Miladımız--》2015

Günaydın Ekim'cim.İyiyim bugünümüze şükür.Sende iyisindir umarım.
Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
amin hepimize inşallah
ben de iyiyim şükür havalar her gün yağışlı kapalı bel fıtığım iyi kudurmuştu zorladı beni bir hafta kadar şükür geçti şimdi
yaz ne zaman gelecek ben her gün üşüyorum :)))
dün kk de bişey gördüm denemeye karar verdim
Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

dün başladım hemen işe yararsa söylerim size de yeşil çay maden suyu limonla su yapıp onu içiyorsun gün boyu

Hadi bakalım inşallah sonuç alırsın.Geçmiş olsun bu arada...

slm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...

Başın sağolsun wetucum. Guzel gunlerde göçmüş halan vardığı yerde güzel olur inşallah..

Günaydınlaaaarrrr

Bugune kadar hadi ramazan deyip biraz savsakladim dunde guzelce yedim. Gözümü doyurmaya calistim.. ama artik ramazan i fırsat a çevirme zamani geldi.. dikkat ve itina gösterme zamanı..

Başınız sağolsun

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun halanın ....

başın sağ olsun gülüm allah rahmet eylesin rabbim sevenlerinin sabrını arttırsın
mübarek günde vefat etmiş rabbim günahlarını affeder inşallah mekanı cennet olur

Basin sagolsun canim

Başın sağolsun wetucum. Guzel gunlerde göçmüş halan vardığı yerde güzel olur inşallah..
sağolun kızlar amin inşş...

Yas 28 boy 160 kilo 80.400 gr :'( benide kaydeder misiniz?

Regl oldum.. oglen olmasina sevindim gunum kaybolmadi en azından.
1 tabak tavuklu patates (patatesi az)
1 kase yogurt

slm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...
Basın sagolsun canım allah sabır versin.
Tatlım tekrar hosgeldin menun gayet iyi sadece yogurdun yerine baska bisey ekleyip yogurdu ara ogunde kullanabilirdin bence. Tabi yinede sen bilirsin..
Günaydınlaaaarrrr

Bugune kadar hadi ramazan deyip biraz savsakladim dunde guzelce yedim. Gözümü doyurmaya calistim.. ama artik ramazan i fırsat a çevirme zamani geldi.. dikkat ve itina gösterme zamanı..
Miladcım ben dun aksam yedim ya bu aksamda iftara davet edildim keske bugune erteleseydim dimi?

Muska77 Canim ben yogurdun icine zencefil ve zerdecal koyuyorum tok tutsun diye malum en onemli ogun kahvalti ondan sabahlari yiyorum. bugün oglen bir porsiyon taze fasulye ve bir dilim ekmek yedim su tuketmem lazim ama sabahtan beri ictigim sadece yarim litre su oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…