalışacağım
Herkesi cok öptüm

Gunun ertesi hsla ayni kilodaysan tebrik ederim seni. Isin sırrını merak etmedim degil hatta:)) saliya kadar eksiye dusecegini umuyorum canim

Iyiyim diycem ama malesef degilim :( zor günler geciriyorum icimden hickira hickira aglamak geliyor :KK61:bazen cok yanliz oldugumu dusunuyorum .insan en yakinindan bekler herseyi belki ilgi belkide iki kelime sen haklisin demesini ama yok icim aciyo kalbimin kirildigini hissediyorum senin anlayacagin hayat bana zor son gunlerde offf aglattin be milad :KK61:

105.5 kg ilk menüm, kızlar azıcık değiştiriyorum liste diyetisyenime ait olduğu için ama genel mantığı aynı merak etmeyin

Kahvaltı:
Şekersiz açık çay
2 kk light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Bol domates salatalık
2 dl tam tahıllı ekmek

Ara:
2 adet kuru kayısı+Nescafe+1 yk kuru siyah üzüm

Öğle:
Haftanın üç günü; 12 yk patlıcan yemeği
Haftanın üç günü; 12 yk taze fasülye yemeği
Haftanın iki günü; 12 yk kabak yemeği
2 dl tam tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

Ara:
10 adet çiğ badem+1 fincan yeşil çay

Ara:
Yarım paket mısır pirinç patlağı+ Ayran

Akşam:
Doyana çatlayana patlayana kadar form çorba :KK48:
Bol salata
1 dl tam tahıllı ekmek

Ara:
1 çb beyaz leblebi+Tarçınlı light süt

Gördüğünüz gibi yemekten bıktıracak bir menü, sürekli bir yeme hali =))
Nehircim her akşam form corba mi içeceğiz

Iyiyim diycem ama malesef degilim :KK43: zor günler geciriyorum icimden hickira hickira aglamak geliyor :KK61:bazen cok yanliz oldugumu dusunuyorum .insan en yakinindan bekler herseyi belki ilgi belkide iki kelime sen haklisin demesini ama yok icim aciyo kalbimin kirildigini hissediyorum senin anlayacagin hayat bana zor son gunlerde offf aglattin be milad :KK61:

canim Allah yardimcin olsun. Dua ederim tabi ne sikintin varsa en kisa zamanda hallolur insallaH. Uzuldum şimdi. :(

Benim icin dua edermisiniz en cokta buna ihtiyacim var:KK61::KK61::KK61::KK61:

Tesekkur ederim canim. Sesin solugun yok sen nasılsın?

Ipin ucu kacmadan tut kendini guzelim. Ne guzel kilo verdin geri gelmesin yazik. Menuleri yaz ki kendinle yuzleşebil. Ertesi gun kendini tutman daha iyi olacaktır.

Tesekkurler canim insallah hapsirmaktan bi hal oldum ama halsizlik yok en azından cok sukur. Isler kalinca hastalığın üstüne bide depresyona giriyorum yoksa:))

Spora birkac gun ara ver canim istersen. Kendini iyi hissedince yaparsin. Ama diyetine ara verme toparlamasi guc oluyor. Yazi düşün az kaldi. Fit bir vucuda sahip olma düşüncesi paha bicilmez:)))

Gunun ertesi hsla ayni kilodaysan tebrik ederim seni. Isin sırrını merak etmedim degil hatta:)) saliya kadar eksiye dusecegini umuyorum canim
Canım geçen haftayla aynı kilodayim yani hafta ici verdiklerim hoooop geri geldi ama saliya kadar duserim inşallah ben de nehirin menulerini kendi ustumde denemeye karar verdim bakalım işe yarayacak mı

Benim icin dua edermisiniz en cokta buna ihtiyacim var:KK61::KK61::KK61::KK61:
Allah yar ve yardimcin olsun canım... bir de Icinden aglamak geliyorsa ağla. ..
Hocamız bize gözyaşları insan ruhunun zehridir bırakın zehir aksın danisanlariniz aglasin derdi. Bazen sadece ağlamak bile sorunları çözer

Canım geçen haftayla aynı kilodayim yani hafta ici verdiklerim hoooop geri geldi ama saliya kadar duserim inşallah ben de nehirin menulerini kendi ustumde denemeye karar verdim bakalım işe yarayacak mı

Him anladim ama ben olsam ustune yine almıştım onu demek istedim:)) iner bir iki gune canım. Dikkat edersen sali gunune esamesi bile kalmaz.

Iyiyim diycem ama malesef degilim :KK43: zor günler geciriyorum icimden hickira hickira aglamak geliyor :KK61:bazen cok yanliz oldugumu dusunuyorum .insan en yakinindan bekler herseyi belki ilgi belkide iki kelime sen haklisin demesini ama yok icim aciyo kalbimin kirildigini hissediyorum senin anlayacagin hayat bana zor son gunlerde offf aglattin be milad :KK61:

Canım en kısa zamanda her şey yoluna girer umarım ki...

Herkese merhaba,
Eve yeni geldik. 29 beden kot aldım kendime, sanırım kalıbı biraz büyüktü. Daha 38 beden olduğumu düşünmüyorum, 40 bedenim normal pantolonda ama yine de mutlu oldum. Eşimle konuştuk, nereden nereye geldiğimi. O artık dur yeter diyor ama daha yetmez diyorum. =)) Ben de çok değiştim, kendim için iyi bir şey yaptığımın farkındayım, önceden ara öğün bile yapamazdım işteyken artık öğle yemeğimi bile götürüyorum. Herkes takdir ediyor. Gerçekten kendimi çok hafif ve iyi hissediyorum. Uykularım ve halsizliğim bile düzene girdi. Kızıma örnek bir anne olmaya çalışıyorum. Umuyorum ki başarırım.

Menümü yazayım hemen.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 dl kızarmış ruşeymli ekmek
Yarım havuç

Ara:
Yapamadım

Öğle:
Light ton balıklı salata

Ara:
Orman meyveli activia

Ara:
1 kupa yaseminli yeşil çay
2 yk kuru siyah üzüm+2 parça ceviziçi

Akşam:
4 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran

Ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet yeşil elma

Canim insallah hersey yoluna girer dualarimiz seninle hersey rabbimin elinde emrinde bazen boyle sinavlar oluyo insan hayatinda cabucak gecer insallah

Herkese merhaba,
Eve yeni geldik. 29 beden kot aldım kendime, sanırım kalıbı biraz büyüktü. Daha 38 beden olduğumu düşünmüyorum, 40 bedenim normal pantolonda ama yine de mutlu oldum. Eşimle konuştuk, nereden nereye geldiğimi. O artık dur yeter diyor ama daha yetmez diyorum. =)) Ben de çok değiştim, kendim için iyi bir şey yaptığımın farkındayım, önceden ara öğün bile yapamazdım işteyken artık öğle yemeğimi bile götürüyorum. Herkes takdir ediyor. Gerçekten kendimi çok hafif ve iyi hissediyorum. Uykularım ve halsizliğim bile düzene girdi. Kızıma örnek bir anne olmaya çalışıyorum. Umuyorum ki başarırım.

Menümü yazayım hemen.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
Yarım havuç

Ara:
Yapamadım

Öğle:
Light ton balıklı salata

Ara:
Orman meyveli activia

Ara:

Akşam:
4 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran

Ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet yeşil elma
Ayy NEHIR supersin canim... biraz bendede bikkinlik vardi yapamicam gibi geliyodu ama su mesajin beni kendime getirdi bende yapicam kendime soz vermis bulunuyorummm.. iyiki varsin canm

Bugun menum;
Sabah ;
2 dilim kasarli ekmek( firinda kizartilmis)
2 zeytin
2 kozleme biber
Cay
Ara;
Yesil cay
Oglen;
Kiymali yumurta 1 yumurtali
1 dilim ekmek
Ara;
YOK
Aksam;
1 tabak kabak yemegi(bulgurlu)
2 yemek kasigi yogurt

Herkese merhaba,

Menümü yazayım hemen.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
Yarım havuç

Ara:
Yapamadım

Öğle:
Light ton balıklı salata

Ara:
Orman meyveli activia

Ara:

Akşam:
4 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran

Ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet yeşil elma

Evet nehircim senin listelerini uygulama karari aldim suan 85 kiloyum sence hangi listeni yapmaliyim aynen uymaya karar verdimmm...
sende benim diyetisyenim ol. Ben de kararlilikla devam edeyim.
yarin baslamayi düşünüyorum canim

Gosterdiginiz ilgiden dolayi hepinize teşekkür ederim iyiki varsiniz cok agladim bugün:KK61: icimde ne varsa dile getirdim bir nebzede olsa rahatladim sorunum tam olarak cozulmedi ama paylasmak insani rahatlatiyormus onu anladim bazen hayat insanlari zorlayabiliyor aslinda kilo verme surecimde boyle bunaldigim bir anda baslamisti her serde bir hayir vardir rabbim kimseyi ailesi ile sinamasin sonu kotu olabiliyor dualarinizi eksik etmeyin uzerimden varliginizi hissetmek cok guzel :KK61::KK61::KK61:galiba goz yasim dinmiycek bugun :KK61:

Ayy NEHIR supersin canim... biraz bendede bikkinlik vardi yapamicam gibi geliyodu ama su mesajin beni kendime getirdi bende yapicam kendime soz vermis bulunuyorummm.. iyiki varsin canm

Bugun menum;
Sabah ;
2 dilim kasarli ekmek( firinda kizartilmis)
2 zeytin
2 kozleme biber
Cay
Ara;
Yesil cay
Oglen;
Kiymali yumurta 1 yumurtali
1 dilim ekmek
Ara;
YOK
Aksam;
1 tabak kabak yemegi(bulgurlu)
2 yemek kasigi yogurt

Tabii ki yapacaksın metracım, kilolu olmak bir seçim, kader değil. Güveniyorum sana :KK68:

Evet nehircim senin listelerini uygulama karari aldim suan 85 kiloyum sence hangi listeni yapmaliyim aynen uymaya karar verdimmm...
sende benim diyetisyenim ol. Ben de kararlilikla devam edeyim.
yarin baslamayi düşünüyorum canim

Canım benim tabii ki elimden geleni yaparım, bu konularda otorite değilim ancak yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ama mutlaka bir aile hekimine gidip kan değerlerine baktır canım.

Kahvaltı:
5 adet zeytin (zeytin yediğini varsayıyorum)
1 kk beyaz peynir
1 dl organik ekmek
Bol yeşillik, domates, salatalık

Ara:
1 bardak süt+1 çk tarçın

Öğle:
Kuru börülce salatası+1 bardak ayran
veya
1 kepekli tost+1 bardak ayran
veya
6 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt

Ara:
1 fincan yeşilçay+yarım paket bisküvi
veya
1 fincan yeşil çay+2 adet gün kurusu
veya
Meyveli activia

Ara:
1 bardak ayran+3 adet ceviziçi

Akşam:
Avuç içi kadar ızgara tavuk+Bol salata+1 bardak ayran
veya
Menemen/Sebzeli omlet+1 dl organik ekmek
veya
Ton balıklı salata
veya
5 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt

Ara:
1 fincan yeşilçay+2 kivi veya yeşil elma veya armut

Bu listeyi rahat uygulayabileceğini düşünüyorum

Tabii ki yapacaksın metracım, kilolu olmak bir seçim, kader değil. Güveniyorum sana :KK68:

Canım benim tabii ki elimden geleni yaparım, bu konularda otorite değilim ancak yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ama mutlaka bir aile hekimine gidip kan değerlerine baktır canım.

Kahvaltı:
5 adet zeytin (zeytin yediğini varsayıyorum)
1 kk beyaz peynir
1 dl organik ekmek
Bol yeşillik, domates, salatalık

Ara:
1 bardak süt+1 çk tarçın

Öğle:
Kuru börülce salatası+1 bardak ayran
veya
1 kepekli tost+1 bardak ayran
veya
6 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt

Ara:
1 fincan yeşilçay+yarım paket bisküvi
veya
1 fincan yeşil çay+2 adet gün kurusu
veya
Meyveli activia

Ara:
1 bardak ayran+3 adet ceviziçi

Akşam:
Avuç içi kadar ızgara tavuk+Bol salata+1 bardak ayran
veya
Menemen/Sebzeli omlet+1 dl organik ekmek
veya
Ton balıklı salata
veya
5 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt

Ara:
1 fincan yeşilçay+2 kivi veya yeşil elma veya armut

Bu listeyi rahat uygulayabileceğini düşünüyorum

Cok sagol canim bu listeye harfiyen uyacagim canim saatlerini kendime gore ayarlayayim. Bir de kuru börülce yerine baska bir alternatif olabilir mi cok cok dogudayim burada bulamam.
Biskuvi diyet olacak degil mi
bir de kac kiloya kadar buna devam edeyim.
canim kan degerlerime duzenli baktiririm hep cok şükür hepsi normal degerlerde

Back